My Twitter Feed

2 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Συνεχίζονται τα αντιπλημμυρικά -

Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου, 2020

Σταθερά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

“Γαλάζια νυστέρια” για το ΓΝΚ! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

ΣΥΡΙΖΑ: Διερεύνηση καταγγελιών -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

To tvxs.gr για το Νοσοκομείο Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Εξανέστη από το… βήμα του twitter -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Την Πέμπτη η Λαϊκή του Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Έργα 1,2 εκατ. για συντήρηση δρόμου -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Τον διορισαν χωρις να τον ρωτησουν!

Απίστευτο κι όμως αληθινό! Ο Αν. Λοβέρδος διόρισε τον γραμματέα της Ν.Ε.  Κιλκίς του ΠΑΣΟΚ, Λεωνίδα Δημητριάδη, ως αναπληρωματικό μέλος του νέου ΔΣ των νοσοκομείων μας, χωρίς κανείς να τον ρωτήσει! Ο ίδιος με σημερινή δήλωσή του αρνείται αυτόν τον διορισμό, ενώ ταυτόχρονα βάλει κατά του υπουργού Υγείας, κατηγορώντας τον ότι προχωράει σε αλλαγή διοίκησης αντί ν` ασχολείται με τα σοβαρά προβλήματα των νοσοκομείων μας!

Η δήλωση του κ. Δημητριάδη έχει ως εξής:

“Με Αφορμή τον διορισμό της νέας ενιαίας διοίκησης του Νοσοκομείου Κιλκίς – Γουμένισσας και την τοποθέτηση μου ως Αναπληρωματικό μέλος του νέου Δ.Σ, για την οποία ενημερώθηκα μέσω του τοπικού Τύπου του Κιλκίς, θα ήθελα να αναφέρω ότι ουδέποτε ερωτήθηκα για το συγκεκριμένο θέμα και ως εκ τούτου δεν συναίνεσα ποτέ σε κάτι τέτοιο. Μου ήταν λοιπόν αδύνατο να αποδεχτώ τη θέση αυτή και για τον λόγο αυτό έστειλα στην ηγεσία του Υπουργείου Υγείας επιστολή παραίτησης (Μη αποδοχής της Θέσης).Δεν ανέχομαι να χρησιμοποιείται το όνομα μου από κανέναν, δίχως τη συγκατάθεση μου.

 Η ηγεσία του Υπουργείου υγείας, αντί να ασχοληθεί σοβαρά πλέον με θέματα που αφορούν τον τόσο ευαίσθητο τομέας της υγείας των πολιτών του νομού μας, με τη σωστή λειτουργία του Νοσοκομείου Κιλκίς (ας ολοκληρωθεί επιτέλους η λειτουργία της 3ης Πτέρυγας), με την έλλειψη Ιατρικού προσωπικού σε βαθμό που κινδυνεύουν να κλείσουν κλινικές, με τις ελλείψεις που υπάρχουν σε ιατροφαρμακευτικό υλικό, με τα προβλήματα των εργαζομένων γιατρών και νοσηλευτών και την υποβάθμιση που έχουν υποστεί τα Νοσοκομεία μας, αποφάσισε να αλλάξει το Διοικητικό Συμβούλιο.

Επιτέλους ας δείξουμε όλοι την απαιτούμενη σοβαρότητα σε θέματα που αφορούν στην υγεία των πολιτών.

 

     


Σχολιάστε