My Twitter Feed

3 Μάρτιος, 2019

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Αίας: Στους 16 της χώρας οι Νεάνιδες! -

Κυριακή, 3 Μάρτιος, 2019

«Στο αυλάκι» το νερό από Πάικο -

Σάββατο, 2 Μάρτιος, 2019

Ερώτηση ΚΚΕ για Χειρουργική -

Παρασκευή, 1 Μάρτιος, 2019

ΚΚΕ: Βανδάλισαν τα γραφεία Κιλκίς -

Πέμπτη, 28 Φεβρουάριος, 2019

«Επαναλειτουργεί η Χειρουργική» -

Πέμπτη, 28 Φεβρουάριος, 2019

Επίκαιρη ερώτηση για ΓΝΚ -

Τετάρτη, 27 Φεβρουάριος, 2019

1,7 εκατ. σε αγρότες του Κιλκίς -

Τετάρτη, 27 Φεβρουάριος, 2019

Ο Πιτσόρλας θα έλθει στο Κιλκίς -

Τετάρτη, 27 Φεβρουάριος, 2019

Τα νέα του Αλέξανδρου Κιλκίς

Για ακόμα μια χρονιά πραγματοποιήθηκε το τουρνουά «Ανέστης Παπαδόπουλος» εις μνήμην του αδικοχαμένου αθλητή και συντοπίτη μας.

Η τελετή πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής 24 Ιουνίου  στις εγκαταστάσεις του αθλητικού κέντρου Αλέξανδρος με παρευρισκόμενους μικρούς ποδοσφαιριστές της Ακαδημίας, προπονητές, γονείς και φίλους.

Ιδιαίτερα τιμητική και συγκινητική ήταν η παρουσία της μητέρας του Ανέστη, η οποία και παρέλαβε αναμνηστική πλακέτα «Τιμής Ένεκεν».

Παράλληλα, διεξήχθη τουρνουά όπου συμμετείχαν τα τμήματα προπαίδες «Γιούβε 2005-2006», μπαμπίνι«Α3 Λιονταράκια», προτζούνιορ«Νάπολη», προτζούνιορ«Σεβίλη», προτζούνιορ«Ντόρτμουντ», τζούνιορ «Φιορεντίνα 2007» από την Ακαδημία του Αλέξανδρου και τα οποία αναμετρήθηκαν με τα αντίστοιχα αγωνιστικά τμήματα της Ακαδημίας του Μακεδονικού.

Το μήνυμα που και φέτος διένειμε η συγκεκριμένη εκδήλωση προς όλους είναι : «Ανέστη θα σε θυμόμαστε για πάντα».

Ποιοτική εκμάθηση κολύμβησης 

Mε μεγάλη επιτυχία συνεχίζονται και φέτος τα μαθήματα εκμάθησης κολύμβησης στο Αθλητικό Κέντρο Αλέξανδρος. Χρονιά με τη χρονιά αλλά και μάθημα με το μάθημα, είναι έκδηλη η εξοικείωση των παιδιών με το νερό και κυρίως η τελειοποίηση εκμάθησης και των τεσσάρων στυλ κολύμβησης.

Τα μαθήματα αναλαμβάνουν καταξιωμένοι καθηγητές Φυσικής Αγωγής και Παιδαγωγοί με γνώση και εμπειρία στο συγκεκριμένο άθλημα. Τα τμήματα είναι κλειστά, ολιγάριθμα και ομοιογενή για όλες τις ηλικίες και τις μαθησιακές βαθμίδες.

  Τα μαθήματα πραγματώνονται σε ένα αμιγώς αθλητικό περιβάλλον που επικρατούν άριστες συνθήκες υγιεινής σύμφωνα με τις υγειονομικές διατάξεις. Αξίζει να σημειωθεί  πως η πισίνα του Αθλητικού Κέντρου λειτουργεί με αυτόματο ρυθμιστή χλωρίωσης και PH εξασφαλίζοντας ένα καθαρό και υγιές περιβάλλον για τα παιδιά και τους μεγαλύτερους κολυμβητές. Επιπλέον, διαθέτει και αντλία θερμότητας για σταθερή προβλεπόμενη θερμοκρασία, ακόμα και όταν οι καιρικές συνθήκες μεταβάλλονται προς το ψυχρότερο.

Τα μαθήματα θα συνεχιστούν τους επόμενους μήνες και οι ενδιαφερόμενοι, μικροί και μεγάλοι μπορούν να απευθυνθούν στην γραμματεία του ALEXANDROSSPORTCENTER για οποιαδήποτε πληροφορία/εγγραφή (23410 70313- 1χλμ Κιλκίς – Θεσσαλονίκης).

ΚΔΑΠ ΠΑΙΔΟΚΟΣΜΟΣ: Συνεχίζονται οι αιτήσεις ως την Τρίτη 3/7/2018

Οι αιτήσεις για δωρεάν συμμετοχή στα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης ΠΑΙΔΟΚΟΣΜΟΣ, του Αθλητικού Κέντρου Αλέξανδρος συνεχίζονται για τις προσεχείς ημέρες. Μετά από έναν πετυχημένο χρόνο λειτουργίας, με γνώση, εμπειρία και πείρα οι άνθρωποι των ΚΔΑΠ είναι στη διάθεση κάθε γονέα για πλήρη πληροφόρηση σχετικά με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά και την διαδικασία υποβολής της ηλεκτρονικής αίτησης.

Η διοίκηση του Αθλητικού Κέντρου Αλέξανδρος ευχαριστεί θερμά και εγκάρδια όλους τους γονείς για την πολυετή στήριξη τους σε κάθε εγχείρημα και την εμπιστοσύνη τους να εναποθέτουν την πνευματική και σωματική εκπαίδευση των παιδιών.

Η επόμενη χρονιά ξεκινά με τη δέσμευση να είναι ακόμα πιο φωτεινή, πολύχρωμη, γεμάτη νέες δράσεις και γνώση και όλα τα παιδιά .

Σχολιάστε