My Twitter Feed

8 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

“Μας έφεραν εδώ να μας σώσουν;” -

Πέμπτη, 7 Ιανουαρίου, 2021

Πρόταση 5,7 εκ. για ύδρευση Παιονίας -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Μίνι λίφτινγκ σε σχολεία -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Ο Γεωργαντάς με την πρόεδρο ΗΔΙΚΑ -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

ΚΚΕ: Επίσκεψη λόγω κορονοϊού -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Ξανά στη θλιβερή “κανονικότητα” -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Αποχαιρετισμός στον Γιώργο Γίτσο -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

ΝΔ: Δυσαρέσκεια στη Βόρ. Ελλάδα -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Τα προβλήματα είναι πάντα εδώ!

Για πέμπτη συνεχή μέρα παραμένουν τα σοβαρά προβλήματα στο Κιλκίς και σε οικισμούς του δήμου, με τα χιόνια και τον παγετό να επιμένουν παρά τις προσπάθειες αποχιονισμού του οδικού δικτύου.

Τα μηχανήματα έργου (γκρέιτερ, αλατιέρες, τρακτέρ) επιχειρούν στο Κιλκίς και στα χωριά, ενώ χθες Δευτέρα βγήκαν πεζοπόρα τμήματα με φτυάρια για τον καθαρισμό δρόμων της πόλης.

Παράλληλα, εργαζόμενοι του δήμου έχουν συνδράμει ώστε να υπάρξει πρόσβαση στο Κτηνοτροφικό Πάρκο Νέας Σάντας και σε δρόμους που οδηγούν σε κτηνοτροφικές εγκαταστάσεις.

Από χθες αποχιονίζονται και προαύλειοι χώροι σχολικών μονάδων με την εθελοντική συνεισφορά προσκόπων του Κιλκίς, ενώ οι καυστήρες των σχολείων λειτουργούν προκειμένου να αποφευχθούν δυσλειτουργίες.

Διακοπή μαθημάτων

Στο μεταξύ, τη διακοπή των μαθημάτων σε όλες τις σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς και σήμερα Τρίτη, καθώς και αύριο Τετάρτη αποφάσισε ο αντιπεριφερειάρχης Ανδρέας Βεργίδης.

Με δεδομένο δε, ότι για αύριο Τετάρτη προβλέπονται νέες χιονοπτώσεις, ενώ παράλληλα ο παγετός θα παραμείνει, είναι πλέον πιθανότατο τα σχολεία να παραμείνουν κλειστά ενδεχομένως και μέχρι το τέλος της τρέχουσας εβδομάδας.

 

Σχολιάστε