My Twitter Feed

4 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Ο χρόνος άλλαξε, ο κορονοϊός όχι! -

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, 2021

Επαναξιολογούνται οι διοικητές; -

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, 2021

Παραμένει αναβαθμισμένος -

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, 2021

Καταγγελίες υγειονομικών Κιλκίς -

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, 2021

Εμβολιασμοί στα νοσοκομεία μας -

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, 2021

ΣΥΡΙΖΑ: Ανησυχία για τα σχολεία -

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, 2021

“Μέτρα πριν το άνοιγμα σχολείων” -

Κυριακή, 3 Ιανουαρίου, 2021

ΑΚΕ: Διαφοροποίηση στο ΣΕΝΚ -

Κυριακή, 3 Ιανουαρίου, 2021

Τα βρόντηξε ο Λιναρδάκης από ΝΔ

Τα βρόντηξε από τη ΝΔ ο καθηγητής και διευθυντής του 3ου Γυμνασίου Κιλκίς, Ιωάννης Λιναρδάκης, καταγγέλλοντας ρουσφετολογικούς διορισμούς των νέων διευθυντών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης!

Ο κ. Λιναρδάκης παραιτήθηκε από όλα τα όργανα του κόμματος και από κάθε συνδικαλιστικό φορέα που συμμετείχε, καταγγέλλοντας έτσι  τις επιλογές που έγιναν για την τοποθέτηση του νέου διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στο νομό Κιλκίς, θέση την οποία διεκδίκησε και ο ίδιος.

Συγκεκριμένα, παραιτήθηκε: από Γενικός Γραμματέας της ΔΕΕΠ (πρώην ΝΟΔΕ) Κιλκίς, από αντιπρόεδρος του Νομαρχιακού Τμήματος ΑΔΕΔΥ Κιλκίς, από Γενικός Γραμματέας της ΔΑΚΕ Κιλκίς και από Ταμίας του ΝΗΡΕΑ Κιλκίς, ενώ επέστρεψε και την κάρτα μέλους της Ν.Δ.

Να σημειωθεί ότι πρόσφατα  το Υπουργείο Παιδείας έπαυσε με συνοπτικές διαδικασίες και αμιγώς κομματικές επιλογές, τους διευθυντές εκπαίδευσης σε όλη τη χώρα και διόρισε 116 νέους προκαλώντας σφοδρές αντιδράσεις στην εκπαιδευτική κοινότητα.

Η επιλογή των νέων -προσωρινών- διευθυντών έγινε από ένα πενταμελές συμβούλιο επιλογής που συστήθηκε «στο πόδι», χωρίς τη συμμετοχή αιρετών συνδικαλιστών και θεωρείται πως γυρίζει την εκπαίδευση πολλές δεκαετίες πίσω.

Σχολιάστε