My Twitter Feed

16 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Ξανά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου, 2021

Τα είπαν για έργα υποδομών -

Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου, 2021

Κιλκίς: Ετοιμότητα για τον “Λέανδρο” -

Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου, 2021

Ξανά στις πρώτες θέσεις το Κιλκίς -

Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου, 2021

Έτοιμοι για ακραία καιρικά φαινόμενα -

Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου, 2021

“Όχι στη μονάδα του Μυτιληναίου” -

Πέμπτη, 14 Ιανουαρίου, 2021

Μονάδα επεξεργασίας αποβλήτων -

Πέμπτη, 14 Ιανουαρίου, 2021

Πρώτοι σε θνησιμότητα το 2020! -

Πέμπτη, 14 Ιανουαρίου, 2021

Υλοποίηση προγραμμάτων επιμόρφωσης

Τρία προγράμματα κατάρτισης υλοποίσε πρόσφατα η ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΗ ΚΙΛΚΙΣ. Αναλυτικά, υλοποιήθηκαν τα εξής προγράμματα:

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΕΜΠΟΡΟΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΟΛΥΚΑΣΤΡΟΥ 
Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το πρόγραμμα κατάρτισης ΛΑΕΚ 1-25/2010-11 του εμποροεπαγγελματικού συλλόγου Πολυκάστρου σε συνεργασία με την ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΗ ΚΙΛΚΙΣ και θέμα: «Ηλεκτρονικό Εμπόριο». Στο πρόγραμμα διάρκειας 40 ωρών που απευθυνόταν σε 25 εργαζόμενους, αναπτύχθηκε το παραπάνω θέμα μετά από επιλογή των ίδιων των καταρτιζομένων και στόχο είχε την αναβάθμιση των ικανοτήτων και δεξιοτήτων τους στη χρήση των Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνίας.
Εισηγητής του προγράμματος ήταν ο Δελαρούδης Δημήτριος τεχνικός πληροφορικής και επικοινωνίας.
Στις σύγχρονες παγκοσμιοποιημένες κοινωνίες όπου η τεχνολογία αναπτύσσεται με ραγδαίους ρυθμούς, οι γνώσεις που αποκομίζουμε από την βασική εκπαίδευση ξεπερνιούνται από την πρόοδο και αντικαθίστανται από νέες πιο εξελιγμένες, με αποτέλεσμα η δια βίου εκπαίδευση και κατάρτιση να είναι ένα απαραίτητο εργαλείο για να παραμείνουμε αποτελεσματικοί στην εργασία μας σ’ αυτό το ρευστό και έντονα ανταγωνιστικό περιβάλλον. Η Επιμορφωτική Κιλκίς, στελεχωμένη με ντόπιο επιστημονικό δυναμικό, κατέχει ηγετική θέση πανελληνίως σαν συντονιστής και εταίρος σε διακρατικά προγράμματα συνεργασιών.
Στην τελετή λήξης παραβρέθηκε ο πρόεδρος του συλλόγου Αδαμόπουλος Ιωάννης, που ανταποκρινόμενος στην ανάγκη των εποχών, δραστηριοποιείται προς όλες τις κατευθύνσεις και εκμεταλλεύεται όλες τις ευκαιρίες που παρέχουν τα διάφορα προγράμματα, ώστε ν’ αυξήσει την ανταγωνιστικότητα των τοπικών επιχειρήσεων-μελών του συλλόγου κάνοντας χρήση των πόρων του ΛΑΕΚ κάθε έτος.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΕΡΓΟΛΑΒΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ Ν. ΚΙΛΚΙΣΟλοκληρώθηκε με επιτυχία το πρόγραμμα κατάρτισης ΛΑΕΚ 1-25/2010-11 του συνδέσμου εργολάβων ηλεκτρολόγων με θέμα «αντιμετώπιση εργασιακού στρες». Το πρόγραμμα διάρκειας 40 ωρών που απευθυνόταν σε 25 εργαζόμενους, στόχο είχε την ψυχική ενδυνάμωσή τους για την δύσκολη περίοδο που διανύουμε όπως και την εκμάθηση τεχνικών πρόληψης και αντιμετώπισης του άγχους. Εισηγητές του προγράμματος ήταν η Έλλη Φρεγγίδου Msc ψυχολόγος, Βουμβουράκη Καλλιόπη ψυχολόγος, ενώ το πρόγραμμα υλοποιήθηκε στις νέες αναβαθμισμένες εγκαταστάσεις του ΚΕΚ Επιμορφωτική Κιλκίς επί της οδού Δοϊράνης 56.
Η Επιμορφωτική Κιλκίς, στελεχωμένη με ντόπιο επιστημονικό δυναμικό, κατέχει ηγετική θέση πανελληνίως στα Κέντρα Επαγγελματικής Κατάρτισης και σαν συντονιστής και εταίρος σε διακρατικά προγράμματα συνεργασιών διαφόρων φορέων.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΒΙΟΤΕΧΝΩΝ ΑΞΙΟΥΠΟΛΗΣ Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το πρόγραμμα κατάρτισης ΛΑΕΚ 1-25/2010-11 της ένωσης βιοτεχνών Αξιουπόλεως και περιφέρειας με θέμα «πληροφορική». Το πρόγραμμα διάρκειας 40 ωρών που απευθυνόταν σε 25 εργαζόμενους, στόχο είχε την αναβάθμιση των ικανοτήτων και δεξιοτήτων των καταρτιζομένων στη χρήση των Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνίας. Εισηγητής του προγράμματος ήταν ο Τσουφλίδης Δημήτριος, εκπαιδευτικός, τεχνικός πληροφορικής και επικοινωνίας, ενώ το πρόγραμμα υλοποιήθηκε στις άρτιες εγκαταστάσεις του ΕΠΑΛ Αξιούπολης.
Ο πρόεδρος της ένωσης βιοτεχνών Βογιατζής Νίκος βασικός συντελεστής του προγράμματος, σε συνεργασία με το ΚΕΚ Επιμορφωτική, επιθυμεί να ευχαριστήσει τον διευθυντή του ΕΠΑΛ κύριο Νούλα που για μια ακόμη φορά στήριξε τοπικό φορέα σε αναπτυξιακή δράση με ποικίλα οφέλη για την περιοχή.

Σχολιάστε