My Twitter Feed

4 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

“Μέτρα πριν το άνοιγμα σχολείων” -

Κυριακή, 3 Ιανουαρίου, 2021

ΑΚΕ: Διαφοροποίηση στο ΣΕΝΚ -

Κυριακή, 3 Ιανουαρίου, 2021

Συνεχίζονται τα αντιπλημμυρικά -

Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου, 2020

Σταθερά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

“Γαλάζια νυστέρια” για το ΓΝΚ! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

ΣΥΡΙΖΑ: Διερεύνηση καταγγελιών -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

To tvxs.gr για το Νοσοκομείο Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Εξανέστη από το… βήμα του twitter -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Το Ετήσιο Λεύκωμα της ΚουΠα

H ΚουΠα Κιλκίς συνεπής στο ραντεβού της όπως πέρσι έτσι και φέτος ολοκλήρωσε τη σεζόν 2019-2020, εκδίδοντας το ετήσιο year book. Μια επίπονη και ιδιαίτερα σχολαστική προσπάθεια συγκεντρώθηκε σε 78 σελίδες γεμάτες μπάσκετ, περικλείοντας όλα τα σημαντικά γεγονότα που σημάδεψαν την ανδρική ομάδα του συλλόγου.

Οι προσθήκες, οι παίκτες, η αναλυτική τους στατιστική παρουσία αλλά και η αναφορά στις καλύτερες αγωνιστικές τους στιγμές, όλα τα παιχνίδια του πρωταθλήματος με τη στατιστική τους και τους MVP, οι νίκες και οι ήττες, οι χαρές και οι λύπες, τα τελικά στατιστικά, η αξιολόγηση των αριθμών, οι κοινωνικές δράσεις, η νέα γενιά, οι δηλώσεις των συντελεστών όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζει κανείς για τη χρονιά που πέρασε, στολίζουν το παρόν λεύκωμα που ξεπέρασε σε ποιότητα και περιεχόμενο το περσινό αλλά και τις προσδοκίες όλων. Με αυτόν τον όμορφο τρόπο κλείνει λοιπόν η παρούσα χρονιά για την ανδρική μας ομάδα.

Η προσπάθεια ωστόσο συνεχίζεται. Νέες προκλήσεις ορθώνονται, νέοι στόχοι ορίζονται.

Όσο για εμάς τους εκπροσώπους της ΚουΠα Κιλκίς; Δεσμευόμαστε όπως κάθε χρόνο πως θα συνεχίσουμε να αγαπάμε το basket και να το αποδεικνύουμε έμπρακτα με κάθε τρόπο και σε κάθε ευκαιρία.

Υστερόγραφο:

Το λεύκωμα αυτό οφείλει την ύπαρξή του στους παίκτες και τους προπονητές αυτής της ομάδας που παρά τις αντιξοότητες που συνάντησαν καθόλη τη διάρκεια της σεζόν, δεν πτοήθηκαν, συνέχισαν να αγωνίζονται με πάθος μέχρι το τέλος. Τίποτα δεν θα υπήρχε χωρίς αυτούς και τους ευχαριστώ απέραντα.

Σιταρίδης Γιάννης

Σχολιάστε