My Twitter Feed

20 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Χαμόγελα απ`τα 2 μόνο κρούσματα -

Τρίτη, 19 Ιανουαρίου, 2021

Η Σ. Μπεκατώρου δεν είναι η μόνη -

Τρίτη, 19 Ιανουαρίου, 2021

Τριήμερο ανάσας για το ν. Κιλκίς -

Δευτέρα, 18 Ιανουαρίου, 2021

Χώρος για φιλοξενία των αστέγων -

Δευτέρα, 18 Ιανουαρίου, 2021

Κιλτίδης: Διολίσθηση σε διαστροφή! -

Δευτέρα, 18 Ιανουαρίου, 2021

“Στηρίξτε τις επιχειρήσεις” -

Δευτέρα, 18 Ιανουαρίου, 2021

Επιτυχής ο αποχιονισμός σε Κιλκίς -

Κυριακή, 17 Ιανουαρίου, 2021

Ξεκίνησε ο εμβολιασμός των 85+ -

Σάββατο, 16 Ιανουαρίου, 2021

Φαιη: Να τι συνεβη στο Πολυκαστρο

Σε σχέση με το σκηνικό που έγινε στο Πολύκαστρο την Πρωτοχρονιά, με πρωταγωνιστές τη Φαίη Σκορδά, το Γιώργο Λιάγκα και τη δημοσιογράφο ενός τοπικού ραδιοφωνικού σταθμού, που αποκάλυψε το Nasos blog, η συμπατριώτισσα μας τηλεοπτική σούπερ-σταρ, έδωσε τη δική της οπτική για το τι ακριβώς συνέβη:

“Δεν είναι όπως τα είπε η δημοσιογράφος. Πράγματι τρώγαμε όλοι μαζί με το παιδί και τους γονείς μου στην ταβέρνα και ξαφνικά μας πλησίασε η κοπέλα αυτή, η οποία ήταν λίγο επιθετική. Αφού της εξηγήσαμε ότι δεν μπορούμε λόγω ειδικών συνθηκών να πάμε στο studio συμφωνήσαμε τηλεφωνικά. της είπα της κοπέλας ωστόσο ότι το πρόγραμμα μας ήταν πολύ συγκεκριμένο και πώς θα αναχωρούσαμε για την Αθήνα. Με δεδομένο αυτό της ζήτησα να με πάρει συγκεκριμένη ώρα. Κάτι που δεν έκανε. Υποχρεώθηκα λοιπόν όντας στο αυτοκίνητο και οδηγώντας μαζί με το παιδί και τον πατέρα μου, να τους καλέσω εγώ για να είμαι σωστή. Γνώριζαν ότι δεν είχα χρόνο. Γι αυτό και βγήκα και μίλησα, όσο μίλησα. Χωρίς την συγκατάθεση του καναλιού δεν μπορώ να το κάνω. αλλά εντούτοις το έπραξα. Ο Γιώργος ήταν αυστηρός διότι θεώρησε ότι ήταν άδικο όλο αυτό. Δεν έβρισε ωστόσο κανέναν”.

Αυτά απ` τη Φαίη μας, και ασφαλώς την πιστεύουμε!

Σχόλια
One Response to “Φαιη: Να τι συνεβη στο Πολυκαστρο”
  1. Ο/Η Λούκυ Λούκ λέει:

    Νά τέτοια γίνονται και πέφτουν τα καράβια του κόσμου έξω. Ωστόσο, πώς μπορείς εσύ κυρία μου του τοπικού καναλιού, να αξιώνεις πράγματα απο την κυρία του πανελλαδικού ; Αλλο κολοπετινίτσα και άλλο κοτζάμ πρωτεύουσα. Να έχουμε το γνώθι σ’ αυτόν…δεν είσαστε δα ίσα κι’ όμοια…έτσιιιι ;

Σχολιάστε