My Twitter Feed

4 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Επαναξιολογούνται οι διοικητές; -

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, 2021

Παραμένει αναβαθμισμένος -

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, 2021

Καταγγελίες υγειονομικών Κιλκίς -

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, 2021

Εμβολιασμοί στα νοσοκομεία μας -

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, 2021

ΣΥΡΙΖΑ: Ανησυχία για τα σχολεία -

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, 2021

“Μέτρα πριν το άνοιγμα σχολείων” -

Κυριακή, 3 Ιανουαρίου, 2021

ΑΚΕ: Διαφοροποίηση στο ΣΕΝΚ -

Κυριακή, 3 Ιανουαρίου, 2021

Συνεχίζονται τα αντιπλημμυρικά -

Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου, 2020

Το στήσιμο του νέου Κιλκισιακού

*Του Βίκτορα Ιωσηφίδη, νέου προπονητή του Κιλκισιακού:

Η φιλοσοφία μας είναι η δημιουργία ομάδας με όσο περισσότερα ταλέντα να είναι από τον νομό μας, τα οποία σε συνδυασμό με κάποιους έμπειρους παίκτες στην νέα περίοδο να δημιουργηθεί ένα σύνολο το οποίο να έχει μια δυναμική.

Βασικός στόχος μας είναι η σωστή δομή και λειτουργία της ομάδας σε όλα τα επίπεδα έτσι ώστε να δοθεί η δυνατότητα σε νέους παίκτες να εκπαιδευτούν και να εξελιχθούν στην πορεία αυτή.

Σημαντική είναι η βάση που δίνουμε στις υποδομές και η σωστή εκπαίδευση έτσι ώστε αυτοί οι παίκτες στην πορεία να στελεχώσουν την ανδρική μας ομάδα.

Στην φάση αυτή, αρχική στήριξη έχουμε από τις υποδομές του Ατέρμων αλλά και την παροχή των εγκαταστάσεων και του επιστημονικού προσωπικού και αυτό η ομάδα πρέπει να το διαχειριστεί κατάλληλα.

Το όραμα του κ. Μεταλλίδη είναι η δημιουργία δικών μας αξιόλογων παικτών, οι οποίοι θα αγαπήσουν την ομάδα και αγωνιστούν τόσο για την ατομική τους εξέλιξη, όσο και για την ομάδα μας.

Στην φάση αυτή ακούγονται και λέγονται διάφορα αλλά όσοι αγαπούν την ομάδα θα πρέπει να κατανοήσουν το σχέδιο και το πλάνο της ομάδας. Αρχικά θέλουμε να συμμετέχουν στο αρχικό σχήμα της ομάδας νεαροί παίκτες οι οποίοι θα είναι περισσότεροι σε αριθμό σε βάθος διετίας, επίσης προοδευτικά η ομάδα να βρίσκεται στην φυσική της κατηγορία που είναι η Γ’ εθνική, κατόπιν ίσως εάν υπάρξουν οι συνθήκες να έχει και παραπάνω στόχους , πάντα όμως με δικά μας παιδιά , με γηγενής παίκτες και όχι με παίκτες συμβολαίων ενός έτους.

Για τον λόγο αυτό το πρωτάθλημα δεν πρέπει να είναι αυτοσκοπός αλλά αντιθέτως η φετινή χρονιά να είναι χρονιά αναδιοργάνωσης.

Θα χρειαστεί υπομονή και επιμονή από όλους μας , φιλάθλους –διοίκηση- προπονητές γιατί το εγχείρημα δεν είναι εύκολο, είμαστε πεπεισμένοι όμως ότι θα πετύχει τον στόχο του και ο Κιλκισιακός μας θα βρεθεί στην θέση που του αρμόζει βάση της ιστορίας του.

Βρισκόμαστε στην φάση αναδιοργάνωσης του σωματείου μετά τον περυσινό υποβιβασμό και πρέπει όλοι να ενώσουμε τις δυνάμεις μας και να ξεπεράσουμε τις αντιπαλότητες του παρελθόντος , όποιος έχει την διάθεση να συμμετέχει στην προσπάθεια αυτή είναι ευπρόσδεκτος.

Τέλος μετά τις τελευταίες εξελίξεις , όσοι παρακολουθείται τα νέα τις ομάδας μας θα έχετε παρατηρήσει ένα σύνολο προπονητών και επιστημόνων οι οποίοι κλήθηκαν να υπηρετήσουν τον σκοπό αυτό με την οικονομική συνδρομή του Μεταλλίδη ο οποίος έχει ένα όραμα να έχει ο Κιλκισιακός δικούς τους νεαρούς παίκτες να παίζουν όμορφο ποδόσφαιρο .

Τέλος, εγώ προσωπικά έχω δει πολλές μεταπτώσεις της ομάδας και πολλά χρήματα που δαπανήθηκαν να χάνονται σε μια χρόνια και μετά ξανά πάλι από την αρχή , για τον λόγο αυτό είμαι σίγουρος ότι αξίζει αυτή η προσπάθεια και καλό θα είναι να την υποστηρίξουμε όλοι, για να βρεθούμε ξανά στο γήπεδο και να παρακολουθούμε την ομάδα της καρδιάς μας περήφανοι.

Σχολιάστε