My Twitter Feed

1 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Συνεχίζονται τα αντιπλημμυρικά -

Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου, 2020

Σταθερά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

“Γαλάζια νυστέρια” για το ΓΝΚ! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

ΣΥΡΙΖΑ: Διερεύνηση καταγγελιών -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

To tvxs.gr για το Νοσοκομείο Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Εξανέστη από το… βήμα του twitter -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Την Πέμπτη η Λαϊκή του Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Έργα 1,2 εκατ. για συντήρηση δρόμου -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Τιμητική διάκριση για ΑΝΑΤΟΜΙΚ ΧΕΛΠ

anatomic-helpΤον έπαινο στην κατηγορία βραβείων Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης απονεμήθηκε στην εταιρεία ΑΝΑΤΟΜΙΚ ΧΕΛΠ ΑΕ, με έδρα τη Νέα Σάντα Κιλκίς, κατά τη διάρκεια της τελετής απονομής «Βραβεία Ελληνική Αξία Βορείου Ελλάδος», που πραγματοποιήθηκε χθες Τετάρτη με πρωτοβουλία του ΣΒΒΕ και με στόχο την ανάδειξη, την προβολή και βράβευση μεταποιητικών επιχειρήσεων.

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθες, η τελετή απονομής «Βραβεία Ελληνική Αξία Βορείου Ελλάδος» με πρωτοβουλία του Συνδέσμου Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος (ΣΒΒΕ), με στόχο την ανάδειξη, την προβολή και τελικά τη βράβευση μεταποιητικών επιχειρήσεων που ξεχώρισαν .

Οι εταιρείες που επίσης βραβεύθηκαν ανά κατηγορία βραβείου για τις επιδόσεις τους τη χρονιά που πέρασε, ήταν:

Βραβείο «Γυναίκα Επιχειρηματίας»:

Το βραβείο για το 2013 απονεμήθηκε στην κα Κωνσταντίνα Ουζουνοπούλου, Διευθύνουσα Σύμβουλο της εταιρείας «ΜΥΛΟΙ ΘΡΑΚΗΣ Ι. ΟΥΖΟΥΝΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε.».

Βραβείο «Καινοτομίας»:

Η εταιρεία που παρέλαβε το βραβείο ενσωματώνει καινοτομικά χαρακτηριστικά στην παραγωγή, συλλογή, επεξεργασία, τυποποίηση και διάθεση των προϊόντων της, αλλά και στον τρόπο με τον οποίο πληροφορεί τον πελάτη για την προέλευσή τους.
Η Επιτροπή Αξιολόγησης αποφάσισε το βραβείο να απονεμηθεί στην εταιρεία ΕΥ.ΓΕ. ΠΙΣΤΙΟΛΑΣ ΑΒΕΕ, πιο γνωστή σε όλους με το εμπορικό σήμα AGRINO, με παραγωγικές εγκαταστάσεις στη Θεσσαλονίκη και στο Αγρίνιο.

Βραβείο «Εξωστρέφειας»:

Το βραβείο απονεμήθηκε στην επιχείρηση ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΛΕΥΚΟΛΙΘΟΙ Α.Μ.Β.Ν.Ε.Ε., ενώ η Επιτροπή Αξιολόγησης αποφάσισε να απονείμει έπαινο για την εξωστρεφή της δραστηριότητα και στην ΚΡΟΝΟΣ Α.Ε.

Βραβείο «Περιβάλλον»:

Οι επιχειρήσεις που βραβεύτηκαν έχουν λάβει πιστοποιητικά περιβαλλοντικής συμμόρφωσης, και όχι μόνο, έχουν αναπτύξει δράσεις για την ορθολογική διαχείριση των ενεργειακών πόρων κατά τη φάση της παραγωγής και της διάθεσης, χρησιμοποιούν εναλλακτικές μορφές ενέργειας, προβαίνουν σε ανακύκλωση και μείωση αποβλήτων, ενώ δεν παραλείπουν να εκπαιδεύσουν το προσωπικό τους στα θέματα εξοικονόμησης ενέργειας. Η Επιτροπή Αξιολόγησης αποφάσισε να απονεμηθεί το βραβείο στην εταιρεία ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ Α.Ε., και έπαινος στην εταιρεία Α. ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε.

Βραβείο «Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης»:

Η απονομή των θεματικών βραβείων ολοκληρώθηκε με τη βράβευση δυο εταιρειών στην κατηγορία βραβείων που αφορούν στην υλοποίηση επιτυχημένων δράσεων Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης που ανέλαβαν τα προηγούμενα χρόνια.

Το βραβείο Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης για το 2013, απονεμήθηκε στην εταιρεία ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΕΜΦΙΑΛΩΣΕΩΣ Α.Ε., γνωστότερη σε όλους για το νερό «ΒΙΚΟΣ».

Βραβείο «Αριστεία Μεσαία Επιχείρηση»:

Στην κατηγορία «Αριστεία Μεσαία Επιχείρηση» απονεμήθηκε βραβείο στην εταιρεία ΕΛΒΙΑΛ Α.Ε. και έπαινος στην ΙΩΝΙΚΗ ΣΦΟΛΙΑΤΑ Α.Ε.

Βραβείο «Αριστεία Μεγάλη Επιχείρηση»:

Στην κατηγορία αυτή το βραβείο απονεμήθηκε στην ΚΡΙ – ΚΡΙ Α.Ε., ενώ η Επιτροπή Αξιολόγησης των υποψηφιοτήτων αποφάσισε και την απονομή επαίνου στην εταιρεία ΓΙΟΥΡΙΜΑΚ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΡΥΖΙΟΥ & ΖΥΜΑΡΙΚΩΝ Α.Ε.

Πηγή: tsantiri.gr

Σχολιάστε