My Twitter Feed

1 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Συνεχίζονται τα αντιπλημμυρικά -

Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου, 2020

Σταθερά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

“Γαλάζια νυστέρια” για το ΓΝΚ! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

ΣΥΡΙΖΑ: Διερεύνηση καταγγελιών -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

To tvxs.gr για το Νοσοκομείο Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Εξανέστη από το… βήμα του twitter -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Την Πέμπτη η Λαϊκή του Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Έργα 1,2 εκατ. για συντήρηση δρόμου -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Της κάλπης τα καμώματα!

Μερικές αξιοσημείωτες παρατηρήσεις για τα αποτελέσματα που έβγαλαν οι κάλπες στο νομό Κιλκίς είναι και οι ακόλουθες:

* Αν οι εκλογές γίνονταν μόνο στο Δήμο Παιονίας (λέμε, τώρα) θα βγάζαμε άλλους βουλευτές απ` αυτούς που βγάλαμε! Συγκεκριμένα, θα εκλέγονταν οι Κώστας Κιλτίδης (ΝΔ), Σοφία Ψαρρά (ΣΥΡΙΖΑ) και Στέφανος Παραστατίδης (ΚΙΝΑΛ), αφού αυτοί πρώτευσαν στα κόμματά τους! Λες και Κιλκίς – Παιονία είναι δυο τελείως διαφορετικοί νομοί!

* Οι δυο γυναίκες υποψήφιες του ΣΥΡΙΖΑ, Ειρ. Αγαθοπούλου και Σ. Ψαρρά, κατέλαβαν τις δυο πρώτες θέσεις του συνδυασμού. Αντίθετα οι δυο της ΝΔ (Αν. Ανανιάδου και Αμ. Ξοπλίδου), καθώς κι αυτές του ΚΙΝΑΛ (Αλ. Στεφανίδου και Κ. Μπαντρά) πήραν τις δυο τελευταίες στα κόμματά τους αντίστοιχα. Μάλιστα, στο ΚΙΝΑΛ η απόσταση από τον τρίτο του συνδυασμού (Γ. Αναστασιάδης) ήταν πολύ μεγάλη, την ώρα που στη ΝΔ η κ. Ανανιάδου που ήλθε 4η πλησίασε τον 3ο Ν. Σαχπεκίδη στις 139 ψήφους. Κάτι ήταν κι αυτό!

* Ο Γ. Γεωργαντάς χρωστάει τη νίκη του στον Δήμο Κιλκίς αφού εδώ έλαβε 1.348 ψήφους περισσότερες από τον Κ. Κιλτίδη, όταν στο σύνολο του νομού πρώτευσε με 1.183 ψήφους διαφορά.

* Στον ίδιο δήμο η Ειρ. Αγαθοπούλου έλαβε σχεδόν 2.000 ψήφους περισσότερες από τον δεύτερο, που ήταν ο Π. Φούρας. Έτσι, το αποτέλεσμα ήταν να κάνει “περίπατο” στο σύνολο του νομού μας, παρ` όλο που ήλθε 2η στο Δήμο Παιονίας μετά την Σ. Ψαρρά.

* Όμως, κι ο Γ. Φραγγίδης οφείλει τη πρωτιά του στα αποτελέσματα του Δήμου Κιλκίς αφού πήρε 235 περισσότερες ψήφους από τον Στ. Παραστατίδη, όταν η συνολική διαφορά τους ήταν 99 ψήφοι.

* Στο Δήμο Παιονίας η Σ. Ψαρρά πήρε σχεδόν 600 ψήφους περισσότερες από την Ειρ. Αγαθοπούλου, όταν η διαφορά του Κ. Κιλτίδη από τον Γ. Γεωργαντά έφτασε στις 165 ψήφους, ενώ του Στ. Παραστατίδη από τον Γ. Φραγγίδη στις 120.

* Η ΔΕ Δοϊράνης ήταν η μόνη ΔΕ του Δήμου Κιλκίς που η κ. Αγαθοπούλου έχασε τη πρωτιά και μάλιστα την πέρασαν δυο συνυποψήφιοί της, οι Γ. Περπερίδης και Π. Φούρας, με τις διαφορές όμως μεταξύ τους πολύ μικρές, αφού οι τρεις πρώτοι πήρανν 107, 106 και 92 ψήφους αντίστοιχα.

* Η ίδια ΔΕ έδωσε πρωτιά στον Στ. Παραστατίδη σε σχέση με τον Γ. Φραγγίδη (34 ψήφοι διαφορά), ενώ το ίδιο έκανε και η γειτονική ΔΕ Χέρσου με 6 μόλις ψήφους διαφορά.

* Στη ΔΕ Πικρολίμνης, όπου και ο τόπος γέννησης του Κ. Κιλτίδη, ο πρώην βουλευτής και υφυπουργός έλαβε σχεδόν διπλάσιες ψήφους από τον Γ. Γεωργαντά (987 έναντι 522). Αντίστοιχα, στη ΔΕ Μουριών, από όπου κατάγεται ο Γ. Γεωργαντάς, ο νυν βουλευτής και υφυπουργός πήρε σχεδόν τετραπλάσιες ψήφους από τον εσωκομματικό αντίπαλό του (744 έναντι 200).

* Στη ΔΕ Αξιούπολης η σειρά στον ΣΥΡΙΖΑ ήταν Ψαρρά – Περπερίδης – Αγαθοπούλου, με τον συνάδελφο δημοσιογράφο να παίρνει τη πρώτη θέση στη γενέτειρά του, τη πόλη της Αξιούπολης. Στην ίδια ΔΕ ο Παραστατίδης πήρε δυο ψήφους περισσότερες από τον Φραγγίδη.

* Η ΔΕ Γουμένισσας ήταν η μόνη του Δήμου Παιονίας που η Σ. Ψαρρά έχασε τη 1η θέση, την οποία πήρε η Ειρ. Αγαθοπούλου με 30 ψήφους διαφορά. Στην ίδια ΔΕ πρώτευσε κι ο Γ. Φραγγίδης στον συνδυασμό του ΚΙΝΑΛ με 33 ψήφους περισσότερες από τον Στ. Παραστατίδη. Δηλαδή εδώ, από τους τρεις βουλευτές που εκλέξαμε, μόνο ο Γ. Γεωργαντάς δεν βγήκε πρώτος.

* Όμως, στη μεγαλύτερη ΔΕ του Δήμου Παιονίας, δηλαδή σ` αυτήν του Πολυκάστρου, ο κ. Γεωργαντάς επικράτησε του Κ. Κιλτίδη, παίρνοντας 98 ψήφους περισσότερες.

* Στην ίδια ΔΕ, στην οποία ζει και εργάζεται η Σ. Ψαρρά, η υποψήφια του ΣΥΡΙΖΑ σημείωσε την καλύτερη επίδοσή της, λαμβάνοντας τριπλάσιες και πλέον ψήφους από την Ειρ. Αγαθοπούλου.

* Όμως και ο Στ. Παραστατίδης σημείωσε εδώ ένα εξαιρετικό γι` αυτόν αποτέλεσμα, αφού στη 2η μεγαλύτερη ΔΕ του νομού μας έλαβε 400 ψήφους έναντι 254 του Γ. Φραγγίδη.

* Τέλος, οι δυο βασικοί υποψήφιοι του ΚΙΝΑΛ ήλθαν ισόπαλοι στη ΔΕ Ευρωπού με σκορ 111 – 111. Όταν η κάλπη έχει κέφια!

Σχολιάστε