My Twitter Feed

23 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Συλημένο ταφικό μνημείο σε Μεσιά -

Παρασκευή, 22 Ιανουαρίου, 2021

“Επικίνδυνο τα άνοιγμα σχολείων” -

Παρασκευή, 22 Ιανουαρίου, 2021

Τρία κρούσματα, 1008 εμβολιασμοί -

Παρασκευή, 22 Ιανουαρίου, 2021

Φραγγίδης: Απαλλαγή από διόδια -

Παρασκευή, 22 Ιανουαρίου, 2021

Νέα κρούσματα: Λίγα αλλά …πολλά! -

Παρασκευή, 22 Ιανουαρίου, 2021

Κινητοποιήσεις για τα διόδια -

Πέμπτη, 21 Ιανουαρίου, 2021

Περί τους 500 οι εμβολιασμοί -

Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου, 2021

Και πάλι το λιανεμπόριο στη λαϊκή -

Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου, 2021

Τιμήθηκαν οι αθλητές του ΓΑΣ Κιλκίς

Πραγματοποιήθηκε η βράβευση των πανελληνιονικών της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κεντρικής Μακεδονίας.

Στα Λουτρά Πόζαρ στην Αριδαία πραγματοποιηθηκε την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου , η βράβευση των Πανελληνιονικών στίβου του 2016 της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κεντρικής Μακεδονίας με την συμμετοχή αθλητών, προπονητών, γονέων και παραγόντων του αθλητισμού αλλά και της τοπικής κοινωνίας.

Την τελετή συνδιοργάνωσαν η τοπική ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ και ο Δήμος Αλμωπίας και παρευρέθηκαν η βουλευτής και πρώην υπουργός κα Θεοδώρα Τζάκρη , ο δήμαρχος Αλμωπίας κος Δ. Μπίνος και από τον ΣΕΓΑΣ το μέλος του Δ.Σ. κος Δημήτης Αποστολόπουλος και ο τεχνικός σύμβουλος ανάπτυξης κος Χρήστος Χρυσοστομίδης.

Βραβεύτηκαν συνολικά 42 αθλητές και αθλήτριες που κατέκτησαν μετάλλια στις διεθνείς διοργανώσεις και στα Πανελλήνια πρωταθλήματα του στίβου και μεταξύ αυτών και πέντε αθλητές του τμήματος στίβου του ΓΑΣ Κιλκίς. Οι Σωτήρης Τάλος , Γιάννης Χαραλαμπίδης , Παναγιώτης Αρβανιτίδης και Παναγιώτης Μουτσουρίδης , που ως μέλη της ομάδας σκυταλοδρομίας 4Χ100 μ πήραν το χάλκινο μετάλλιο στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Παίδων στα Τρίκαλα και ο Αλέξανδρος (Σάκσες) Αλερού που ήταν Πανελληνιονίκης στα 600 μ της κατηγορίας Παμπαίδων στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα της Καβάλας.

Στην τελετή παραβρέθηκαν από τον ΓΑΣ Κιλκίς το μέλος του ΔΣ της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κ. Μακεδονίας & Αντιπρόεδρος του ΓΑΣΚ Γιώργος Κωνσταντινίδης , ο προπονητής των αθλητών Κώστας Μηναρετζής αλλά και γονείς & φίλοι των αθλητών που τμήθηκαν.

Σχολιάστε