My Twitter Feed

3 Φεβρουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Ναι αλλά γινόμαστε …Χόλυγουντ! -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Έχει Ευζώνους και η Ευρυτανία; -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Παίρνουμε πάλι την ανηφόρα; -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Ποιοι εκλέχτηκαν στη νέα ΝΕ Κιλκίς -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

“Υποβάθμιση και της Γουμένισσας” -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Κοιτάμε Μπροστά χωρίς απόβλητα -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Κορονοϊός: Η ύφεση συνεχίζεται… -

Δευτέρα, 1 Φεβρουαρίου, 2021

Με ένα κλικ περιήγηση στο “Κήπο” -

Δευτέρα, 1 Φεβρουαρίου, 2021

Φινάλε στο Θερινό με “The Lunchbox”

Με μια υπέροχη ταινία ο Δήμος Κιλκίς, η Αντιδημαρχία Πολιτισμού και η Ομάδα Εθελοντών για τη λειτουργία του Θερινού Κινηματογράφου “Δημήτρης Ζωηρός” θα αποχαιρετίσουν το καλοκαιράκι από τις 27 έως και 29 Αυγούστου στις 9.30 το βράδυ.

the lunch boxΗ εξαιρετική ταινία Lunchbox από κλείσει την οθόνη μας και θα ανανεώσει το ραντεβού μας για του χρόνου.

Το “The Lunchbox” είναι μια απολαυστική ρομαντική κομεντί που εκτυλίσσεται στην πολυπληθή και θορυβώδη Μουμπάι και παρακολουθεί τη σχέση ενός άντρα και μιας γυναίκας που έρχονται κοντά χάρη σε ένα λάθος. Αυτή η γεμάτη χιούμορ, ζεστασιά και ευαισθησία, ιστορία μας προσφέρει μια μαγική γεύση από την Ινδία, καθώς και την ευκαιρία να απολαύσουμε την καταπληκτική ερμηνεία του ταλαντούχου ηθοποιού, Irrfan Khan (Slumdog Millionaire, The Life of Pi).
Είναι μια χειροποίητη, γοητευτική ρομαντική κομεντί από την Ινδία που βασίζεται στην υπαρκτή συνήθεια της παράδοσης σπιτικού φαγητού από τις συζύγους-μαγείρισσες στα γραφεία των συζύγων μέσω ενός συστήματος delivery της πόλης Μουμπάι.

Από ένα λάθος της υπηρεσίας μια γυναίκα έρχεται σε επαφή με έναν μοναχικό υπάλληλο και αλληλογραφούν καθημερινά, μέσα από τις σπιτικές λιχουδιές που εκείνη του στέλνει, μαζί με επιστολές. Χωρίς φανφάρες, ο Μπάτρα αποκαλύπτει ένα μικρό και ζωντανό περιβάλλον, τη μοναξιά μιας μεγαλούπολης που συγκρούεται με τις παραδοσιακές αξίες, τη διαμάχη και την ένωση δύο ανθρώπων αυτοπεριορισμένων και παράλληλα τις πολλές, θρησκευτικές και κοινωνικές διαστρωματώσεις της πρώην Βομβάης, με την αίσθηση της λεπτομέρειας ενός γενναιόδωρου ερευνητή. Δεν είναι τυχαίο ότι ξεκίνησε να κάνει ένα ντοκιμαντέρ για την πρακτική παράδοσης γευμάτων που μετρά ήδη 120 χρόνια και κατέληξε να γράψει το σενάριο, λόγω των συναρπαστικών αφηγήσεων που άκουσε.

Μια έρευνα, δε, του Πανεπιστημίου του Χάρβαρντ μελέτησε το συγκεκριμένο σύστημα παράδοσης και απέδειξε ότι μόνο ένα στο ένα εκατομμύριο πακέτα μπορεί να φτάσει στα λάθος χέρια! Το “The Lunchbox” είναι η ιστορία αυτού του λάθους, που θα φέρει κοντά δυο αγνώστους.

Σκηνοθεσία: Ritesh Batra
Σενάριο: Ritesh Batra, Vasan Bala
Πρωταγωνιστούν: Irrfan Khan, Nimrat Kaur, Nawazuddin Siddiqui
Xώρα: Ινδία Γαλλία, Γερμανία, ΗΠΑ Διάρκεια: 104 λεπτά
Είδος ταινίας: Αισθηματική

Σχολιάστε