My Twitter Feed

18 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Επιτυχής ο αποχιονισμός σε Κιλκίς -

Κυριακή, 17 Ιανουαρίου, 2021

Ξεκίνησε ο εμβολιασμός των 85+ -

Σάββατο, 16 Ιανουαρίου, 2021

Ξανά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου, 2021

Τα είπαν για έργα υποδομών -

Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου, 2021

Κιλκίς: Ετοιμότητα για τον “Λέανδρο” -

Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου, 2021

Ξανά στις πρώτες θέσεις το Κιλκίς -

Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου, 2021

Έτοιμοι για ακραία καιρικά φαινόμενα -

Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου, 2021

“Όχι στη μονάδα του Μυτιληναίου” -

Πέμπτη, 14 Ιανουαρίου, 2021

Υποσχέσεις μοίρασε αφειδώς, ο κ. Καράογλου

Με δελτίο τύπου που εξέδωσε η Περιφερειακή Ενότητα Κιλκίς, γίνεται αναφορά στα θέματα που έθεσε ο αντιπεριφερειάρχης Χρ. Γκουντενούδης στο υπουργό ΜΑ-Θ, Θεοδ. Καράογλου, κατά τη διάρκεια της ενημερωτικής σύσκεψης, που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 18 Σεπτεμβρίουμε την ευκαιρία της παρουσίας του υπουργού στην Π.Ε. Κιλκίς. Όπως αναφέρεται και στο δελτίο, ο υπουργός ευχαρίστησε για την ενημέρωση  και υποσχέθηκε συνεργασία και αρωγή, στο μέτρο του δυνατού και στα πλαίσια της οικονομικής συγκυρίας! 

Ο. κ. Γκουντενούδης στάθηκε ιδιαίτερα στα θέματα της Υγειονομικής Περίθαλψης στο νομό ζητώντας έναν σταθερό Υγειονομικό Χάρτη μέσα στο ρευστό περιβάλλον που επικρατεί σήμερα.

Η βιωσιμότητα του παραρτήματος του ΤΕΙ στο Κιλκίς μέσα από την αναβάθμιση του ήταν ένα άλλο ζήτημα που έθεσε προς τον υπουργό ο κ. Γκουντενούδης.

Τέθηκαν επίσης τα ζητήματα της αναβάθμισης των οδικών αξόνων του νομού με πρώτον αυτόν της ΠΑΘΕ η οποία διατρέχει μεγάλο μέρος του νομού. Ζωτικής σημασίας θεωρείται επίσης η δραστική αναβάθμιση του οδικού άξονα από Κιλκίς προς Πολύκαστρο – Γουμένισσα και προς Προμαχώνα. Ένας άξονας ο οποίος δέχεται συνεχώς όλο και μεγαλύτερο φορτίο οχημάτων.

Ιδιαίτερο βάρος στην ενημέρωση δόθηκε στο ζήτημα της επενδυτικής δραστηριότητας στο νομό η οποία έχει μηδενισθεί, ενισχύοντας τραγικά τα ποσοστά της ανεργίας. Στο θέμα της ανεργίας επικεντρώθηκαν και οι παρεμβάσεις των Περιφερειακών Συμβούλων.

Από τον αντιπεριφερειάρχη και υπηρεσιακούς παράγοντες τέθηκε το χρονίζον πρόβλημα της γραφειοκρατίας, το οποίο εμποδίζει αποφασιστικά τις επενδύσεις και τις δραστηριότητες σε όλους τους τομείς της Οικονομίας. Ανυπέρβλητα εμπόδια τίθενται στην απόπειρα μεταστροφής των αγροτικών δραστηριοτήτων, που είναι απαραίτητη στην προσπάθεια αλλαγής του οικονομικού πλαισίου.

Σχόλια
2 Σχόλια to “Υποσχέσεις μοίρασε αφειδώς, ο κ. Καράογλου”
  1. Ο/Η Λούκυ Λούκ λέει:

    Πέστε μας καλύτερα τί φιλέψαμε τον υψηλό επισκέπτη μας και θά ‘χει περισσότερο ενδιαφέρον νομίζω. Όσο για τις λύσεις που θα δώσει ο Καράογλου στα προβλήματα του Νομού, αφήστε την φαντασία μας να …οργιάσει.

  2. Ο/Η Κατερίνα λέει:

    Ο σοφός λαός μας λέει:Το το φύτεψαν και δεν φύτρωσε!!!!

Σχολιάστε