My Twitter Feed

7 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Πρόταση 5,7 εκ. για ύδρευση Παιονίας -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Μίνι λίφτινγκ σε σχολεία -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Ο Γεωργαντάς με την πρόεδρο ΗΔΙΚΑ -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

ΚΚΕ: Επίσκεψη λόγω κορονοϊού -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Ξανά στη θλιβερή “κανονικότητα” -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Αποχαιρετισμός στον Γιώργο Γίτσο -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

ΝΔ: Δυσαρέσκεια στη Βόρ. Ελλάδα -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Δ. Κιλκίς: 50 έκτακτες προσλήψεις -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

ΤΕΧΝΗ: Παιδιά-ζωγράφοι απ` όλο το κόσμο

texni-kilkisΤην Πέμπτη 23 Ιανουαρίου πραγματοποιήθηκαν στην ΤΕΧΝΗ Κιλκίς τα εγκαίνια της έκθεσης ζωγραφικής των παιδικών της τμημάτων και των τμημάτων δημιουργικής γραφής. Την έκθεση, πλαισίωναν επίσης και έργα παιδιών από όλο τον κόσμο, που στάλθηκαν από τη Nova Zagora της Βουλγαρίας, καθώς όπως είναι γνωστό, κάθε χρόνο στην εν λόγω πόλη γίνεται Διεθνής Διαγωνισμός παιδικής ζωγραφικής, στον οποίο αποστέλλονται και συμμετοχές μαθητών της ΤΕΧΝΗΣ.

Οι μικροί ζωγράφοι της ΤΕΧΝΗΣ εντυπωσίασαν για μια ακόμη φορά το κοινό με τα πινέλα τους και με τον τρόπο έκφρασής τους, μέσα από τον οποίο αποτυπώνεται με καθαρότητα η αθωότητα, ο ψυχισμός και η γενικότερη  αντίληψή τους για τον κόσμο που ζούμε.

texni-kilkis2Την εκδήλωση, η οποία έλαβε χώρα παρουσία πλήθους κόσμου, κυρίως γονέων και συγγενών των παιδιών, χαιρέτισε η Πρόεδρος της ΤΕΧΝΗΣ κ. Κική Παπαδοπούλου Πάγκου, καθώς και οι τρεις δάσκαλοι των παιδικών τμημάτων ζωγραφικής του φορέα, Κική Βέλκου, Νικόλας Μπλιάτκας και Θάνος Στόκας.

Στη  συνέχεια, επιδόθηκαν τα τιμητικά διπλώματα που στάλθηκαν από τους διοργανωτές της Βουλγαρίας στους μαθητές της ΤΕΧΝΗΣ που διακρίθηκαν στον διαγωνισμό του 2013. Ειδικότερα, επαίνους έλαβαν οι: Χριστοφορίδου Ιωάννα, 9 ετών. Βασιλειάδου Ραφαηλία, 6 ετών. Μπόζη Ζωή, 4 ετών. Αμοιρίδου Ζωγραφιά, 11 ετών. Κυριακού Νατάσα, 10 ετών. Παρπαράς Αναστάσιος, 7 ετών και Παρπαράς Στυλιανός, 9 ετών.

DSC_1638Μπορεί πρωταγωνιστές της βραδιάς να ήταν οι μαθητές ζωγραφικής της ΤΕΧΝΗΣ, μια εξίσου όμως πανέμορφη παρουσία και εμφάνιση είχαν οι μικρές μαθήτριες του τμήματος Μπαλέτου και Σύγχρονου χορού και χορού latin με υπεύθυνη τη δασκάλα, Κέλυ Πολυχρονίδου, που παρουσίασαν υπέροχες χορογραφίες.

Στους παρευρισκόμενους μοιράστηκε και το ημερολόγιο της ΤΕΧΝΗΣ για το 2014, διακοσμημένο με έργα παιδιών των παιδικών τμημάτων του φορέα και παιδιών από άλλες χώρες της υδρογείου, ενώ τυχερή της βραδιάς κατά την κοπή της βασιλόπιτας ήταν η μαθήτρια Μαρία Λογδανίδου που κέρδισε ένα χαρακτικό του Γιάννη Γουρζή.

Η έκθεση θα διαρκέσει έως τις 9 Φεβρουαρίου.
Ώρες λειτουργίας: Καθημερινά 10π.μ.-12μ και 4-8μ.μ.

Σχολιάστε