My Twitter Feed

23 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Συλημένο ταφικό μνημείο σε Μεσιά -

Παρασκευή, 22 Ιανουαρίου, 2021

“Επικίνδυνο τα άνοιγμα σχολείων” -

Παρασκευή, 22 Ιανουαρίου, 2021

Τρία κρούσματα, 1008 εμβολιασμοί -

Παρασκευή, 22 Ιανουαρίου, 2021

Φραγγίδης: Απαλλαγή από διόδια -

Παρασκευή, 22 Ιανουαρίου, 2021

Νέα κρούσματα: Λίγα αλλά …πολλά! -

Παρασκευή, 22 Ιανουαρίου, 2021

Κινητοποιήσεις για τα διόδια -

Πέμπτη, 21 Ιανουαρίου, 2021

Περί τους 500 οι εμβολιασμοί -

Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου, 2021

Και πάλι το λιανεμπόριο στη λαϊκή -

Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου, 2021

Το επίκεντρο στα τελωνεία

Στα τελωνεία Ευζώνων και Δοϊράνης έχει μεταφερθεί πλέον το βάρος των αγροτικών κινητοποιήσεων στο νομό Κιλκίς.

agrotes-euzonoiΉδη σ` αυτό της Δοϊράνης βρίσκονται περί τα 150 τρακτέρ, τα περισσότερα των οποίων έχουν μεταφερθεί εκεί απ` το Κιλκίς,  ενώ 75 τρακτέρ απ` το μπλόκο του Πολυκάστρου ενίσχυσαν αυτό στο τελωνείο των Ευζώνων.

Και στα δυο τελωνεία θα γίνουν αποκλεισμοί σήμερα Σάββατο, στις 7.00 – 9.00 το βράδυ, ενώ το ίδιο έγινε και χθες Παρασκευή.

Στο μεταξύ, μαζί με την αποφασιστικότητα για παραμονή στα μπλόκα, στις τάξεις των αγροτών της Β. Ελλάδας επικρατεί και προβληματισμός για τις κινήσεις μερίδας αγροτών, αλλά και ανησυχία για τις συνεχείς συναντήσεις που γίνονται και δημιουργούν ρήγματα στις τάξεις τους.

Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ του ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο συντονισμός των μπλόκων σε πανελλαδικό επίπεδο, δεν έχει επιτευχθεί, καθώς κάποιοι παραμένουν πιστοί στην απόφαση της συνάντησης της Σίνδου, ενώ άλλοι παρακολουθούν τις εξελίξεις και προσπαθούν να καθορίσουν τη στάση τους στο πλαίσιο των αποφάσεων που λαμβάνονται σε πανελλαδικό επίπεδο.

Πάντως, γενική παραδοχή αποτελεί ότι τουλάχιστον μέχρι τις 4 Φεβρουαρίου, οπότε και έχει εξαγγελθεί γενική απεργία στη χώρα, «κανείς δεν πρόκειται να πάει πουθενά», όπως τονίζουν κύκλοι των αγροτοσυνδικαλιστών.

Σχολιάστε