My Twitter Feed

10 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Το Κιλκίς έχασε και τον Θ. Παυλίδη -

Κυριακή, 10 Ιανουαρίου, 2021

Απολογισμός με κριτική για όλα -

Σάββατο, 9 Ιανουαρίου, 2021

Έφυγε από τον ιό κι ο Δημ. Ταταρίδης -

Σάββατο, 9 Ιανουαρίου, 2021

Μικρός ο αριθμός των κρουσμάτων -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

19 στήλες θερμομέτρησης σε Κιλκίς -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

Παιονία: Αναλυτικά το έργο-μαμούθ -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

Εμβολιασμοί για άνω των 85 ετών -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

Ιός: Παραμένει σε υψηλά επίπεδα -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

Τσισμαλίδου και Σιάκας με Τσαντάκη

Η Ενωτική Δύναμη Κιλκίς ξεχωρίζει και δυναμώνει ακόμα περισσότερο στην Κοινότητα Κιλκίς με την παρουσία της Τσισμαλίδου Σοφίας και του Στέλιου Σιάκα.

Η Σοφία Τσισμαλίδου, είναι κιλκισιώτισσα και δε χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. Είναι σύμβουλος της Δημοτικής Κοινότητας Κιλκίς. Διατηρούσε ανθοπωλείο σε κεντρικό σημείο της πόλης και σήμερα απασχολείται ως ελεύθερος επαγγελματίας στο τομέα του catering.

Έρχεται ξανά αποφασισμένη να δώσει το δικό της έντονο και ανεξάρτητο στίγμα με τη συμμετοχή της στο ψηφοδέλτιο που υποστηρίζει η Ενωτική Δύναμη Κιλκίς με υποψήφιο Δήμαρχο τον Δημήτρη Τσαντάκη.

Η Σοφία διαθέτει ένα σημαντικό μέρος του ελεύθερου χρόνου της για να εκφράσει έμπρακτα την αγάπη της στα μικρά αδέσποτα με τη φροντίδα που τους παρέχει. Μέλος του Φιλοζωικού Κιλκίς, με πολλές και επίπονες προσπάθειες έχει καταφέρει να αλλάξει την εικόνα των συμπαθητικών τετράποδων ζώων σε αρκετούς από τους συμπολίτες μας.

Ο Στέλιος Σιάκας είναι ένας δραστήριος βιοπαλαιστής που έχει μάθει να αγωνίζεται στα δύσκολα, να προσφέρει και να επιτυγχάνει. Ζει στο Κιλκίς με την σύζυγό του Μαρία Κωτσαρή και τα τρία παιδιά τους. Είναι επαγγελματίας μικροπωλητής λαϊκών αγορών τα τελευταία 16 χρόνια από τα οποία τα 14 ασχολείται με τα συνδικαλιστικά του χώρου τον οποίο έχει υπηρετήσει από διάφορες θέσεις. Διατελεί γενικός γραμματέας της Ένωσης Μικροπωλητών Λαϊκών Αγορών Κιλκίς. Είναι ένας δυνατός άνθρωπος που επιτυγχάνει με άνεση στον επαγγελματικό και κοινωνικό στίβο και επιμένει στα δύσκολα χρόνια να μάχεται για τον βιοπορισμό του. Είναι σίγουρο ότι η τοπική κοινωνία, οι μικροπωλητές και οι μικρομεσαίοι θα τον έχουν δίπλα τους.

Το Κιλκίς αξίζει μόνο ανθρώπους που έχουν αποδείξει την προσφορά και την αγάπη τους για την πόλη. Η Σοφία Τσισμαλίδου και ο Στέλιος Σιάκας αξίζουν της εμπιστοσύνη μας και υποστηρίζονται από την Ενωτική Δύναμη Κιλκίς και τον Δημήτρη Τσαντάκη. Ο συνδυασμός της νίκης, η Ενωτική Δύναμη Κιλκίς, με δυνατές προσωπικότητες προχωράει με σιγουριά στο αύριο και δίνει ένα ιδιαίτερο στίγμα στην Κοινότητα του Κιλκίς.

ΕΝΩΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΙΛΚΙΣ

Επικεφαλής-Υποψήφιος Δήμαρχος Κιλκίς

Δημήτρης Β. Τσαντάκης

Σχολιάστε