My Twitter Feed

1 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Συνεχίζονται τα αντιπλημμυρικά -

Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου, 2020

Σταθερά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

“Γαλάζια νυστέρια” για το ΓΝΚ! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

ΣΥΡΙΖΑ: Διερεύνηση καταγγελιών -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

To tvxs.gr για το Νοσοκομείο Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Εξανέστη από το… βήμα του twitter -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Την Πέμπτη η Λαϊκή του Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Έργα 1,2 εκατ. για συντήρηση δρόμου -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Τα τμήματα που θα ψηφίσουμε

Με αποφάσεις της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας – Περιφεριακής Ενότητας Κιλκίς, καθορίστηκαν τα εκλογκά τμήματα για τους δημότες και τους ετεροδημότες του Κιλκίς.

Στο portal του δήμου Κιλκίς υπάρχουν τα επισυναπτόμενα αρχεία, όπου μπορείτε να δείτε που ψηφίζετε:

http://www.e-kilkis.gr/portal/page/portal/kilkis/citizen_view_new?newID=1444

Η ψηφοφορία θα ξεκινήσει στις 07:00 και θα λήξει στις 19:00 της ίδιας ημέρας. Δικαίωμα ψήφου έχουν όλοι οι Έλληνες πολίτες που: Έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους, είναι εγγεγραμμένοι σε εκλογικό κατάλογο δήμου της χώρας και δεν έχουν στερηθεί το δικαίωμα του εκλέγειν.

Στο Δήμο Κιλκίς με αποφάσεις της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας – Περιφεριακής Ενότητας Κιλκίς, καθορίστηκαν τα Εκλογικά Τμήματα για τους Δημότες και τους Ετεροδημότες του Κιλκίς. Ειδικότερα, στο σύνολο και των 7 Δημοτικών Ενοτήτων θα στηθούν 145 Εκλογικά Τμήματα, καθώς και 2 εκλογικά τμήματα Ετεροδημοτών.

Στοιχεία για τα εκλογικά τμήματα του Δήμου Κιλκίς παρατίθενται και στο διαδίκτυο στην ιστοσελίδα του δήμου Κιλκίς www.e-kilkis.gr.

 Ετεροδημότες

Οι ετεροδημότες στην Περιφέρεια Ν. Κιλκίς θα μπορούν να ψηφίσουν σε 2 Εκλογικά Τμήματα, που είναι τα εξής:

1ο Εκλογικό τμήμα Ετεροδημοτών (4ο Δημοτικό Σχολείο Κιλκίς, Νέο κτίριο, Αίθουσα 3). Ψηφίζουν άνδρες και γυναίκες το επώνυμο των οποίων αρχίζει από A έως και Ω, και οι οποίοι είναι γραμμένοι στους ειδικούς εκλογικούς καταλόγους Ετεροδημοτών των εκλογικών Περιφερειών: Αιτωλ/νίας, Άρτης, Α’ Αθηνών, Β’ Αθηνών, νομού Αττικής, Δράμας, Δωδεκανήσου, Ηλείας, Ημαθίας, Ηρακλείου, Καβάλας, Καρδίτσας, Κοζάνης, Λακωνίας και Λαρίσης.

2o Εκλογικό τμήμα Ετεροδημοτών (4ο Δημοτικό Σχολείο Κιλκίς, Νέο κτίριο, Αίθουσα 5). Ψηφίζουν άνδρες και γυναίκες το επώνυμο των οποίων αρχίζει από A έως και Ω, και οι οποίοι είναι γραμμένοι στους ειδικούς εκλογικούς καταλόγους Ετεροδημοτών των εκλογικών Περιφερειών: Έβρου, Α’ Θεσσαλονίκης, Β’ Θεσσαλονίκης, Ιωαννίνων, Λέσβου, Μαγνησίας, Πέλλης, Πρεβέζης, Ροδόπης, Σερρών, Φθιώτιδος, Χαλκιδικής, Χανίων και Χίου.

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ

Για να πληροφορηθεί κάποιος σε ποιο εκλογικό διαμέρισμα ανήκει μπορεί να ακολουθήσει τον παρακάτω σύνδεσμο στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Εσωτερικών : Μάθε που Ψηφίζεις

Σχολιάστε