My Twitter Feed

2 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Συνεχίζονται τα αντιπλημμυρικά -

Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου, 2020

Σταθερά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

“Γαλάζια νυστέρια” για το ΓΝΚ! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

ΣΥΡΙΖΑ: Διερεύνηση καταγγελιών -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

To tvxs.gr για το Νοσοκομείο Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Εξανέστη από το… βήμα του twitter -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Την Πέμπτη η Λαϊκή του Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Έργα 1,2 εκατ. για συντήρηση δρόμου -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Το Κιλκίς ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ δυναμικά

Την Κυριακή, 3 Φεβρουαρίου, πραγματοποιήθηκε η πρώτη ανοιχτή εκδήλωση της αυτοδιοικητικής παράταξης «ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ – Ο Δήμος Κιλκίς στα χέρια του Πολίτη», η οποία σήμανε και την επίσημη εκκίνηση της παράταξης, καλώντας τους πολίτες να ενεργοποιηθούν για τον σχεδιασμό και την υλοποίηση μιας εναλλακτικής πρότασης για τον Δήμο Κιλκίς.

Εκατοντάδες ήταν οι φίλοι και οι υποστηρικτές της παράταξης οι οποίοι κατέκλυσαν το Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Κιλκίς και έδωσαν ένα ηχηρό μήνυμα. Αξιοσημείωτη ήταν η συμμετοχή των νέων, οι οποίοι έδωσαν δυναμικό παρών, καθώς επίσης και η παρουσία παλαιότερων αυτοδιοικητικών.

Τον επικεφαλής της παράταξης, Δημήτρη Αγαθόπουλο, προλόγησαν ο Βασιληάς Βαγγέλης, Πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Κιλκίς, η Βλάχου Μαρία, πρώην Διοικήτρια του Γ.Ν. Κιλκίς και νυν Διοικήτρια του Θεαγένειου και ο Γκανούλης Φίλιππος, υπεύθυνος του Γραφείου Τύπου των Οικολόγων Πράσινων.

Την παράταξη τίμησαν με την παρουσία τους ο Αφεντουλίδης Νίκος-πρώην βουλευτής Κιλκίς, ο Ζησάκος Χρήστος- Δημοτικός Σύμβουλος Νεάπολης Συκεών και μέλος του ΔΣ της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας, ο Ξηρουδάκης Στράτος- Πρόεδρος Συλλόγου Πολιτικών και Στρατιωτικών Συνταξιούχων Κιλκίς, ο Παναγιωτίδης Βλαδίμηρος- Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Κιλκίς, ο Παπαδόπουλος Γιάννης- υποψήφιος Δήμαρχος Παιονίας, ο Πιπερίδης Λάκης- πρώην Νομάρχης Κιλκίς, ο Ρεβενάκης Θεόδωρος-Διοικητής του Γ.Ν. Κιλκίς, ο Τερζίδης Δημήτρης- πρώην Δήμαρχος Κιλκίς και πλήθος άλλων Κιλκισιωτών.

Ο επικεφαλής του συνδυασμού, Αγαθόπουλος Δημήτρης, ανέφερε τις αρχές και τις αξίες με τις οποίες πορεύεται η παράταξη, παρουσίασε τις προτάσεις του «ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ» για το Δήμο Κιλκίς και τέλος απηύθυνε κάλεσμα συμμετοχής. Τις επόμενες ημέρες, η παράταξη θα προχωρήσει και στην ανακοίνωση των υποψήφιων δημοτικών συμβούλων που την απαρτίζουν.

Σχολιάστε