My Twitter Feed

14 Μαΐου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Παιονία: 2η φάση αδελφοποίησης -

Δευτέρα, 13 Μαΐου, 2024

ΑΟΚ: Σπουδαίο “διπλό” στο Αιγίνιο -

Δευτέρα, 13 Μαΐου, 2024

Συναντήσεις Δένδια στο Κιλκίς -

Δευτέρα, 13 Μαΐου, 2024

Η επίσκεψη Φ. Σαχινίδη στο νομό -

Δευτέρα, 13 Μαΐου, 2024

Παππάς: Όχι χρεωκοπία της Υγείας -

Κυριακή, 12 Μαΐου, 2024

“Μοντέλο για τη χώρα το Σταραμάκι” -

Παρασκευή, 10 Μαΐου, 2024

Επίσκεψη Δένδια για ευρωεκλογές -

Πέμπτη, 9 Μαΐου, 2024

ΠΑΣΟΚ: Το πρόγραμμα ομιλιών -

Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024

Υπό κατάληψη το Λύκειο Χέρσου

Σε κατάληψη του Λυκείου Χέρσου προχώρησαν από χθες Τρίτη 13 Νοεμβρίου οι μαθητές του σχολείου λόγω έλλειψης μαθηματικού από την αρχή της τρέχουσας σχολικής χρονιάς!

Πρόκειται για τη δεύτερη κατάληψη μέσα σε διάστημα ενός μήνα, στην οποία προχώρησαν οι μαθητές, καθώς βλέπουν ότι το πρόβλημα δεν έχει επιλυθεί ακόμα.

Το γεγονός έσπευσε ν` αξιοποιήσει η ΝΟΔΕ Κιλκίς της ΝΔ εξαπολύοντας επίθεση στη κυβέρνηση, δηλώνοντας ωστόσο παράλληλα ότι είναι εναντίον των καταλήψεων!Η ανακοίνωση της ΝΟΔΕ

Επί σχεδόν τρεις μήνες το σχολείο του Χέρσου δεν έχει καθηγητή μαθηματικό και οι μαθητές με την κινητοποίηση τους ζητούν το αυτονόητο από τους πανηγυρίζοντες κυβερνητικούς, την πλήρωση της θέσης του μαθηματικού.

Πριν ακόμη τα σχολεία ολοκληρώσουν ένα τρίμηνο από την έναρξη τους άρχισαν και πάλι τα φαινόμενα, που η συντριπτική πλειονότητα των νουνεχών πολιτών αυτής της χώρας αντιμετωπίζει αρνητικά τόσα χρόνια και όχι μόνο τώρα καθώς άλλοι ήταν αυτοί που έχτισαν πολιτικές καριέρες (λέγε με Αλέξη Τσίπρα), των καταλήψεων.

Η ΝΔ επειδή πολιτεύεται με υπευθυνότητα όχι μόνο σήμερα αλλά διαχρονικά δεν συνέστησε και δεν θα συστήσει ποτέ ως μέσο πίεσης την ενέργεια των καταλήψεων στα σχολεία.

Η ΝΔ επιθυμεί ανοιχτά και όχι κλειστά σχολεία τα οποία θα προσφέρουν στο μέλλον αυτής της χώρας τα νέα παιδιά γνώση, μόρφωση και όλα εκείνα τα εχέγγυα που θα τους εξασφαλίσουν καλή σταδιοδρομία προς όφελος τόσο των ίδιων όσο και της Πατρίδας γενικότερα.

Για το λόγο αυτό η μεγάλη δημοκρατική παράταξη της ΝΔ αποστρέφεται κάθε ενέργεια η οποία αντιτίθεται στην παροχή των ωφελημάτων που διασφαλίζει στον άνθρωπο η παιδεία και άρα και των καταλήψεων.    

Ομως όπως διαφωνεί με το φαινόμενο αυτό έτσι στηλιτεύει και αντιτίθεται στην ανυπαρξία και τα πολιτικά ψεύδη των κυβερνώντων οι οποίοι στην έναρξη της σχολικής χρονιάς διαλαλούσαν και επαίροντo ότι όλα τα έχουν οργανώσει καλώς καμωμένα και μάλιστα επιδίδονταν σε πομπώδη μηνύματα για την επιτυχία τους (θεωρητικά) αυτή.

Αλλά πριν αλέκτωρ λαλήσει ήρθε η αποστομωτική απάντηση από τους μαθητές του Λυκείου Χέρσου οι οποίοι κάνουν κατάληψη για την ουσία. Και η ουσία και η αλήθεια πονάει κύριοι εκπρόσωποι της κυβέρνησης θιάσου των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ στο Κιλκίς (Διευθυντές των εκπαιδευτικών βαθμίδων και κομματικά κυβερνητικά στελέχη) που στην αρχή του νέου σχολικού έτους πανηγύριζαν για τις επιτυχίες τους (τρομάρα τους γιατί τα γραπτά μένουν και ο κόσμος έχει νου, μνήμη και κρίση).

Επί σχεδόν τρεις μήνες το σχολείο του Χέρσου δεν έχει καθηγητή μαθηματικό και οι μαθητές με την κινητοποίηση τους ζητούν το αυτονόητο από τους πανηγυρίζοντες κυβερνητικούς, την πλήρωση της θέσης του μαθηματικού.

Με σιωπή, χωρίς καμιά δικαιολογία και με κάτω τα κεφάλια από τους κυβερνώντες είναι επιτακτική η ανάγκη άμεσης πλήρωσης της θέσης του καθηγητή ώστε να είναι ομαλή έστω και με καθυστέρηση δυόμιση – τριών μηνών η πορεία της σχολικής χρονιάς από εδώ και πέρα στο Λύκειο Χέρσου.” 

 

Σχόλια
One Response to “Υπό κατάληψη το Λύκειο Χέρσου”
  1. Ο/Η Σακελλαριου Κ. λέει:

    Σαν ετοιμοι απο καιρο. Μια ευκαιρια ψαχνατε για να εμφανιστειτε στο χωρο της παιδειας στονομο. Οταν κλειναν τα σχολεια το ενα μετα το αλλο, φαινεται η γραφιδα σας ξεμεινε απο μελανι. Ουτε μια λεξη.

Σχολιάστε