My Twitter Feed

4 Φεβρουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

“Στη ΝΔ κάποιοι τρώνε δικούς της” -

Τετάρτη, 3 Φεβρουαρίου, 2021

Ο Βιεϊρίνια στον ΣΦ ΠΑΟΚ Κιλκίς -

Τετάρτη, 3 Φεβρουαρίου, 2021

Καλείται συνεταιριστική τράπεζα -

Τετάρτη, 3 Φεβρουαρίου, 2021

Ναι αλλά γινόμαστε …Χόλυγουντ! -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Έχει Ευζώνους και η Ευρυτανία; -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Παίρνουμε πάλι την ανηφόρα; -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Ποιοι εκλέχτηκαν στη νέα ΝΕ Κιλκίς -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

“Υποβάθμιση και της Γουμένισσας” -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Το ΚΠΕ Κιλκίς στη Πορτογαλία

kpe-kilkisΤο Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Κιλκίς στα πλαίσια του Ευρωπαϊκού Προγράμματος Δια Βίου Μάθηση/Εκπαιδευτικές Συμπράξεις Grundtvig και ανταλλαγής επισκέψεων των εκπροσώπων των φορέων των χωρών, πραγματοποίησε επίσκεψη στη Faro της Πορτογαλίας από τις 10 Μαρτίου έως τις 14 Μαρτίου 2014. Στο πρόγραμμα συμμετείχαν μέλη καθώς και εθελοντές του Κέντρου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Κιλκίς.

Το θέμα του προγράμματος ήταν: ‘Just more than e-stories’ («Η Αφήγηση Ιστοριών ως εργαλείο για την Εκπαίδευση Ενηλίκων»). Η έναρξη του έλαβε χώρα τον Αύγουστο του 2012 και η διάρκεια του είναι δυο έτη με επιχορήγηση από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή με τη συμμετοχή των χωρών: Πολωνία, Πορτογαλία, Βέλγιο, Ισπανία, Κύπρος, Ελλάδα.

Στόχος του προγράμματος είναι να βρεθεί ένας τρόπος προσφοράς νέων μαθησιακών ευκαιριών μεταξύ πολιτών των κρατών μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Σκοπός είναι η ενεργητική συμμετοχή των πολιτών της Ευρωπαϊκής Κοινότητας σε θέματα ανταλλαγής γνώσεων και εμπειριών και η ευαισθητοποίηση τους σε θέματα σχετικά με περιβάλλον και την αειφορική διαχείριση μέσα από εκπαιδευτικές επισκέψεις μεταξύ των χωρών που συνεργάζονται στο ίδιο project.

Σχολιάστε