My Twitter Feed

5 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Ο χρόνος άλλαξε, ο κορονοϊός όχι! -

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, 2021

Επαναξιολογούνται οι διοικητές; -

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, 2021

Παραμένει αναβαθμισμένος -

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, 2021

Καταγγελίες υγειονομικών Κιλκίς -

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, 2021

Εμβολιασμοί στα νοσοκομεία μας -

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, 2021

ΣΥΡΙΖΑ: Ανησυχία για τα σχολεία -

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, 2021

“Μέτρα πριν το άνοιγμα σχολείων” -

Κυριακή, 3 Ιανουαρίου, 2021

ΑΚΕ: Διαφοροποίηση στο ΣΕΝΚ -

Κυριακή, 3 Ιανουαρίου, 2021

Φεστιβάλ ΚΝΕ και φέτος στο Κιλκίς

Στις 8 Σεπτεμβρίου, ημέρα Τρίτη, στο πάρκο «Κήπου», θα πραγματοποιηθεί η «στάση» του 46ου Φεστιβάλ ΚΝΕ – Οδηγητή στο Κιλκίς με σύνθημα «Σοσιαλισµός, για να µπορούµε να “ανασαίνουµε”, για να νικήσει η ζωή».

Και σε αυτές τις ιδιαίτερες συνθήκες, οι οργανώσεις της ΚΝΕ σε όλη την Ελλάδα, πραγματοποιούν τις εκδηλώσεις του 46ου Φεστιβάλ με αυξημένο αίσθημα ευθύνης, παίρνοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα για την προστασία των μελών και φίλων της ΚΝΕ και όλων των επισκεπτών του Φεστιβάλ.

Το Φεστιβάλ ΚΝΕ – Οδηγητή φέτος θα προσαρμοστεί για την προστασία της υγείας των επισκεπτών σε κατάλληλα διαμορφωμένο χώρο, ώστε να αποφευχθεί ο συγχρωτισμός σε όλες του τις εκδηλώσεις και δραστηριότητες. Αντίστοιχες προσαρμογές γίνονται και στο πρόγραμμα των εκδηλώσεων, προκειμένου να μπορέσει να πραγματοποιηθεί με επιτυχία και ασφάλεια.

Δηλώνουμε κατηγορηματικά, ότι δεν θα τους κάνουμε τη χάρη να σωπάσουμε μπροστά στις νέες επικίνδυνες εξελίξεις  της χώρας μας σε όλα τα μέτωπα. Και μπροστά στη νέα σχολική και ακαδημαϊκή χρονιά, τα μέλη του ΚΚΕ και της ΚΝΕ θα είναι, όπως πάντα ήταν, στην πρώτη γραμμή της διεκδίκησης, ώστε να ανοίξουν, με όλους τους απαραίτητους όρους, οι χώροι εκπαίδευσης. Άλλωστε το ΚΚΕ και η ΚΝΕ, έχουν αποδείξει την υπεύθυνη στάση τους, την ικανότητά τους οργανωμένα και συλλογικά να μπαίνουν μπροστά, ώστε να δυναμώνει η αγωνιστική διεκδίκηση και να τηρούνται ταυτόχρονα όλα τα μέτρα προστασίας.

Όπως σε δεκάδες εκδηλώσεις μέχρι τώρα σε όλη την Ελλάδα, έτσι και στο Κιλκίς προστατεύουμε την υγεία τη δική μας και των υπόλοιπων επισκεπτών του 46ου Φεστιβάλ ΚΝΕ – Οδηγητή!

Γι’ αυτό:

  • Φροντίζουμε για τις μεταξύ μας αποστάσεις!
  • Τις συναυλίες και λοιπές εκδηλώσεις τις παρακολουθούμε αποκλειστικά καθιστοί!
  • Είναι απαραίτητη η χρήση μάσκας σε όλο το χώρο του Φεστιβάλ!

Το πρόγραμμα του Φεστιβάλ θα ξεκινήσει στις 7.30 μ.μ. και θα περιλαμβάνει:

  • Συναυλία – Αφιέρωμα στον Μάνο Λοΐζο και τον Σταύρο Ξαρχάκο από την ομάδα του Πολιτιστικού Συλλόγου Ερωδιός «Ανοιχτοί Δρόμοι», συμμετέχουν: στο πιάνο Ξανθίππη Βαπορίδου και στο μπουζούκι Παναγιώτης Μοσχοΐδης, τραγουδούν Κώστας Μπόζης, Σοφία Καρυπίδου και Ρούλα Χαριτίδου.
  • Πολιτική ομιλία από τον Θανάση Χρηστίδη μέλος της Επιτροπής Περιοχής Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ.
  • Λαϊκό – ποντιακό πρόγραμμα από τους Τάσο Ευτυχιάδη (λύρα), Τριαντάφυλλο Ασαρτζή (κλαρίνο), Χρήστο Σιταριδη (πιάνο), Παναγιώτη Μοσχοϊδη (μπουζούκι) και Κώστα Βαφειάδη (τύμπανα).

Στο χώρο θα υπάρχει έκθεση βιβλίου της «Σύγχρονης Εποχής» , καθώς και στέκι καλλιτεχνικής δημιουργίας με μαθήματα σκίτσου.

Δελτίο τύπου από ΚΝΕ Κιλκίς

Σχολιάστε