My Twitter Feed

30 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

“Κίτρινοι” σε καθεστώς επιτήρησης -

Παρασκευή, 29 Ιανουαρίου, 2021

Να μη γίνουμε χωματερή της χώρας -

Παρασκευή, 29 Ιανουαρίου, 2021

Πέντε σε Κιλκίς, αύξηση στη χώρα -

Παρασκευή, 29 Ιανουαρίου, 2021

Θερμομέτρηση και στα σχολεία -

Παρασκευή, 29 Ιανουαρίου, 2021

Δ. Κιλκίς: 600 τάμπλετ σε μαθητές -

Παρασκευή, 29 Ιανουαρίου, 2021

Κι η ΕΠΣ Κιλκίς κατά του Αυγενάκη -

Πέμπτη, 28 Ιανουαρίου, 2021

Δ. Κιλκίς: Ορκίστηκε ο Δ. Τοπαλίδης -

Πέμπτη, 28 Ιανουαρίου, 2021

Παραμένουμε έξω από το “κάδρο” -

Πέμπτη, 28 Ιανουαρίου, 2021

Τρίποντο για τις Ελπίδες Κιλκίς

Με τους 3 βαθμούς της νίκης συνέχισε η Β΄ Ομάδα της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Αλέξανδρος Κιλκίς, Ελπίδες, εκπρόσωπος της πόλης μας στο πρωτάθλημα της Α΄ Κατηγορίας της ΕΠΣ Κιλκίς, αφού επικράτησε με 2-0 επί της Προοδευτικής Σταυροχωρίου. Η ομάδα των Ελπίδων μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι από το σφύριγμα της έναρξης.

Επέβαλε τον ρυθμό της από την αρχή, έκλεισε όλους τους χώρους στον αντίπαλο και δεν τον άφησε να αναπτυχθεί. Η μόνη φάση στην οποία η φιλοξενούμενη είχε απειλή στην εστία ήταν στο 78’ όπου ο Νικολαΐδης μπλόκαρε την μπάλα σε σουτ. Το 1-0 έγινε στο 16’ όταν σέντρα ασίστ από τον έξω αριστερά διάδρομο του Ζαφειρόπουλου , ο Κωνσταντινίδης Αβ. πήρε την κεφαλιά από τον προσωπικό του αντίπαλο και την έστειλε στα αντίπαλα δίχτυα.

Από εκείνο το σημείο η ομάδα της Κιλκισιώτικης Ακαδημίας ανέβασε περισσότερο ρυθμό. Έκλεισε τους διαδρόμους και πίεσε ψηλά με προσπάθεια για δεύτερο γκολ. Το 2-0 έγινε στο 75’ όταν από κλέψιμο της μπάλας στο κεντρικό τρίτο και πανέμορφο συνδυασμό Κωνσταντινίδη – Δημητριάδη στον δεξιά διάδρομο, ο Κερτούκα έπιασε μαγική κεφάλια από την σέντρα ασίστ του Δημητριάδη στέλνοντας την μπάλα στην απέναντι γωνία του τερματοφύλακα.

Το σκορ θα μπορούσε να είχε πάρει διαστάσεις θριάμβου αν στο 54´ & 68’ οι Ζαφειρόπουλος & Παπαδόπουλος ήταν προσεκτικοί στο τελείωμα και δεν έχαναν ανεπανάληπτα τετ-α-τετ με τον αντίπαλο goalkeeper, ενώ στο 83’ εκτέλεση φάουλ του Δημητριάδη σταμάτησε στο κάθετο δοκάρι και την αντίθετη πλευρά του τερματοφύλακα.

Μελανό σημείο του παιχνιδιού ο τραυματισμός του Τζιάνα στο 89’ από επικίνδυνο παίξιμο αντιπάλου, ο οποίος θα αξιολογηθεί από τους γιατρούς της Ακαδημίας. Επόμενο παιχνίδι για την νεανική ομάδα της πόλης, Ελπίδες Κιλκίς, το ερχόμενο Σάββατο στις 15:00, στο Γερακαριό με την τοπική Δόξα.

Σύνθεση: Νικολαΐδης, Αλμπανίδης, Ρεμπετσιώτης, Τσαχουρίδης, Κερτούκα, Μαχμουτάι (83’ Σοφής ), Κωνσταντινίδης, Τζιάνας, Δημητριάδης (82’ Βαχαρέλης), Κατσάρας (57’ Παπαδόπουλος ), Ζαφειρόπουλος (80’ Μπαλάσκας ).

Πλούσια αγωνιστική δράση για τμήματα της Ακαδημίας

Το πρωί του Σαββάτου 10 Νοεμβρίου, επτά από τα τμήματα της Ακαδημίας Αλέξανδρος Κιλκίς μετέβησαν στα γήπεδα του Πρωτέα στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης, όπου συμμετείχαν σε φιλικά παιχνίδια, όλα τα παιδιά αποκόμισαν πλούσιες εμπειρίες.

Πιο αναλυτικά εκτός από τη Ακαδημία του Αλέξανδρου συμμετείχαν οι Ακαδημίες , της Αθλητικής Ένωσης Εγνατίας, του Κορδελιού, της Νικόπολης, του Αγροτικού Αστέρα της Αναγέννησης Καλοχωρίου.

