My Twitter Feed

1 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Συνεχίζονται τα αντιπλημμυρικά -

Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου, 2020

Σταθερά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

“Γαλάζια νυστέρια” για το ΓΝΚ! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

ΣΥΡΙΖΑ: Διερεύνηση καταγγελιών -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

To tvxs.gr για το Νοσοκομείο Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Εξανέστη από το… βήμα του twitter -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Την Πέμπτη η Λαϊκή του Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Έργα 1,2 εκατ. για συντήρηση δρόμου -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Υπεξαίρεση μετά …μουσικής!

Πρώην καλλιτεχνικός διευθυντής του Δημοτικού Ωδείου στο Πολύκαστρο Κιλκίς παραπέμπεται να δικαστεί με βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών Θεσσαλονίκης κατηγορούμενος για υπεξαίρεση.

Σύμφωνα με τη δικογραφία που σχηματίστηκε, ο πρώην καλλιτεχνικός διευθυντής του ωδείου ιδιοποιούνταν χρήματα από τα δίδακτρα των μαθητών, ενώ φέρεται ότι «φούσκωνε» τις αμοιβές των μουσικών.

Σύμφωνα με το βούλευμα, κατηγορείται ότι πλήρωνε τους μουσικούς επτά ευρώ την ώρα, ενώ ο ίδιος εισέπραττε χρήματα από τον δήμο για 17 ευρώ την ώρα. Επίσης σύμφωνα με το βούλευμα καταβλήθηκαν αμοιβές σε μουσικούς χωρίς αυτοί να κάνουν μαθήματα ενώ φέρεται ότι έγιναν και εικονικές αγορές μουσικών οργάνων.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, η «τρύπα» που δημιουργήθηκε την περίοδο από το 2008 μέχρι και τον Ιούνιο του 2011 φτάνει τις 300.000 ευρώ.

Ο πρώην καλλιτεχνικός διευθυντής του Ωδείου που ανήκε στο «Δημοτικό κέντρο πολιτισμού και πληροφορικής δήμου Πολυκάστρου», παραπέμπεται σε δίκη για υπεξαίρεση και απιστία σε βάρος του δήμου, με τις επιβαρυντικές διατάξεις περί καταχραστών του δημοσίου ενώ για την ίδια υπόθεση παραπέμπονται και 16 ακόμη άτομα, σύμβουλοι και εργαζόμενοι που κατηγορούνται για κακουργηματική απιστία και για συνέργεια στην υπεξαίρεση.

Πηγή: dailythess.gr

 

Σχολιάστε