My Twitter Feed

4 Φεβρουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Έμποροι: Θέλουμε μαγαζιά ανοιχτά -

Πέμπτη, 4 Φεβρουαρίου, 2021

Επίσκεψη Στεφανή για το ΠΚΕΕΥΕ -

Πέμπτη, 4 Φεβρουαρίου, 2021

“Στη ΝΔ κάποιοι τρώνε δικούς της” -

Τετάρτη, 3 Φεβρουαρίου, 2021

Ο Βιεϊρίνια στον ΣΦ ΠΑΟΚ Κιλκίς -

Τετάρτη, 3 Φεβρουαρίου, 2021

Καλείται συνεταιριστική τράπεζα -

Τετάρτη, 3 Φεβρουαρίου, 2021

Ναι αλλά γινόμαστε …Χόλυγουντ! -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Έχει Ευζώνους και η Ευρυτανία; -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Παίρνουμε πάλι την ανηφόρα; -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Τελετή έναρξης από HELBROC

71-taxiarxia1Σήμερα Πέμπτη 16 Ιανουαρίου 2014 πραγματοποιήθηκε η τελετή έναρξης της περιόδου ετοιμότητας του Σχηματισμού Μάχης της Ευρωπαϊκής Ένωσης (HELBROC BATTLE GROUP), στον οποίο συμμετέχουν τμήματα της Ελλάδας, της Βουλγαρίας, της Κύπρου, της Ρουμανίας και της Ουκρανίας.

Το τελετουργικό περιελάμβανε την καθιερωμένη έπαρση των σημαιών των συμμετεχουσών χωρών, την επίσημη παραλαβή του λαβάρου με το έμβλημα του Σχηματισμού από το διοικητή του και ακολούθως επίδειξη εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων και μέσων της Ταξιαρχίας.

71-taxiarxia2Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι Αρχηγοί ΓΕΕΘΑ της Ελλάδας Στρατηγός Μιχαήλ Κωσταράκος και Βουλγαρίας Πτέραρχος Simeon Simeonov, εκπρόσωποι των ΑΓΕΕΘΑ των άλλων χωρών του Σχηματισμού Μάχης, εκπρόσωποι των Αρχηγών των Γενικών Επιτελείων, πρόεδροι και μέλη αρχών και φορέων του τόπου. Ιδιαίτερα τιμητική ήταν η παρουσία του σεβασμιότατου Μητροπολίτη Πολυανής και Κιλκισίου κ.κ. Εμμανουήλ, που  ευλόγησε το Σχηματισμό.

Η εκδήλωση ήταν ανοικτή για τα ΜΜΕ, αλλά και για τους κατοίκους της περιοχής. Η Ταξιαρχία αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τις τοπικές αρχές, καθώς και την τοπική κοινωνία που την τίμησαν με την παρουσία τους. 

Δελτίο τύπου από 71η Ταξιαρχία

Σχολιάστε