My Twitter Feed

2 Φεβρουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Ποιοι εκλέχτηκαν στη νέα ΝΕ Κιλκίς -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

“Υποβάθμιση και της Γουμένισσας” -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Κοιτάμε Μπροστά χωρίς απόβλητα -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Κορονοϊός: Η ύφεση συνεχίζεται… -

Δευτέρα, 1 Φεβρουαρίου, 2021

Με ένα κλικ περιήγηση στο “Κήπο” -

Δευτέρα, 1 Φεβρουαρίου, 2021

Διασωληνωμένος ο Εμμανουήλ -

Δευτέρα, 1 Φεβρουαρίου, 2021

Κ. Κιλτίδης με θλίψη και θυμηδία! -

Δευτέρα, 1 Φεβρουαρίου, 2021

ΚΚΕ: Όχι στη μονάδα αποβλήτων -

Δευτέρα, 1 Φεβρουαρίου, 2021

Το νέο έτος με Ακρίτες Πολυκάστρου

Κάλαντα έψαλαν οι «Ακρίτες» την παραμονή των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς στα μέλη και τους φίλους του Πολυκάστρου και των γύρω οικισμών, τηρώντας την παράδοση παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες. Με συγκίνηση και προσμονή υποδέχτηκαν την αντιπροσωπεία του συλλόγου οι φίλοι στις οικίες και τα καταστήματά τους.

akrites-polykastrou1Με λαμπρότητα άνοιξαν οι εκδηλώσεις της πεντηκονταετηρίδας από την ίδρυση των Ακριτών (1966-2016), το Σάββατο 9 Ιανουαρίου 2016, οπότε και πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα δεξιώσεων «ΜΑΞΙΜ» στο Πολύκαστρο η πρώτη μεγάλη ετήσια θεσμική εκδήλωση του συλλόγου, ο ετήσιος χορός – κοπή της βασιλόπιτας. Η εκδήλωση σημείωσε μεγάλη επιτυχία και εκατοντάδες φίλοι και μέλη του Συλλόγου έδωσαν το παρόν, διασκέδασαν και χάρηκαν σε μια βραδιά γεμάτη από τη μουσική ποντιακή παράδοση, μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

   Μετά την καθιερωμένη κοπή της βασιλόπιτας παρουσιάστηκαν τα τρία χορευτικά τμήματα του Συλλόγου, υπό την καθοδήγηση του Γ. Κοτανίδη, που ενθουσίασαν το κοινό. Μικρά βασιλοπιτάκια μοιράστηκαν σε όλους τους παρευρισκομένους και τυχερός της βραδιάς αναδείχθηκε ο μικρός Κωνσταντίνος Τερζίδης, που κέρδισε ένα ρολόι χειρός, προσφορά του συλλόγου.

akrites-polykastrou2Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Παιονίας Χρ. Γκουντενούδης, ο βουλευτής του νομού Κιλκίς Γ. Γεωργαντάς, οι αντιδήμαρχοι Δήμου Παιονίας Ι. Αδαμόπουλος και Λ. Ευθυμιάδης, δημοτικοί και περιφερειακοί σύμβουλοι, εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων του νομού Κιλκίς και πλήθος κόσμου.

   Την εκδήλωση πλαισίωσαν μουσικά οι Θοδωρής Κοτίδης, Στάθης Πορφυρίδης, Γιώργος Ιακωβίδης κ.ά.

   Ο Σύλλογος ευχαριστεί θερμά τους χορηγούς της βραδιάς, τα μέλη και τους φίλους που στήριξαν την εκδήλωση οργανωτικά και με την παρουσία τους και αναμένει με χαρά να σας υποδεχτεί και στις υπόλοιπες εκδηλώσεις της επετείου των πενήντα ετών από την ίδρυσή του.

*Ο πρόεδρος και το Δ.Σ. του συλλόγου Ποντίων Πολυκάστρου και Περιχώρων «ΟΙ ΑΚΡΙΤΕΣ» εύχονται στα μέλη και τους φίλους χρόνια πολλά και καλή χρονιά.

Σχολιάστε