My Twitter Feed

10 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Το Κιλκίς έχασε και τον Θ. Παυλίδη -

Κυριακή, 10 Ιανουαρίου, 2021

Απολογισμός με κριτική για όλα -

Σάββατο, 9 Ιανουαρίου, 2021

Έφυγε από τον ιό κι ο Δημ. Ταταρίδης -

Σάββατο, 9 Ιανουαρίου, 2021

Μικρός ο αριθμός των κρουσμάτων -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

19 στήλες θερμομέτρησης σε Κιλκίς -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

Παιονία: Αναλυτικά το έργο-μαμούθ -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

Εμβολιασμοί για άνω των 85 ετών -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

Ιός: Παραμένει σε υψηλά επίπεδα -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

Το ΣΕΟ Κιλκίς ευχαριστεί…

SEO-001Το Τοπικό Συμβούλιο του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού εκφράζει τις θερμότερες και ειλικρινέστερες ευχαριστίες του,

-στο Κοινωνικό Φαρμακείο Κιλκίς για τη εξόχως ευγενική του  χειρονομία να χορηγήσει φαρμακευτικό υλικό για τις κατασκηνώσεις των Ομάδων μας που πραγματοποιήθηκαν το καλοκαίρι του 2016.

Η άμεση ανταπόκριση του Κοινωνικού Φαρμακείου Κιλκίς στην πρόσκλησή μας για την κάλυψη σε φαρμακευτικό υλικό των τεσσάρων κατασκηνώσεών μας στις οποίες συμμετείχαν 160 παιδιά και ενήλικες – μέλη του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού συνέβαλαν καθοριστικά στην ολοκληρωμένη εξασφάλιση της φαρμακευτικής τους περίθαλψης.

Η δωρεά αυτή αποτελεί δείγμα γενναιοδωρίας και στήριξης φορέων, όπως του δικού μας, που δρουν εθελοντικά και μας θυμίζει διαρκώς ότι έχουμε στο πλευρό μας άξιους συμπαραστάτες του έργου μας.

-στην εταιρεία «ΚΛΕΜΑΝ ΕΛΛΑΣ» για τη εξόχως ευγενική της χειρονομία να χορηγήσει είδη διατροφής και καθαριότητας για τις κατασκηνώσεις των Ομάδων μας που πραγματοποιήθηκαν το καλοκαίρι του 2016.

Η άμεση ανταπόκριση της εταιρείας ΚΛΕΜΑΝ ΕΛΛΑΣ στην έκκλησή μας για δωρεά συνέβαλε στην επιτυχία των τεσσάρων κατασκηνώσεών μας στις οποίες συμμετείχαν 160 παιδιά και ενήλικες – μέλη του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού.

Είναι γνωστή η δύσκολη οικονομική συγκυρία που περνάμε όλοι, και γι’ αυτό η κάθε προσφορά είναι για εμάς ένας θησαυρός που αξιοποιούμε με υπευθυνότητα και σεβασμό!

Η δωρεά  αυτή αποτελεί δείγμα Κοινωνικής Ευθύνης και στήριξης φορέων, όπως του δικού μας, που δρουν εθελοντικά και αποδεικνύει την κοινωνική αλληλεγγύη που διέπει την ΚΛΕΜΑΝ ΕΛΛΑΣ.

Σχολιάστε