My Twitter Feed

1 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Συνεχίζονται τα αντιπλημμυρικά -

Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου, 2020

Σταθερά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

“Γαλάζια νυστέρια” για το ΓΝΚ! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

ΣΥΡΙΖΑ: Διερεύνηση καταγγελιών -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

To tvxs.gr για το Νοσοκομείο Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Εξανέστη από το… βήμα του twitter -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Την Πέμπτη η Λαϊκή του Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Έργα 1,2 εκατ. για συντήρηση δρόμου -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Όμορφο απόγευμα στα Κρούσια!

Ένα όμορφο απόγευμα πέρασε η αντιπροσωπεία της Ενωτικής Δύναμης Κιλκίς με συζητήσεις και συναντήσεις γνώριμων προσώπων και καινούργιων φίλων στα χωριά των Κρουσσών Γερακαριό, Δίβουνο, Φύσκα και Βάθη.

Η υποδοχή στον υποψήφιο Δήμαρχο Κιλκίς Δημήτρη Τσαντάκη ήταν και πάλι θερμή. Ο ίδιος συνομίλησε με τους κατοίκους, άκουσε τα προβλήματά τους και τις ανησυχίες τους και παρουσίασε το πρόγραμμα του συνδυασμού για την περιοχή των Κρουσσών.

Συζητήθηκαν τα θέματα που τους απασχολούν στην καθημερινότητά τους και για την αναζωογόνηση των χωριών τους. Η καθαριότητα, ο φωτισμός και η προσβασιμότητα στις κτηνοτροφικές μονάδες και τα χωράφια τους, ήταν οι βασικές άξονες που κινήθηκε η συζήτηση και ο Δημήτρης Τσαντάκης ενήμερος για αυτά έδωσε απαντήσεις κι έκανε εποικοδομητικό διάλογο.

Στη συνέχεια μιλήσανε για τις προσπάθειες αναζωογόνησης των χωριών και όλης της περιοχής των Κρουσσών με την Ενωτική Δύναμη Κιλκίς να δίνει προτεραιότητα στους πολίτες και τα θέματα που τους απασχολούν.

Η Ενωτική Δύναμη Κιλκίς με υποψήφιο Δήμαρχο Κιλκίς τον Δημήτρη Τσαντάκη, αγκαλιάζει όλους τους πολίτες των χωριών μας και προχωράει με δυναμισμό στην επόμενη μέρα που δεν είναι άλλη από τη νίκη στις Δημοτικές Εκλογές του Μαϊου 2019.

Δελτίο τύπου από Δ. Τσαντάκη

Σχολιάστε