My Twitter Feed

4 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

“Μέτρα πριν το άνοιγμα σχολείων” -

Κυριακή, 3 Ιανουαρίου, 2021

ΑΚΕ: Διαφοροποίηση στο ΣΕΝΚ -

Κυριακή, 3 Ιανουαρίου, 2021

Συνεχίζονται τα αντιπλημμυρικά -

Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου, 2020

Σταθερά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

“Γαλάζια νυστέρια” για το ΓΝΚ! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

ΣΥΡΙΖΑ: Διερεύνηση καταγγελιών -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

To tvxs.gr για το Νοσοκομείο Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Εξανέστη από το… βήμα του twitter -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Υπόθεση “βόμβα” με αστυνομικό

Συνελήφθη σήμερα Παρασκευή αστυνομικός του Κιλκίς που έσκαβε για λίρες και χρυσό, σε μια απίστευτη υπόθεση, για την οποία πληροφορίες λένε ότι έχουν συλληφθεί πάνω από 10 άτομα, μεταξύ των οποίων υπάρχουν και συνάδελφοί του.

Η υπόθεση θρίλερ έφθασε μέχρι τα ανώτερα κλιμάκια της ΕΛΑΣ, με αποτέλεσμα σήμερα το μεσημέρι να γίνει η σύλληψη του αστυνομικού, ο οποίος σύμφωνα με το thestival υπηρετούσε στην Αστυνομική Διεύθυνση Κιλκίς και η έρευνα σε βάρος του ξεκίνησε μετά από καταγγελίες.

Παράλληλα, το protothema.gr αναφέρει ότι ο αστυνομικός είχε μπει στο στόχαστρο των «Αδιάφθορων» έπειτα από καταγγελίες για την περίεργη δράση του, ενώ μαζί του έχουν συλληφθεί και άλλα 13 άτομα, μεταξύ των οποίων και δύο συνάδελφοί του αστυνομικοί.

Η όλη επιχείρηση των Αδιάφθορων της Βορείου Ελλάδος σε συνεργασία με τα κεντρικά της Υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων στην Αθήνα όπου έχει τον συντονισμό είναι σε πλήρη εξέλιξη, ενώ πληροφορίες αναφέρουν πως βρέθηκαν μηχανήματα ανεύρεσης χρυσού και χρήματα.

Λαθραία τσιγάρα και αρχαιοκαπηλία!

Στο μεταξύ, σύμφωνα με πληροφορίες του eidisis.gr, υψηλόβαθμος αστυνομικός που υπηρετεί στην ΑΔ Κιλκίς συνελήφθη σήμερα (3/7) από την Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων της Ελληνικής Αστυνομίας ως ενεχόμενος σε κύκλωμα εμπορίας λαθραίων τσιγάρων!

Η σύλληψη υπήρξε προϊόν μακράς έρευνας των ανδρών της Υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων, στην οποία είχαν φτάσει πληροφορίες για την δράση του κυκλώματος λαθρεμπορίας τσιγάρων.

Μάλιστα, σύμφωνα πάντα με το eidisis.gr, αύριο Σάββατο θα οδηγηθούν στον ανακριτή του Κιλκίς ο αστυνομικός του Κιλκίς και άλλα 17 άτομα προκειμένου να απολογηθούν και να ασκηθούν ή όχι διώξεις.

Όπως αναφέρει η τοπική ιστοσελίδα, οι Εσωτερικές Υποθέσεις της Ελληνικής Αστυνομίας παρακολουθούσαν εδώ και μήνες την εξέλιξη αυτής της υπόθεσης, έχοντας πλέον στον φάκελο τηλεφωνικές και οπτικές παρακολουθήσεις. Η έρευνα αρχικά ξεκίνησε για λαθρεμπόριο τσιγάρων και στην πορεία εξελίχθηκε και σε αρχαιοκαπηλία, κυρίως στην περιοχή της Παιονίας. Στην πρώτη υπόθεση εμπλέκονται 4-5 άτομα και στη δεύτερη 13.

Σχολιάστε