My Twitter Feed

9 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Απολογισμός με κριτική για όλα -

Σάββατο, 9 Ιανουαρίου, 2021

Έφυγε από τον ιό κι ο Δημ. Ταταρίδης -

Σάββατο, 9 Ιανουαρίου, 2021

Μικρός ο αριθμός των κρουσμάτων -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

19 στήλες θερμομέτρησης σε Κιλκίς -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

Παιονία: Αναλυτικά το έργο-μαμούθ -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

Εμβολιασμοί για άνω των 85 ετών -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

Ιός: Παραμένει σε υψηλά επίπεδα -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

Υποστήριξη για τον COVID-19 -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

Χριστουγεννιατικες στιγμες στην Ευκαρπια

Όμορφες στιγμές και χαρούμενα συναισθήματα μοιράστηκαν οι κάτοικοι της Ευκαρπίας στην καθιερωμένη χριστουγεννιάτικη εκδήλωση του Ιερού Ναού Γεννήσεως της Θεοτόκου, που πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο 17 Δεκεμβρίου, στο πνευματικό κέντρο της Ενορίας. Μικροί και μεγάλοι ταξίδεψαν στα έθιμα όλης της Ελλάδας, μέσα από την αφήγηση του Βασίλη Πολατίδη και μέσα από τα κάλαντα που έψαλλαν οι χορωδίες των ενηλίκων και των παιδιών του κατηχητικού. Ακουστήκαν κάλαντα από την Θράκη, την Μακεδονία, τις Κυκλάδες, την Κρήτη και τον Πόντο, ενώ στο τέλος μοιράστηκαν δώρα σε όλα τα παιδιά από τον πρωτοσύγκελο αρχιμανδρίτη πατέρα Επιφάνιο Θεοδωρίδη.

Εναρμονισμένος στο κλίμα της εκδήλωσης  ήταν και ο σύντομος λόγος του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχη μας κ. Εμμανουήλ που άνοιξε την εκδήλωση, μιλώντας για τον ερχομό του Θεανθρώπου ως πραγματικό γεγονός που στέλνει δυνατά το μήνυμα της ελπίδας και της αισιοδοξίας και ότι “σε τούτες τις δύσκολες ημέρες οφείλουμε να εντείνουμε τις προσπάθειες και τον αγώνα μας με όπλο την πίστη μας για να βγούμε νικητές από τις δυσκολίες και τα προβλήματα”.

Την όμορφη γιορτή διοργάνωσε με επιτυχία ο προϊστάμενος του Ναού, πατέρας Ιωάννης Ξενιτίδης, και το εκκλησιαστικό συμβούλιο.

Σχολιάστε