My Twitter Feed

25 Μαΐου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

SOS από το σχολείο της Μεγ. Βρύσης -

Σάββατο, 25 Μαΐου, 2024

ANKI: Γαστρονομία και τουρισμός -

Σάββατο, 25 Μαΐου, 2024

ΠΑΣΟΚ: Επίσκεψη του Λ. Καχριμάκη -

Σάββατο, 25 Μαΐου, 2024

Πανελλήνιο πρωτάθλημα Κ-16 και Κ-20 -

Παρασκευή, 24 Μαΐου, 2024

Ο Κεφαλογιάννης σε ΠΕ και Δήμο Κιλκίς -

Πέμπτη, 23 Μαΐου, 2024

Δημιουργίες πτυχιούχων και φοιτητών -

Τετάρτη, 22 Μαΐου, 2024

Μετεό σταθμός στην Αξιούπολη -

Τετάρτη, 22 Μαΐου, 2024

Κλειστά πάντα τα εργαστήρια -

Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

Τουρνουά Φιλίας παλαίμαχων ποδοσφαιριστών

Το ΔΣ του Συλλόγου Παλαίμαχων Ποδοσφαιριστών «Α.Ο. Κιλκισιακού και Φίλων», διοργάνωσε το καθιερωμένο ετήσιο «Τουρνουά Φιλίας 2023 παλαίμαχων ποδοσφαιριστών», τη Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου 2023 και ώρα 18.00 στο Δημοτικό Στάδιο Ποδοσφαίρου Κιλκίς, με τη συμμετοχή των ομάδων παλαίμαχων του ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης, του ΄Αρη Θεσσαλονίκης, της Α.Ε. Πολυκάστρου και του Κιλκισιακού.

Στις 18.30 ξεκίνησε το αθλητικό κομμάτι της εκδήλωσης, το οποίο σημειωτέον δεν είχε ανταγωνιστικό χαρακτήρα. Μετά από κλήρωση προέκυψαν τα ζευγάρια:

ΑΡΗΣ Θεσσαλονίκης – Α.Ε. Πολυκάστρου και ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης – Κιλκισιακός.

Η βροχή που έπεφτε κατά διαστήματα δεν ήταν ικανή να σταματήσει τη μεγάλη διάθεση για ποδόσφαιρο, αλλά και την αγωνιστικότητα των βετεράνων ποδοσφαιριστών, οι οποίοι χάρισαν πολλές όμορφες στιγμές στους αρκετούς «τυχερούς» παρευρισκόμενους θεατές. Οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές ξεδίπλωσαν μέσα στο χορτάρι το αδιαμφισβήτητο ταλέντο τους, χάρηκαν τα παιχνίδια δίνοντας τον καλύτερο εαυτό τους και έφυγαν από το γήπεδο αγκαλιασμένοι επιβεβαιώνοντας το γεγονός ότι το ποδόσφαιρο είναι ίσως το μοναδικό άθλημα που δημιουργεί στενούς δεσμούς και διαχρονικές φιλίες μεταξύ των αθλητών ανεξαρτήτως ηλικίας. Το αποτέλεσμα ήταν το τελευταίο που ενδιέφερε τους συμμετέχοντες, οι οποίοι έμειναν απόλυτα ικανοποιημένοι από τις επιδόσεις τους μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Για την ιστορία να αναφέρουμε τα αποτελέσματα των αγώνων και τις συνθέσεις των ομάδων:

Αποτελέσματα

Παλαίμαχοι ‘Αρη Θες/νίκης – Παλαίμαχοι Α.Ε. Πολυκάστρου 2 – 2

Παλαίμαχοι ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης – Παλαίμαχοι «Α.Ο. Κιλκισιακού & Φίλων» 5 – 3.

Συνθέσεις

Α.Ο. Κιλκισιακός: Αποστολίδης Χρήστος (Προπονητής), Παπαδόπουλος Θεόδωρος (Πρόεδρος): Κατσαμάκης, Δημητριάδης, Καλπάκης, Καραδήμος, Παπαδόπουλος Ι., Νικολαΐδης Α., Ζιάκας, Δαϊλίδης, Πετρίδης, Χαλκίδης, Σιδηρόπουλος Κ., Σαχινίδης, Αποστολίδης Π., Μπαξεβάνης, Ιωαννίδης, Καρακίδης, Καρπούζης.

΄Αρης Θες/νίκης: Τσήλιος Κώστας (Προπονητής), Βένος Ιωάννης (Πρόεδρος): Κατσιαούνης, Βένος, Φοιρός, Κολτσίδας, Τσήλιος, Χαραλαμπίδης, Τολούδης, Εμμανουηλίδης, Ζαχόπουλος, Καζαντζίδης, Σίτσας, Πασσιαλής, Σουργούτσης, Μποΐκογλου, Πετράκης, Γκανάτσιος, Καδόπουλος, Τζιφόπουλος, Χατζόγλου, Μουταφίδης.

ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης: Μήτογλου Δημήτρης (Προπονητής), Πέλλιος Φιλώτας (Πρόεδρος): Αργυρόπουλος, Βουτσιάς, Μαλιούφας, Χασιώτης, Ζαβαντίας, Λαγωνίδης, Γεωργιάδης Γ., Κανακούδης, Ορφανός Κ., Τουρσουνίδης, Αλεξανδρίδης, Χόρχε, Τανταλίδης, Αληβάωγλου, Κουκίδης.

