My Twitter Feed

4 Φεβρουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

“Στη ΝΔ κάποιοι τρώνε δικούς της” -

Τετάρτη, 3 Φεβρουαρίου, 2021

Ο Βιεϊρίνια στον ΣΦ ΠΑΟΚ Κιλκίς -

Τετάρτη, 3 Φεβρουαρίου, 2021

Καλείται συνεταιριστική τράπεζα -

Τετάρτη, 3 Φεβρουαρίου, 2021

Ναι αλλά γινόμαστε …Χόλυγουντ! -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Έχει Ευζώνους και η Ευρυτανία; -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Παίρνουμε πάλι την ανηφόρα; -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Ποιοι εκλέχτηκαν στη νέα ΝΕ Κιλκίς -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

“Υποβάθμιση και της Γουμένισσας” -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Τονικίδης: Μήνυμα ετεροδημοτών

IMG_3448

Σε μια μεγάλη συγκέντρωση ετεροδημοτών μίλησε χθες Πέμπτη 8 Μαΐου στη Θεσσαλονίκη, ο υποψήφιος δήμαρχος Κιλκίς, Παύλος Τονικίδης.

tonikidisΟι Κιλκισιώτες της συμπρωτεύουσας που υπερπλήρωσαν την αίθουσα του ξενοδοχείου Lazaristes, η οποία αποδείχτηκε πολύ μικρή για την περίσταση, υποδέχτηκαν με θέρμη τον επικεφαλής του συνδυασμού ‘ΚΙΛΚΙΣ – ΔΗΜΟΣ ΑΞΙΩΝ”, στέλνοντας κι αυτοί από τη πλευρά τους το μήνυμα της μεγάλης νίκης!

Στην ομιλία του ο κ. Τονικίδης ανέλυσε πλευρές του προγράμματος του συνδυασμού, δίνοντας έμφαση στις στοχευόμενες παρεμβάσεις για προσέλκυση ανθρώπινου δυναμικού και επενδύσεων στον Δήμο Κιλκίς, καθώς και στον στόχο της νέας ανάπτυξης για την τοπική μας κοινωνία.

Υπογραμμίζοντας τις ακατάλυτες σχέσεις των όπου γης Κιλκισιωτών με τον γενέθλιο τόπο, ο υποψήφιος δήμαρχος Κιλκίς ζήτησε τη συνδρομή όλων στη μεγάλη προσπάθεια που θα ξεκινήσει για την ανόρθωση της ιδιαίτερης πατρίδας όλων μας.

Κατά την διάρκεια της συγκέντρωσης, ο κ. Τονικίδης είχε την ευκαιρία να κάνει και διάλογο με τους συγκεντρωμένους απαντώντας σε ερωτήσεις για θέματα του Κιλκίς.

IMG_3418

Δελτίο τύπο από ΚΙΛΚΙΣ – ΔΗΜΟΣ ΑΞΙΩΝ

Σχολιάστε