My Twitter Feed

25 Μαΐου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

SOS από το σχολείο της Μεγ. Βρύσης -

Σάββατο, 25 Μαΐου, 2024

ANKI: Γαστρονομία και τουρισμός -

Σάββατο, 25 Μαΐου, 2024

ΠΑΣΟΚ: Επίσκεψη του Λ. Καχριμάκη -

Σάββατο, 25 Μαΐου, 2024

Πανελλήνιο πρωτάθλημα Κ-16 και Κ-20 -

Παρασκευή, 24 Μαΐου, 2024

Ο Κεφαλογιάννης σε ΠΕ και Δήμο Κιλκίς -

Πέμπτη, 23 Μαΐου, 2024

Δημιουργίες πτυχιούχων και φοιτητών -

Τετάρτη, 22 Μαΐου, 2024

Μετεό σταθμός στην Αξιούπολη -

Τετάρτη, 22 Μαΐου, 2024

Κλειστά πάντα τα εργαστήρια -

Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

Το ΚΚΕ για το αποτέλεσμα

Η ΤΕ Κιλκίς του ΚΚΕ σε ανακοίνωσή της για το αποτέλεσμα των βουλευτικών εκλογών αναφέρει τα εξής:

“Η ΤΕ Κιλκίς του ΚΚΕ χαιρετίζει υπερήφανα, από καρδιάς, τους χιλιάδες ψηφοφόρους που ενίσχυσαν το ΚΚΕ και στο νομό Κιλκίς.

Τους ψηφοφόρους άνδρες και γυναίκες, τους εργαζόμενους του δημοσίου και ιδιωτικού τομέα, τους εργάτες και εργάτριες των βιομηχανικών μονάδων και μεγάλων επιχειρήσεων, τους αυτοαπασχολούμενους, τους βιοπαλαιστές αγρότες και νέα παιδιά, τις γυναίκες, που το έπραξαν υπερήφανα, πηγαίνοντας στην κάλπη με το κεφάλι ψηλά, με οργή, με καρδιά και μυαλό!

Χαιρετίζουμε όλους και όλες που συμπορεύτηκαν μαζί μας και έδωσαν στο πλευρό μας τη μεγάλη και πολύμηνη μάχη της εκλογικής ενίσχυσης του κόμματος στο Κιλκίς. Στην πόλη και στα χωριά.

Η άνοδος του ποσοστού του κόμματος και στους δύο Δήμους Κιλκίς και Παιονίας δεν είναι συγκυριακή, ούτε ευκαιριακή. Δείχνει τους σημαντικούς αγωνιστικούς δεσμούς που κρατά και μεγαλώνει το ΚΚΕ με τον λαό της περιοχής. Δεσμοί που στην τετραετία που πέρασε ενισχύθηκαν ακόμα περισσότερο. Είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι που το κόμμα είναι πρώτο στα χωριά, Μεταλλικό, Παλιό Αγιονέρι, Αντιγόνεια, Κορομηλιά, δεύτερο σε Μαυρονέρι και τρίτο στο Χωρύγι.

Από την πλευρά μας θα δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις ώστε αυτοί οι δεσμοί να δυναμώσουν ακόμα περισσότερο, να εκφραστούν στο δυνάμωμα της λαικής εργατικής πάλης στην περιοχή μας.

Ο Κιλκισσιώτικος λαός, έχει ένα ακόμα πιο δυνατό αποκούμπι στο πλευρό του, έναν πρωτοπόρο πόλο αντίστασης και κοινής δράσης, που θα είναι δίπλα του κάθε στιγμή, με τα στελέχη του, με τους εκλεγμένους συνδικαλιστές του, με τις κομματικές του οργανώσεις στην πόλη και στα χωριά.

Καμία μέρα να μην πάει χαμένη. Συνεχίζουμε τη συζήτηση με όλους τους συμπολίτες μας, με όσους δίστασαν την τελευταία στιγμή να μας στηρίξουν με την ψήφο τους.

Η κυβέρνηση της ΝΔ δεν είναι πανίσχυρη όπως διαφαίνεται. Από τη μία, θα ενταθεί το επόμενο διάστημα ο νέος γύρος επίθεσης στα λαικά στρώματα για να υλοποιηθούν τα προαπαιτούμενα των δόσεων του Ταμείου Ανάκαμψης, με πιο αυστηρή δημοσιονομική πολιτική, με το ενδεχόμενο μια νέας πιο βαθειάς οικονομικής κρίσης, μιας βαθύτερης εμπλοκής της χώρας μας στον πόλεμο της Ουκρανίας και των δρομολογούμενων διευθετήσεων στα ελληνοτουρκικά.

Από την άλλη, η κυβέρνηση, έχει απέναντί της μια 100% μαχητική λαική αντιπολίτευση, ένα ΚΚΕ ακόμη πιο δυνατό, που έχει δώσει εξετάσεις και είναι σε ετοιμότητα από τώρα, για να μη δοθεί καμία περίοδος χάριτος στην αντιλαική κυβέρνηση.

Για να μεγαλώσει η αισιοδοξία και να αυξηθεί η ελπίδα!

Αποτελέσματα του ΚΚΕ στις βουλευτικές εκλογές 25/6/2023:

  • Πανελλαδικά 400.813 7,70%
  • Κ. Μακεδονία 57.549 6,40%
  • Νομός Κιλκίς 3.275 6,7%
  • Δήμος Κιλκίς 2.343 7,46%
  • Δήμος Παιονίας 883 5,19%”
Σχολιάστε