My Twitter Feed

18 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Επιτυχής ο αποχιονισμός σε Κιλκίς -

Κυριακή, 17 Ιανουαρίου, 2021

Ξεκίνησε ο εμβολιασμός των 85+ -

Σάββατο, 16 Ιανουαρίου, 2021

Ξανά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου, 2021

Τα είπαν για έργα υποδομών -

Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου, 2021

Κιλκίς: Ετοιμότητα για τον “Λέανδρο” -

Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου, 2021

Ξανά στις πρώτες θέσεις το Κιλκίς -

Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου, 2021

Έτοιμοι για ακραία καιρικά φαινόμενα -

Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου, 2021

“Όχι στη μονάδα του Μυτιληναίου” -

Πέμπτη, 14 Ιανουαρίου, 2021

Τιμήθηκε από την ΕΠΣΚ ο Ηλ. Χονδρόπουλος

Ο Ηλίας Χονδρόπουλος στη μέση της φωτογραφίας.

Την Παρασκευή 27 Ιανουαρίου η Ε.Π.Σ. Κιλκίς στα πλαίσια της ετήσιας γιορτής ποδοσφαίρου που διοργάνωσε εκτός από την κοπή της βασιλόπιτας απένειμε τιμητικές διακρίσεις σε πρόσωπα που διακρίθηκαν και προσέφεραν στο χώρο του ερασιτεχνικού και επαγγελματικού ποδοσφαίρου αλλά και στο χώρο της τοπικής αυτοδιοίκησης. Ανάμεσά τους και ο Χονδρόπουλος Ηλίας ποδοσφαιριστής, προπονητής και παράγοντας του Μ.Γ.Σ. ΑΡΗ Παντελεήμονα. Φωτεινό παράδειγμα ήθους, αγωνιστικού πνεύματος, αδαμάντινου χαρακτήρα. Μεγάλη τιμή για όλους εμάς να τον έχουμε δίπλα μας.

Η οικογένεια Χονδροπούλου έχει συνδέσει το όνομά της με την αθλητική ιστορία του Παντελεήμονα και δη με την ιστορία του τοπικού Μουσικογυμναστικού συλλόγου ΑΡΗ. Ένα από τα μέλη της, ο Ηλίας Χονδρόπουλος, διακρίθηκε ιδιαιτέρως φτάνοντας μέχρι και την καταξίωση σε εθνικές κατηγορίες.

Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 17 Αυγούστου του 1971. Γονείς του ο Κωνσταντίνος και η Ελένη. Μεγάλωσε στον Παντελεήμονα Κιλκίς. Ξεκίνησε την ποδοσφαιρική σταδιοδρομία του την περίοδο 1985-86 στον Μ.Γ.Σ. ΑΡΗ Παντελεήμονα, όπως ο πατέρας του αλλά και ο παππούς του Ηλίας ο οποίος συμμετείχε στην πρώτη ομάδα του χωριού το 1926. Με τον Μ.Γ.Σ. ΑΡΗ αγωνίζεται στην Β΄ κατηγορία της Ε.Π.Σ. Κιλκίς, και την περίοδο 1987-88 στην Α΄.

Για μια αγωνιστική περίοδο συμμετέχει και στην αντιπροσωπευτική ομάδα της Ε.Π.Σ. Κιλκίς. Την περίοδο 1991-92 αγωνίζεται με την φανέλα του ΠΟΝΤΙΑΚΟΥ Νέας Σάντας στην Α΄ κατηγορία και το καλοκαίρι κάνει το μεγάλο βήμα και μετεγγράφεται στην ομάδα του Α.Ο. Κιλκισιακού με τότε πρόεδρο τον Δημήτριο Αβραμίδη και προπονητή τον Κωνσταντίνο Χαραλαμπίδη. Από την περίοδο 1992-93 και για τα επόμενα πέντε χρόνια έως και την περίοδο 1996-97 αγωνίζεται και διακρίνετε με την ομάδα του Κιλκίς, τις πρώτες τρεις χρονιές στην Γ΄ εθνική κατηγορία και τις τελευταίες δυο στην Δ΄. Επίσης με την ομάδα του Α.Ο. Κιλκισιακού κατακτά και δυο φορές το κύπελλο της Ε.Π.Σ. Κιλκίς.

Το 1996 κατατάσσεται στο πυροσβεστικό σώμα και η πρώτη του μετάθεση είναι στη νήσο Σύρο. Αγωνίζεται με τον Α.Ο. Σύρου από την περίοδο 1997-98 έως και την περίοδο 2000-01, στην Δ΄ εθνική κατηγορία τα πρώτα δυο χρόνια και στην Α΄ κατηγορία της Ε.Π.Σ. Κυκλάδων τα τρία τελευταία χρόνια παραμονής του στο νησί. Κατά την πενταετή αυτή περίοδο κατακτά και κύπελλα της Ε.Π.Σ. Κυκλάδων.

Με την επιστροφή του στον Παντελεήμονα και την μετάθεσή του στην πυροσβεστική υπηρεσία του Κιλκίς το 2001 ξαναφορά την κιτρινόμαυρη φανέλα της ομάδας του χωριού με σκοπό να βοηθήσει με την γνώση και εμπειρία του όλους τους νέους ποδοσφαιριστές αλλά και να οδηγήσει την ομάδα σαν παίκτης αλλά και προπονητής στην κατάκτηση του πρωταθλήματος της Β΄ κατηγορίας ανατολικού ομίλου της Ε.Π.Σ. Κιλκίς το 2014.

Σχολιάστε