My Twitter Feed

25 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Αναφορά Φραγγίδη για Εσπερινό -

Δευτέρα, 25 Ιανουαρίου, 2021

Κοινές ασκήσεις Ελλάδας – ΗΠΑ -

Κυριακή, 24 Ιανουαρίου, 2021

Συλημένο ταφικό μνημείο σε Μεσιά -

Παρασκευή, 22 Ιανουαρίου, 2021

“Επικίνδυνο τα άνοιγμα σχολείων” -

Παρασκευή, 22 Ιανουαρίου, 2021

Τρία κρούσματα, 1008 εμβολιασμοί -

Παρασκευή, 22 Ιανουαρίου, 2021

Φραγγίδης: Απαλλαγή από διόδια -

Παρασκευή, 22 Ιανουαρίου, 2021

Νέα κρούσματα: Λίγα αλλά …πολλά! -

Παρασκευή, 22 Ιανουαρίου, 2021

Κινητοποιήσεις για τα διόδια -

Πέμπτη, 21 Ιανουαρίου, 2021

Φραγγίδης: “Ξεπεραστηκαν οι προσδοκιες μας”

Σε δήλωσή του,  για τις εκλογές ανάδειξης του νέου προέδρου του ΠΑΣΟΚ, ο βουλευτής του νομού μας, Γιώργος Φραγγίδης, τονίζει:

Την Κυριακή που μας πέρασε ο κόσμος του ΠΑΣΟΚ πήρε την υπόθεση στα χέρια του. Η συμμετοχή των μελών και των φίλων του κινήματος ξεπέρασε τις αρχικές μας προσδοκίες και εξελίχθηκε σε μια διαδικασία που έδωσε απάντηση σε όλους εκείνους που είχαν φροντίσει να την απαξιώσουν προτού καν διεξαχθεί.

Η Δημοκρατική Παράταξη, όπως περίτρανα αποδείχθηκε τόσο από την συμμετοχή του κόσμου όσο και από τη σύνθεση αυτών που έδωσαν το παρόν, κατέδειξε με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο ότι το ΠΑΣΟΚ αντέχει. Αντέχει σε πείσμα όλων εκείνων που ετοιμάζουν την διάλυση του. Έχει βαθιές ρίζες στην ελληνική κοινωνία και δεσμούς άρρηκτους με τα κοινωνικά στρώματα στα οποία στηρίχθηκε και για τα οποία πάλεψε όλα αυτά τα χρόνια.

Οι άνθρωποι αυτοί που με την ψήφο τους έδωσαν ισχυρή εντολή στον νέο Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, είναι οι άνθρωποι εκείνοι που βίωσαν και βιώνουν την κρίση περισσότερο από κάθε άλλον. Οι άνθρωποι που με τους αγώνες τους και τις θυσίες τους στήριξαν την πολύ δύσκολη προσπάθεια που δώσαμε όλοι μαζί για να μην καταρρεύσει η χώρα.

Είναι όμως αυτοί που περιμένουν από μας την ελπίδα. Στηρίζουν στο ΠΑΣΟΚ την προσδοκία για την οικονομική και κοινωνική ανασυγκρότηση της πατρίδας μας.

Ο λαός θέλει την αλήθεια. Πλέον ο λαϊκισμός και το εμπόριο ελπίδας δεν έχει χώρο στον δημόσιο διάλογο. Ο κόσμος αναμένει από μας την σταθερότητα η οποία μόνο μέσα από μια ειλικρινή και υπεύθυνη πολιτική στάση μπορεί να προέλθει.

Η Δημοκρατική Παράταξη βρίσκεται στο επίκεντρο της πολιτικής ζωής του τόπου και θα συνεχίσει να αγωνίζεται για την ανασυγκρότηση της χώρας. Μετά την εθνική προσπάθεια που δώσαμε όλοι μαζί για να μην χρεοκοπήσουμε, τώρα δίνουμε τον αγώνα για την ανάπτυξη και την κοινωνική αλληλεγγύη. Το αίσθημα Δικαίου για την κοινωνία πρέπει να οικοδομηθεί σε πιο στέρεα βάση ώστε με την πράξη και την πρακτική μας να αποκαταστήσουμε τις αδικίες απέναντι σε αυτούς που υπέφεραν τα περισσότερα από την δύσκολη οικονομική συγκυρία.

Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς όσους συμμετείχαν στη διαδικασία αλλά και αυτούς που για κάποιο λόγο δεν παρευρέθησαν είτε γιατί δεν μπορούσαν ή γιατί περιμένουν από μας κάτι περισσότερο. Περιμένουν από μας να τους δείξουμε ότι το ΠΑΣΟΚ είναι μια δύναμη ευθύνης και προοπτικής που μπορεί να εγγυηθεί την έξοδο από την κρίση.”

Σχόλια
One Response to “Φραγγίδης: “Ξεπεραστηκαν οι προσδοκιες μας””
  1. Ο/Η Λούκυ Λούκ λέει:

    Είστε ανάξιοι της δημοκρατικής παράταξης όλοι εσείς που με τα καμώματά σας την εξεφτελίσατε και έχετε το θράσος σήμερα να ομιλείτε στο όνομά της, καπιλευόμενοι την ιστορία της. Εσείς οι μεταπολιτευτικοί σαλτιμπάγκοι της πολιτικής και της εξουσίας που συρρικνώσατε την εθνική κυριαρχία της χώρας μας, αντί να κρύβεστε απο ντροπή και πολιτική ευθυξία, καμαρώνετε σαν γύφτικα σκεπάρνια ως τιμητές και σωτήρες, απαξιώνοντας κάθε έννοια δημοκρατικής συμπεριφοράς, υποτιμώντας την νοημοσύνη των πολιτών. Οι 240.000 διπλοτριπλοψηφοφόροι που μας τους παρουσιάζετε ως έκφραση της δημοκρατικής παράραξης, είναι το όνειδος του πασοκ και όχι της μεγάλης πλειοψηφίας των πραγματικών δημοκρατικών πολιτών, που σας βλέπουν και ντρέπονται για σάς. Εχετε το απύθμενο θράσος να κατηγορείτε τους άλλους για “λα’ι’κισμό” και “εμπόριο ελπίδας” όταν το πασοκ ήταν ο εφευρέτης και ο ενσαρκωτής αυτών των εννοιών, εκμαυλίζοντας συνειδήσεις μέσω απίστευτων υποσχέσεων και αναξιοκρατικών πρακτικών. Το κόμμα σας χρησιμοποίησε τον δούρειο ίππο του σοσιαλισμού για να ωραιοποιήσει τις προθέσεις του, προκειμένου να πετύχει την άλωση του κράτους. Αυτές τις απίστευτες ανοησίες που ξεστομίζετε για να αναπτερώσετε το ηθικό των ψηφοφόρων της παράταξή σας, που κάποτε ήταν και δική μου(τρομάρα μου), δεν έχουν καμμία ελπίδα επιτυχίας και δείχνουν πόσο χαμηλά μπορεί να πέσει ακόμα κι’ ένας καταξιωμένος επιστήμονας και μάλιστα γιατρός, όταν το σαράκι της κομματικής πειθαρχίας και της εξουσιολαγνείας κατατρώει την κοινή λογική. Κύριε Φραγγίδη, η ενασχόλησή σας με την πολιτική και όψιμα κάτω απο την ομπρέλα του πιό αυταρχικού και υποτακτικού στους ξένους πασοκ, συρρίκνωσε κατα πολύ τον σεβασμό που έτρεφε ο Κιλκισιώτης στο πρόσωπό σας και δυστυχώς διαπιστώνω πως έχετε προσβληθεί απο μία χρόνια πάθηση, απο τα φοιτητικά σας ακόμα χρόνια στην Μπολώνια, που ονομάζεται εγκολπωμένη κομματίτιδα και σχιζοφρενική εξουσιομανία. Πρέπει επειγόντως να επισκευθείτε έναν γιατρό πριν τις εθνικές εκλογές, για να σας προσγειώσει στην πραγματικότητα, και για να έχετε τα ψυχικά αποθέματα να αντιμετωπίσετε το οδυνηρό για εσάς αποτέλεσμα. Οσο για εμάς τους υπόλοιπους ιθαγενείς πλέον μάθαμε το μάθημά μας, τα “καθρεφτάκια” που μας προσφέρετε για να αρπάξετε την χρυσή μας ψήφο …απλά ξεχάστε τα.

Σχολιάστε