My Twitter Feed

4 Φεβρουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

“Στη ΝΔ κάποιοι τρώνε δικούς της” -

Τετάρτη, 3 Φεβρουαρίου, 2021

Ο Βιεϊρίνια στον ΣΦ ΠΑΟΚ Κιλκίς -

Τετάρτη, 3 Φεβρουαρίου, 2021

Καλείται συνεταιριστική τράπεζα -

Τετάρτη, 3 Φεβρουαρίου, 2021

Ναι αλλά γινόμαστε …Χόλυγουντ! -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Έχει Ευζώνους και η Ευρυτανία; -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Παίρνουμε πάλι την ανηφόρα; -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Ποιοι εκλέχτηκαν στη νέα ΝΕ Κιλκίς -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

“Υποβάθμιση και της Γουμένισσας” -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Τονικίδης: Εντυπωσιακό φινάλε!

4

Με εντυπωσιακό τρόπο ολοκλήρωσε τις προεκλογικές του περιοδείες και ομιλίες στους οικισμούς του Δήμου Κιλκίς, ο επικεφαλής του συνδυασμού ΚΙΛΚΙΣ – ΔΗΜΟΣ ΑΞΙΩΝ, Παύλος Τονικίδης.

5Το φινάλε της εκστρατείας έλαβε θριαμβευτικές διαστάσεις, με τον κ. Τονικίδη και τους συνεργάτες του να επισκέπτονται τη περιοχή της Δημ. Ενότητας Πικρολίμνης, όπου τους επιφυλάχτηκαν θερμές υποδοχές, ιδιαίτερα στον μεγάλο οικισμό του Νέου Αγιονερίου.

Με τον τρόπο αυτόν οι δημότες της περιοχής έστειλαν ηχηρό μήνυμα νίκης και αλλαγής στα δημοτικά πράγματα του Κιλκίς, για να μπει τέλος στην αδράνεια, την ιδιοτέλεια και τη διαιώνιση των προβλημάτων.

Ο κ. Τονικίδης και υποψήφιοι σύμβουλοι της περιοχής επισκέφτηκαν το Ανθόφυτο, τον Μικρόκαμπο και το Παλιό Αγιονέρι, με τους δημότες να υποδέχονται με θέρμη τον υποψήφιο δήμαρχο Κιλκίς και τα μέλη του συνδυασμού. Παντού κυριαρχούσε η βεβαιότητα για τη νίκη στις εκλογές της Κυριακής, ενώ στις συζητήσεις που έλαβαν χώρα κυριάρχησαν τα δικαιολογημένα παράπονα των δημοτών για τα άλυτα προβλήματα της περιοχής, με τον κ. Τονικίδη να παραθέτει τις θέσεις του συνδυασμού του για την άμεση επίλυσή τους.

1Η περιοδεία ολοκληρώθηκε με θριαμβευτικό τρόπο στο Ν. Αγιονέρι, όπου ο κ. Τονικίδης εκφώνησε την κεντρική ομιλία της τελευταίας προεκλογικής μέρας ενώπιον ενός μεγάλου κι ενθουσιώδους ακροατηρίου, που σφράγισε το μήνυμα νίκης του «ΚΙΛΚΙΣ-ΔΗΜΟΥ ΑΞΙΩΝ».

Στην ομιλία του ο κ. Τονικίδης στάθηκε ιδιαίτερα σε κορυφαία προβλήματα που παραμένουν άλυτα από την νυν δημοτική αρχή, όπως το ακατάλληλο νερό ύδρευσης, για το οποίο είπε ότι έγινε ήδη επαφή με το Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης προκειμένου να βρεθεί οριστική λύση, ενώ στο μεταξύ θα ληφθούν άμεσα μέτρα που θα διασφαλίζουν την υγεία των δημοτών.

Σήμερα Σάββατο ο υποψήφιος δήμαρχος και μέλη του συνδυασμού επισκέπτονται από το πρωί την τις κεντρικές οδούς και τη λαϊκή αγορά του Κιλκίς, στα πλαίσια μιας απλής και ανθρώπινης επαφής, την παραμονή μιας κρίσιμης για το μέλλον της τοπικής κοινωνίας εκλογικής μάχης.

Δελτίο τύπου από ΔΗΜΟ ΑΞΙΩΝ

Σχολιάστε