My Twitter Feed

7 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Πρόταση 5,7 εκ. για ύδρευση Παιονίας -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Μίνι λίφτινγκ σε σχολεία -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Ο Γεωργαντάς με την πρόεδρο ΗΔΙΚΑ -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

ΚΚΕ: Επίσκεψη λόγω κορονοϊού -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Ξανά στη θλιβερή “κανονικότητα” -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Αποχαιρετισμός στον Γιώργο Γίτσο -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

ΝΔ: Δυσαρέσκεια στη Βόρ. Ελλάδα -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Δ. Κιλκίς: 50 έκτακτες προσλήψεις -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Χατζηαποστόλου: O Ιβάν, αντίβαρο στο σύστημα

xatziapostolou-savvidis«Σίγουρα η παρουσία του Ιβάν Σαββίδη αποτελεί ένα αντίβαρο που θα μπορεί πραγματικά να αποτελέσει «φόβητρο». Πιστεύω πως η παρουσία του θα κάνει καλό όχι μόνο στον ΠΑΟΚ αλλά σε όλο το ποδόσφαιρο, διότι είναι η αρχή της ενασχόλησης σοβαρών ανθρώπων με οικονομική επιφάνεια, που έχουν σκοπό να επενδύσουν».

Το είπε ο πρόεδρος της ΕΠΣ Κιλκίς  και πρώην αντιπρόεδρος και νυν μέλος του Δ.Σ. της ΕΠΟ, Βασίλης Χατζηαποστόλου, σε συνέντευξή του στο «Αθλητικό Metropolis» και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο».

Ως γνωστόν, ο κ. Χατζηαποστόλου κατάγεται απ` τη Νέα Σάντα, ενώ ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ έλκει τη καταγωγή του απ` τη Σάντα του Πόντου, ενώ διατηρεί στενούς συγγενικούς δεσμούς με το νομό μας.

Για τον τελικό

Στην ίδια συνέντευξη, ο κ. Χατζηαποστόλου μίλησε και τον τελικό κυπέλλου της ΕΠΣ Κιλκίς, που διεξήχθη προχθές Τετάρτη, λέγοντας:

«Στο τέλος νίκησε ο καλύτερος, αλλά κατά τη διάρκεια του αγώνα ήταν ισοδύναμες οι ομάδες του Κιλκισιακού και του ΠΑΟΚ Κρηστώνης. Μετά φάνηκε ότι επικράτησε κυρίως η εμπειρία του Σουλτανίδη που πέτυχε ένα εκπληκτικό γκολ».

Όσο για τα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα του Κιλκίς, είπε:

«Όπως είναι τα πράγματα σε όλα τα Ερασιτεχνικά πρωταθλήματα της Ελλάδας, έτσι είναι και σε εμάς. Δε θα έλεγα ότι αποτελούμε εξαίρεση. Το Ερασιτεχνικό νομίζω πως ακολουθεί την κρίση που αντιμετωπίζει η χώρα μας. Συρρικνωνόμαστε σε πολύ γρήγορους ρυθμούς, δυστυχώς οι προβλέψεις μου είναι δυσοίωνες και το λέω ειλικρινά αυτό. Στην προηγούμενη εκλογική διαδικασία είχα εκλεγεί από 85 σωματεία, τώρα συμμετέχουν 61 και δεν ξέρω που μπορούν να φτάσουν. Το ίδιο όμως νομίζω συμβαίνει σε όλα τα Ερασιτεχνικά και όχι μόνο στο δικό μας».

Σχολιάστε