My Twitter Feed

3 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Συνεχίζονται τα αντιπλημμυρικά -

Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου, 2020

Σταθερά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

“Γαλάζια νυστέρια” για το ΓΝΚ! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

ΣΥΡΙΖΑ: Διερεύνηση καταγγελιών -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

To tvxs.gr για το Νοσοκομείο Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Εξανέστη από το… βήμα του twitter -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Την Πέμπτη η Λαϊκή του Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Έργα 1,2 εκατ. για συντήρηση δρόμου -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Χέρσο: Ηλικιωμένες έπεσαν θύματα απατεώνων

Δυο ηλικιωμένες γυναίκες στο Χέρσο, έπεσαν την περασμένη βδομάδα θύματα απατεώνων, οι οποίοι αφαίρεσαν από τη μία 800 ευρώ και από την άλλη το πορτοφόλι της μέσα στο ίδιο της το σπίτι.  
Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα salonicanews.com, στην πρώτη περίπτωση άγνωστοι επισκέφτηκαν την ηλικιωμένη κυρία και προφασιζόμενοι χρέος του γιου της προς αυτούς, κατάφεραν να της πάρουν 800 ευρώ! Η ηλικιωμένη τηλεφώνησε στον γιο της για να τον ρωτήσει για το χρέος και τότε διαπίστωσε πως είχε πέσει θύμα κλοπής.
Στη δεύτερη περίπτωση, άλλη ηλικιωμένη έπεσε θύμα κλοπής από δύο γυναίκες, πιθανώς Ρομά. Η κυρία μόλις είχε επιστρέψει από τα ψώνια της, όταν ήρθαν στο διώροφο σπίτι της οι δύο γυναίκες. Με τη μέθοδο της απασχόλησης, η μία προφασίστηκε πως ήθελε να επισκεφτεί την τουαλέτα. Η ηλικιωμένη την οδήγησε στο μπάνιο, αφήνοντας εκτεθειμένο το πορτοφόλι της, μαζί με τα ψώνια. Τότε η συνεργός της το άρπαξε και μετά εξαφανίστηκαν και οι δύο.
Τα δύο αυτά περιστατικά, συνδυαζόμενα με περσινά κρούσματα διαρρήξεων στο χωριό, προκαλούν ανησυχία στους κατοίκους, δεδομένου ότι το Χέρσο δεν αστυνομεύεται επαρκώς, όπως καταγγέλλουν οι κάτοικοι, αφού το πλησιέστερο αστυνομικό τμήμα βρίσκεται 10 χλμ μακριά, στο χωρίο του Δροσάτου, σημειώνει η salonicanews.com.
Σχολιάστε