My Twitter Feed

31 Δεκεμβρίου, 2020

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Συνεχίζονται τα αντιπλημμυρικά -

Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου, 2020

Σταθερά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

“Γαλάζια νυστέρια” για το ΓΝΚ! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

ΣΥΡΙΖΑ: Διερεύνηση καταγγελιών -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

To tvxs.gr για το Νοσοκομείο Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Εξανέστη από το… βήμα του twitter -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Την Πέμπτη η Λαϊκή του Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Έργα 1,2 εκατ. για συντήρηση δρόμου -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Το ΠΑΜΕ για εκλογές δασκάλων

pame-ekpaideutikoneΑπ` το ΠΑΜΕ Εκπαιδευτικών εκδόθηκε το ακόλουθο δελτίο τύπου σχετικά με τα αποτελέσματα των εκλογών για την ανάδειξη νέου ΔΣ στο Σύλλογο Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Παιονίας: 

Οι υποψήφιοι με το ψηφοδέλτιο της ΕΣΑΚ-ΔΕΕ (το ψηφοδέλτιο που στηρίζει το ΠΑΜΕ) χαιρετίζουν τους συναδέλφους εκπαιδευτικούς που τους στήριξαν  στις τελευταίες εκλογές (13/11/2013) για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου, στο Σύλλογο Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Παιονίας.

Αν και για πρώτη φορά κατέβηκε ψηφοδέλτιο που στηρίζεται από το ΠΑΜΕ στην περιοχή της Παιονίας, πολλοί συνάδελφοι εμπιστεύτηκαν την πρόταση του ΠΑΜΕ στην εκπαίδευση. Μια πρόταση που βρίσκεται απέναντι στις επιδιώξεις Κυβέρνησης – ΕΕ – Κεφαλαίου για την εφαρμογή του Νέου Σχολείου της αγοράς και της εμπορευματοποίησης της παιδείας, και που προβάλει την προοπτική για το Ενιαίο Δωδεκάχρονο Δημόσιο και Δωρεάν Σχολείο και την Ενιαία Δημόσια και Δωρεάν Δίχρονη Προσχολική Αγωγή για όλα τα παιδιά.

Οι 2 εκλεγμένοι στο νέο ΔΣ του Συλλόγου, και συνολικά η παράταξη, θα δώσουν όλες τους τις δυνάμεις στην προσπάθεια Οργάνωσης του κινήματος  στην εκπαίδευση, της Συμμαχίας εκπαιδευτικών – γονιών – μαθητών και της Συμμαχίας με άλλους κλάδους του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα, απέναντι στην αντιλαϊκή πολιτική και στα βάρβαρα μέτρα που εξοντώνουν το λαό.

Για τέτοιου είδους συμμαχία και ενότητα παλεύει το ΠΑΜΕ, και όχι για ενότητα στα δήθεν «ανεξάρτητα» ψηφοδέλτια, που εκτός από θολούρα και αποπροσανατολισμό, γίνονται και επικίνδυνα μιας και εξαφανίζουν όποια διαφορετική άποψη μπορεί να έχει ο κάθε συνάδελφος, ενώ ταυτόχρονα ρίχνουν και νερό στο μύλο της κυβέρνησης η οποία ετοιμάζει νόμο για να επιβάλει υποχρεωτικά τα ενιαία ψηφοδέλτια.

Ο λαός δεν είναι καταδικασμένος να ζει στη φτώχεια και στην αμορφωσιά. Ένα βήμα στην κατεύθυνση της αλλαγής των συσχετισμών δύναμης πραγματοποιήθηκε. Απαιτείται, όμως, συνολική ανασύνταξη του κινήματος, που να προσανατολίζει την πάλη του στην καρδιά και στην αιτία που γεννά τα προβλήματα και να στοχεύει στην παιδεία και την κοινωνία των σύγχρονων λαϊκών αναγκών.

 

Τα αποτελέσματα των εκλογών:

 

Για ΔΣ

Για ΝΤ ΑΔΕΔΥ

 

 

 

Ψήφισαν

187

187

Άκυρα

18

21

Λευκά

10

12

Έγκυρα

159

154

 

 

 

ΕΣΑΚ-ΔΕΕ

(το ψ/δ που στηρίζει το ΠΑΜΕ)

57

43

Ανεξάρτητη Κίνηση Εκπαιδευτικών

(ΔΑΚΕ-ΠΑΣΚ)

102

111

 

* Από την ΕΣΑΚ-ΔΕΕ εκλέχθηκαν οι: Σιδηρόπουλος Κώστας, Μηνοβγίδου Μαρία.” 

Σχολιάστε