My Twitter Feed

5 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Ο χρόνος άλλαξε, ο κορονοϊός όχι! -

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, 2021

Επαναξιολογούνται οι διοικητές; -

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, 2021

Παραμένει αναβαθμισμένος -

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, 2021

Καταγγελίες υγειονομικών Κιλκίς -

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, 2021

Εμβολιασμοί στα νοσοκομεία μας -

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, 2021

ΣΥΡΙΖΑ: Ανησυχία για τα σχολεία -

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, 2021

“Μέτρα πριν το άνοιγμα σχολείων” -

Κυριακή, 3 Ιανουαρίου, 2021

ΑΚΕ: Διαφοροποίηση στο ΣΕΝΚ -

Κυριακή, 3 Ιανουαρίου, 2021

Τουρνουά στη μνήμη του Π. Διαλλινά

Για δεύτερη χρονιά φέτος, ο Όμιλος Αντισφαίρισης Κιλκίς διοργάνωσε διπλό μεικτό τουρνουά στη μνήμη του αγαπητού μέλους και μεγάλου υποστηρικτή εν ζωή του Ομίλου, Παναγιώτη Διαλλινά.

Το τουρνουά, στο οποίο συμμετείχαν 40 αθλητές και φίλοι του τένις, διεξήχθη στις εγκαταστάσεις του ομίλου προς τον Προφήτη Ηλία, καθ’ όλο το μήνα Ιούνιο με πολλές και ενδιαφέρουσες φιλικές αναμετρήσεις.

Ο τελικός πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας 8 Ιουλίου 2019, μεταξύ των Γιώργου Σαββίδη – Λάζαρου Μήτσου και Σταύρου και Μάριου-Ρίζου Μακρυνιώτη, με τους πρώτους να επικρατούν με 2-0 σετ.

Στην εκδήλωση απονομής παρέστησαν η οικογένεια του εκλιπόντος, η σύζυγος με την κόρη του, η αδελφή του, ο νέος Δήμαρχος Κιλκίς κ. Δημήτρης Κυριακίδης, μέλη του Συλλόγου και του Δ.Σ., καθώς επίσης και φίλοι του αθλήματος.

Στο τριεθνές πρωτάθλημα των Σερρών

Δύο αθλητές του Ομίλου Αντισφαίρισης Κιλκίς θα συμμετάσχουν στο Open Τριεθνές Πρωτάθλημα που θα ξεκινήσει την Πέμπτη 11 Ιουλίου και θα ολοκληρωθεί στις 14/7 στην πόλη των Σερρών.

Πρόκειται για την Λυδία Τσολακίδου και τον Μαργαρίτη Τσελεκίδη, οι οποίοι και θα διαγωνιστούν στην ηλικιακή κατηγορία των 12 ετών.

Έχοντας προετοιμαστεί με εντατικές προπονήσεις με τον προπονητή του Ομίλου, οι δύο μικροί αθλητές από το Κιλκίς είναι πανέτοιμοι να δοκιμαστούν στα γήπεδα των Σερρών, να αποκτήσουν περισσότερες εμπειρίες και να δυναμώσουν αγωνιστικά.

Σχολιάστε