Α.Ε. Πολυκάστρου: Μελλίδης Κων/νος (Πρόεδρος – Προπονητής): Αλεξάνδρου, Δασκαλίνας, Ιορδανόπουλος, Τουλκερίδης, Παρδάλης, Παυλίδης, Μωϋσιάδης, Τσιλιγκερίδης, Χρυσουλίδης, Γεραγώτης, Λαζαρίδης, Ζαραλής, Καραμανίδης, Καραγεωργούδης, Γιαννακούλας, Κοσμίδης, Παπασταϊκούδης, Ηλιάδης, Ασλανίδης.

Οι δύο διαιτητές Καραμουσαηλίδης Νικόλαος και Παπαδόπουλος Θεόφιλος υπήρξαν αλάνθαστοι και άφησαν απόλυτα ικανοποιημένους τους αγωνιζόμενους, αλλά και τους θεατές.

Μετά το πέρας του τουρνουά, το Δ.Σ. του Συλλόγου Παλαίμαχων Ποδοσφαιριστών «Α.Ο. Κιλκισιακού και Φίλων» παρέθεσε δεξίωση στις φιλοξενούμενες αποστολές στο «Κτήμα των Ευχών». Αρχικά ο Γ. Γραμματέας του Συλλόγου Παλαίμαχων Ποδοσφαιριστών του Κιλκισιακού Τάσος Χονδροματίδης ευχαρίστησε για την παρουσία τους στην εκδήλωση, τους εκλεκτούς προσκεκλημένους του Συλλόγου, το Δήμαρχο Κιλκίς κ. Δημήτριο Κυριακίδη και τον Αντιδήμαρχο Αθλητισμού κ. Κωνσταντίνο Πουντζουκίδη, καθώς και τις συμμετέχουσες ομάδες για την άμεση ανταπόκρισή τους στο κάλεσμα του Συλλόγου.

Στη συνέχεια ο Γραμματέας ανέφερε ότι το Διοικητικό Συμβούλιο καθιέρωσε το θεσμό του «Τουρνουά Φιλίας Παλαίμαχων Ποδοσφαιριστών» από το 2018, με σκοπό αφενός τη σύσφιξη των σχέσεων μεταξύ ποδοσφαιριστών οι οποίοι στο παρελθόν δόξασαν τον Ελληνικό αθλητισμό, είτε μέσα από τις ομάδες τους, είτε φορώντας το εθνόσημο στο στήθος και αφετέρου την απόδοση τιμής σε ανθρώπους που έβαλαν τα θεμέλια και στήριξαν το Κιλκισιώτικο ποδόσφαιρο και ειδικότερα τον Κιλκισιακό, χωρίς να υπολογίζουν τον κόπο τον χρόνο αλλά και το προσωπικό οικονομικό κόστος.

Αμέσως μετά, έγινε και η απονομή τιμητικής πλακέτας σε έναν άνθρωπο που προσέφερε τα μέγιστα στο χώρο του Ποδοσφαίρου και άφησε το στίγμα του, επί μια επταετία ως Πρόεδρος και Αντιπρόεδρος του Κιλκισιακού (1987-1995), επί μια τριετία ως Πρόεδρος του Ηρακλή Αργυρούπολης (1977-1980) και επί μια τετραετία ως Γεν. Γραμματέας της Ε.Π.Σ. Κιλκίς (1980-1984). Επίσης επί μια διετία υπήρξε εκπρόσωπος των σωματείων της Γ΄ Εθνικής στην ΕΠΑΕ (1992-1994) και τέλος επί μια τετραετία (1993-1997) ήταν μέλος του Δ.Σ. της Ε.Π.Ο..

Το πρόσωπο αυτό δεν θα μπορούσε να είναι άλλο από τον αγαπητό και γνωστό σε όλους οδοντίατρο κ. Δημήτρη Αβραμίδη. Τέλος, επιδόθηκαν τιμητικές πλακέτες και στις ομάδες για τη συμμετοχή τους στο τουρνουά. Κατά τη διάρκεια της δεξίωσης δόθηκε η ευκαιρία στους παλαίμαχους να αναπολήσουν το παρελθόν, να θυμηθούν παλιές καλές στιγμές, να αστειευτούν πειράζοντας ο ένας τον άλλο και να κλείσουν την όμορφη βραδυά δίνοντας ραντεβού για τις επόμενες συναντήσεις τους τόσο εντός όσο και εκτός αγωνιστικών χώρων.

Τέλος το Δ.Σ. του Συλλόγου Παλαίμαχων Ποδοσφαιριστών «Α.Ο. Κιλκισιακού & Φίλων» εκφράζει τις θερμές του ευχαριστίες:

1. στο Δήμαρχο Κιλκίς κ. Δημήτριο Κυριακίδη, για την οικονομική στήριξη του τουρνουά,

2. στον Αντιδήμαρχο αθλητισμού κ. Κων/νο Πουντζουκίδη και τη Διοίκηση του ΔΑΚ Κιλκίς για την παραχώρηση του Δημοτικού Σταδίου,

3. στους δύο διαιτητές για την αφιλοκερδή συμμετοχή τους στο τουρνουά και

4. στον κ. Βασιλειάδη Γιώργο, ιδιοκτήτη του κοσμικού κέντρου «Κτήμα των Ευχών», για τα πλούσια εδέσματα που προσέφερε.

Σχολιάστε