My Twitter Feed

22 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Φραγγίδης: Απαλλαγή από διόδια -

Παρασκευή, 22 Ιανουαρίου, 2021

Νέα κρούσματα: Λίγα αλλά …πολλά! -

Παρασκευή, 22 Ιανουαρίου, 2021

Κινητοποιήσεις για τα διόδια -

Πέμπτη, 21 Ιανουαρίου, 2021

Περί τους 500 οι εμβολιασμοί -

Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου, 2021

Και πάλι το λιανεμπόριο στη λαϊκή -

Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου, 2021

Έξι τα νέα κρούσματα σε ν. Κιλκίς -

Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου, 2021

ΔΕΥΑΠ: Απάντηση στη ΛΑΣΥ -

Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου, 2021

Χαμόγελα απ`τα 2 μόνο κρούσματα -

Τρίτη, 19 Ιανουαρίου, 2021

Φλωρίδης: Υποθήκη για διαδοχή!

Το περασμένο Σάββατο 21 Μαρτίου συνεδρίασε η Οργανωτική Επιτροπή Συνεδρίου του ΠΑΣΟΚ. Η συνεδρίαση πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο «ΚΑΡΑΒΕΛ» της Αθήνας και σ’ αυτήν συμμετείχαν περί τα 200 άτομα.

floridis-venizelosfΑπό το Κιλκίς ήταν παρόντες ο Γ.Φλωρίδης, επικεφαλής στο ψηφοδέλτιο  Επικρατείας στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου, ο Γ.Φραγγίδης, π.βουλευτής και μέλος της Κ.Ε. του ΠΑΣΟΚ, ο Λεων.Δημητριάδης μέλος  της Κ.Ε. και ο Σταμ. Παπουλίδης, Γραμματέας της Νομ.Επιτροπής Κιλκίς.

Στην συνεδρίαση  ενόψει του Συνεδρίου  της 15ης Μαϊου, ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευ.Βενιζέλος ανακοίνωσε επίσημα ότι προτίθεται να αποχωρήσει από την ηγεσία του Κινήματος εγγυώμενος τις διαδικασίες της διαδοχής του.

Λίγο μετά τον κ.Βενιζέλο, τον λόγο έλαβε ο Γ.Φλωρίδης, ο οποίος σε μια πυκνή ομιλία κατέθεσε εκ  νέου τις προτάσεις του και την άποψή του για την μετεξέλιξη του χώρου σε μια νέα προοπτική αποκομμένη από τις στρεβλές πρακτικές και τις παθογένειες που οδήγησαν το πάλαι ποτέ κραταιό Κίνημα στην οριστική, αποκοπή από την κοινωνία και το σύγχρονο γίγνεσθαι.

Η ομιλία του Κιλκισιώτη πολιτικού καταχειροκροτήθηκε με θέρμη, ενώ ο Γ.Φλωρίδης στο περιθώριο, και μετά το τέλος της συνεδρίασης έγινε αποδέκτης της ευαρέσκειας πολλών στελεχών του ΠΑΣΟΚ.

Η εμφάνιση του Γ. Φλωρίδη θεωρείται πλέον από πολλούς αναλυτές ως εγγραφή υποθήκης για τη διαδικασία διαδοχής στο ΠΑΣΟΚ.

Την προηγούμενη μέρα ο Γ.Φλωρίδης μετείχε στη σύσκεψη της «Κεντροαριστερής Κίνησης» στο ξενοδοχείο «ΤΙΤΑΝΙΑ» της Αθήνας.

Πηγή: ΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

Σχολιάστε