My Twitter Feed

28 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Aντικατάσταση δικτύων ύδρευσης -

Τετάρτη, 27 Ιανουαρίου, 2021

Πρώτα αστυνομία, μετά σχολεία -

Τετάρτη, 27 Ιανουαρίου, 2021

Διόδια: Κατατέθηκαν ασφαλιστικά -

Τρίτη, 26 Ιανουαρίου, 2021

Αύξηση κρουσμάτων – 5 σε Κιλκίς -

Τρίτη, 26 Ιανουαρίου, 2021

Συνεχίζουμε να πηγαίνουμε καλά -

Τρίτη, 26 Ιανουαρίου, 2021

Kαταγγελία απολύσεων σε ALUMIL -

Τρίτη, 26 Ιανουαρίου, 2021

“Το Κιλκίς, χαβούζα της χώρας”! -

Τρίτη, 26 Ιανουαρίου, 2021

Αναφορά Φραγγίδη για Εσπερινό -

Δευτέρα, 25 Ιανουαρίου, 2021

Τα προβληματα του Νοσοκομειου Κιλκις στη TV

Σοβαρές ελλείψεις παρουσιάζει το Νοσοκομείο του Κιλκίς, όπως τόνισαν στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ οι εργαζόμενοι του νοσοκομείου. 

Μάλιστα, έκαναν λόγο για ένα υποβαθμισμένο νοσοκομείο και επεσήμαναν ότι αντιμετωπίζουν πρόβλημα και στα υλικά αλλά και ελλείψεις προσωπικού, καθώς όποιος βγαίνει στη σύνταξη δεν αντικαθίσταται. Μάλιστα κατήγγειλαν ότι κλινικές, όπως η ουρολογική, έχουν κλείσει, ενώ άλλες υπολειτουργούν εξ αιτίας της έλλειψης προσωπικού.

Τονίζεται ότι το νοσοκομείο εφημερεύει καθημερινά, αλλά οι εφημερίες είναι δύσκολο να καλυφθούν λόγω της έλλειψης γιατρών και αναγκάζονται να στέλνουν σε άλλα νοσοκομεία σοβαρά περιστατικά.

Μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ ο υφυπουργός Υγείας Μάρκος Μπόλαρης σημείωσε ότι τα προηγούμενα χρόνια υπήρξε κατασπατάληση δισεκατομμυρίων ευρώ στο χώρο της υγείας και εκτίμησε ότι οι ελλείψεις σε υλικά όπως γάντια και σύριγγες δεν είναι θέμα πόρων, αλλά θέμα διαχείρισης των χρημάτων που φτάνουν στο νοσοκομείο.

Ο κ. Μπόλαρης είπε ότι η προσπάθεια που γίνεται είναι τα δημόσια νοσοκομεία και το ΕΣΥ να παρέχουν υπηρεσίες της ίδιας ποιότητας, αλλά με λιγότερα χρήματα. Ακόμα έκανε λόγο για έναν «ανελέητο πόλεμο συμφερόντων που συνεχίζεται».

Αναφερόμενος στα «μαϊμού» προνοιακά επιδόματα, προανήγγειλε ότι θα υπάρξει και ένα δεύτερο στάδιο με στοχευμένους ελέγχους, ενώ μόνο από την πρώτη φάση της απογραφής το κράτος κέρδισε 110 εκατ. ευρώ.

Πηγή: skai.gr

 

Δείτε το βίντεο: http://www.skai.gr/player/tv/?mmid=226266

Σχολιάστε