My Twitter Feed

31 Δεκεμβρίου, 2020

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Συνεχίζονται τα αντιπλημμυρικά -

Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου, 2020

Σταθερά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

“Γαλάζια νυστέρια” για το ΓΝΚ! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

ΣΥΡΙΖΑ: Διερεύνηση καταγγελιών -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

To tvxs.gr για το Νοσοκομείο Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Εξανέστη από το… βήμα του twitter -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Την Πέμπτη η Λαϊκή του Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Έργα 1,2 εκατ. για συντήρηση δρόμου -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Φωτίστηκε ο Λόφος Αγ. Γεωργίου

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες αντικατάστασης ογδόντα διακοσμητικών ιστών και ισάριθμων φωτιστικών σωμάτων στο Λόφο Αγίου Γεωργίου.

Η ομοιομορφία των νέων φωτιστικών και ο σύγχρονος φωτισμός με λαμπτήρες – πλακέτες Led, μέσω των οποίων επιτυγχάνεται εξοικονόμηση ενέργειας και οικονομία στο κόστος φωτισμού, χαρίζουν δεσμίδες φωτός και αισθητικής στη διαδρομή που οδηγεί στο ιστορικό τοπόσημο της πόλης του Κιλκίς.

Όταν η νύχτα σκεπάζει το Λόφο Αγίου Γεωργίου, η διαφορά είναι πλέον εμφανής με τα φώτα να ρίχνουν τις χρυσές ανταύγειες τους στους δρόμους της περιοχής.

Υπενθυμίζεται ότι τα νέα φωτιστικά που τοποθετήθηκαν είναι ασφαλή ως προς την πρόκληση σπινθήρων και φέρουν την έγκριση της Εφορίας Αρχαιοτήτων Κιλκίς.

Διακοσμητικοί ιστοί και φωτιστικά σώματα θα τοποθετηθούν, σύμφωνα με τον προγραμματισμό του Δήμου, στις οδούς Ρώτα, Τσιρογιάννη και Παπαθεοφίλου μέσα στην πόλη του Κιλκίς ενώ τα έργα εκσυγχρονισμού του δημόσιου φωτισμού θα ολοκληρωθούν με την τοποθέτηση άλλων τριάντα ενός φωτιστικών στύλων στο δρόμο του Νέου Αγιονερίου.

Η Δημοτική Αρχή Κιλκίς καλεί τους πολίτες, κυρίως τους νεαρότερους, να σεβαστούν το δημόσιο χώρο και να μην προκαλούν φθορές στα φωτιστικά σώματα του Λόφου Αγίου Γεωργίου, όπως, δυστυχώς, συνέβαινε στο παρελθόν.

Δελτίο τύπου από Δήμο Κιλκίς

Σχολιάστε