Με νίκες και καλές εμφανίσεις η Ακαδημία Αλέξανδρος στο παιδικό πρωτάθλημα της ΕΠΣ Κιλκίς

Με το απόλυτο των νικών συνέχισαν τα τμήματα του Αλέξανδρου στο παιδικό πρωτάθλημα της ΕΠΣ Κιλκίς, καθώς οι ομάδες Κ12 και Κ 10 νίκησαν αντίστοιχα τις ομάδες του Πάικου Γουμένισσας και της ΑΕ Πολυκάστρου.

Στην κατηγορία Κ12 το τμήμα «Ίντερ» των κκ Μ. Αναστασιάδη και Γ. Ιασωνίδη αποδίδοντας πολύ καλό ποδόσφαιρο πέτυχε μία σχετικά εύκολη νίκη κάνοντας το 3 στα 3 στις τρείς πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος.

Στην κατηγορία Κ10 το τμήμα «Μάντσεστερ» του κ Κ. Ντουντούκη πέτυχε επίσης την τρίτη του νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια με σκορ 4 -3 έναντι της ΑΕ Πολυκάστρου.

Η τρίτη αγωνιστική του πρωταθλήματος διοργανώθηκε στο γήπεδο του Παλιού Αγιονερίου με την διοργανώτρια ΕΠΣ Κιλκίς αλλά και τους οικοδεσπότες του Παλιού Αγιονερίου να επιτυχαίνουν υψηλά επίπεδα οργάνωσης και φιλοξενίας.

Δυναμική συμμετοχή στην ΕΠΣ Μακεδονίας

Με νίκη συνέχισαν τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις οι μικροί ποδοσφαιριστές της

Κ12 (Τμήμα « Ίντερ») στο πρωτάθλημα της ΕΠΣ Μακεδονίας. Η Κιλκισιώτικη Ακαδημία επικράτησε του αντίστοιχου τμήματος της Ακαδημίας Πρωταθλητές Πεύκων με σκορ 4-3 σε ένα ιδιαίτερα ποιοτικό και αμφίρροπο παιχνίδι. Οι μικροί ποδοσφαιριστές των κκ Μ. Αναστασιάδη και Γ. Ιασωνίδη απέδωσαν πολλά θετικά στοιχεία στο αγωνιστικό τους παιχνίδι.

Αντίθετα, οι Κ14 ( Τμήμα «Ρεάλ») των κκ Κ. Ντουντούκη και Ν. Μούρου γνώρισε την πρώτη της ήττα στο πρωτάθλημα με σκορ 5-1 με αντίπαλο την ομάδα του Αγροτικού Αστέρα. Το γκολ που πέτυχε για την τον Αλέξανδρο ο Γ. Σαββίδης δεν ήταν αρκετό να ενισχύσει το αγωνιστικό σθένος της ομάδας σε ένα παιχνίδι που κρίθηκε κυρίως στη δύναμη.

Η επόμενη αγωνιστική και για τις δυο ομάδες είναι το προσεχές Σάββατο 17 Νοεμβρίου, με την Κ12 (Τμήμα « Ίντερ») να αντιμετωπίζει την Ακαδημία ποδοσφαίρου Pro και την Κ14 (Τμήμα «Ρεάλ») τον ΠΑΟΚ Κουλούρας.

Το ‘’Φεστιβάλ των Χρυσών Ακαδημιών ‘’ 

Για 4η συνεχόμενη χρονιά η Ακαδημία Ποδοσφαίρου Αλέξανδρος Κιλκίς θα συμμετάσχει στο Φεστιβάλ των Αθλητικών Ακαδημιών της ΟΠΑΠ ΑΕ που φέτος θα γίνει στο Καυταντζόγλειο Στάδιο στις 18 Νοεμβρίου 2018.

Το Φεστιβάλ θα αποτελέσει μία μεγάλη γιορτή, μέσω της οποίας παιδιά, γονείς και προπονητές θα έχουν την δυνατότητα να ζήσουν τη χαρά του παιχνιδιού, και να συμμετέχουν σε πολύ ενδιαφέρουσες δραστηριότητες που αντανακλούν στις αξίες και τα ιδανικά του αθλητισμού.

Οι δραστηριότητες, ποδοσφαιρικές ή μη, θα είναι συναφείς με τις αξίες του Ευ αγωνίζεσθαι, της Ομαδικότητας, του Σεβασμού και της Αφοσίωσης.

Ακολουθώντας πιστά τη φιλοσοφία και τις αξίες που πρεσβεύει το πρόγραμμα των Αθλητικών Ακαδημιών του ΟΠΑΠ, κάθε Φεστιβάλ θα συνεχίσει να προσφέρει μία αφορμή να γιορτάσουμε τον αθλητισμό και να δείξουμε στα παιδιά μας με έναν εξόχως αποτελεσματικό τρόπο πως μέσα από το παιχνίδι, μπορούμε να γίνουμε καλύτεροι άνθρωποι.

Παράλληλα, οι γονείς θα έχουν την ευκαιρία να βιώσουν την όλη εκδήλωση μέσα από τα μάτια των παιδιών τους, ενώ θα τους δοθεί και η ευκαιρία να λάβουν μέρος σε δράσεις, ειδικά σχεδιασμένες για αυτούς. Στόχος του ΟΠΑΠ είναι όλες οι Ακαδημίες του προγράμματος να μοιραστούν τη μοναδική αυτή εμπειρία που θα προσφέρουν τα Φεστιβάλ.

Σχολιάστε