My Twitter Feed

21 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Περί τους 500 οι εμβολιασμοί -

Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου, 2021

Και πάλι το λιανεμπόριο στη λαϊκή -

Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου, 2021

Έξι τα νέα κρούσματα σε ν. Κιλκίς -

Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου, 2021

ΔΕΥΑΠ: Απάντηση στη ΛΑΣΥ -

Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου, 2021

Χαμόγελα απ`τα 2 μόνο κρούσματα -

Τρίτη, 19 Ιανουαρίου, 2021

Η Σ. Μπεκατώρου δεν είναι η μόνη -

Τρίτη, 19 Ιανουαρίου, 2021

Τριήμερο ανάσας για το ν. Κιλκίς -

Δευτέρα, 18 Ιανουαρίου, 2021

Χώρος για φιλοξενία των αστέγων -

Δευτέρα, 18 Ιανουαρίου, 2021

Τα βραβεια στη γιορτη του ποδοσφαιρου

Σύσσωμη η οικογένεια του ποδοσφαίρου του νομού μας έδωσε το παρών στην Γιορτή Ποδοσφαίρου της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων, προσδίδοντας σε αυτήν ιδιαίτερη λάμψη.

Η καθιερωμένη γιορτή των εκπροσώπων των ομάδων του νομού, που πραγματοποιήθηκε προχθές Δευτέρα 30 Ιανουαρίου, στο κέντρο δεξιώσεων «Κτήμα των Ευχών» και  αποτελεί θεσμό για τα αθλητικά δρώμενα του Κιλκίς, ξεκίνησε με ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Μιχάλη Βασιλειάδη, ταμία της ΕΠΣΚ, που πρόσφερε για πολλά χρόνια στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο του νομού.

Στην γιορτή φέτος όπως και κάθε χρόνο τιμήθηκαν άνθρωποι που πρόσφεραν και προσφέρουν

μέσα από την παρουσία, την συμπεριφορά, την προσπάθεια και την εργασία τους στο ελληνικό αλλά και στο Κιλκισιώτικο ποδόσφαιρο.

Ο πρόεδρος της ΕΠΣΚ Βασίλης Χατζηαποστόλου, αφού ευχήθηκε σε όλους μια καλή και δημιουργική χρονιά με υγεία και χωρίς τραυματισμούς, ένωσε την αγωνία του για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο με την αγωνία όλων των παραγόντων, υπογραμμίζοντας τις δυσκολίες που υπάρχουν αλλά και την πεποίθηση του ότι η μάχη αυτή θα κερδιθεί. Ιδιαίτερη στιγμή αποτέλεσε η αναφορά του στον προσφάτως εκλιπόντα Μιχάλη Βασιλειάδη, μην μπορώντας να κρύψει την συγκίνηση του, αφού όπως είπε πρόκειται για έναν παράγοντα που δεν πίκρανε ποτέ κανέναν.

Την βασιλόπιτα ευλόγησε ο μητροπολίτης Κιλκίς κ. Εμμανουήλ, ενώ την έκοψε ο κ.

Χατζηαποστόλου. Από τα βασιλοπιτάκια των σωματείων τυχερά ήταν αυτά της Δόξας Χέρσου, του Ακρίτα, του Μεταλλικού, του Αγ. Παντελεήμονα και του Βαπτιστή, κερδίζοντας από 5 μπάλες ποδοσφαίρου.

Για την πολύχρονη και επιτυχημένη παρουσία και προσφορά του βραβεύτηκε το σωματείο της Δόξας Χέρσου, το οποίο ιδρύθηκε το 1953 και αγωνίζεται από το 2010 στην Δ’ Εθνική κατηγορία. Το βραβείο παρέλαβε η πρόεδρος της Δόξας, Ντίνα Ιωσηφίδου, από τον κ. Χατζηαποστόλου.

Στην όμορφη γιορτή τιμήθηκαν επίσης τέσσερις ποδοσφαιριστές για τη συμμετοχή τους στην κατάκτηση του Πανελλήνιου Περιφερειακού Πρωταθλήματος των Μικτών Ομάδων Παίδων. Πρόκειται, για τον ποδοσφαιριστή του Κιλκισιακού Βασίλη Περπερίδη (την απονομή έκανε ο

Σεβασμιώτατος), για τον επίσης παίκτη του Κιλκισιακού Αντώνη Καρατζιά (την απονομή έκανε ο βουλευτής Γ. Φραγγίδης), τον ποδοσφαιριστή του Χέρσου Ευάγγελο Κωνσταντινίδη (την απονομή έκανε ο αντιπεριφερειάρχης κ. Γκουντενούδης) και τον ποδοσφαιριστή του Ποντιακού Ν. Σάντας Ευάγγελο Τριγώνη (την απονομή έκανε ο αναπληρωτής δήμαρχος Κιλκίς κ. Κολότσιος).

Για την πολύχρονη προσφορά τους στο Κιλκισιώτικο ποδόσφαιρο τιμήθηκαν τέσσερις παράγοντες που έχουν μεγάλη διαδρομή στο χώρο του ποδοσφαίρου, υπηρετώντας το δημοφιλές άθλημα από διάφορες θέσεις: ο Μιχάλης Λουκοβίτης από την Μ. Στέρνα (την

απονομή έκανε ο περ. σύμβουλος Ανδρέας Βεργίδης), ο Αθανάσιος Τσιραμπίδης από το Δροσάτο (την απονομή έκανε ο περ. σύμβουλος Χρήστος Ανθρακίδης), ο Ιορδάνης

Χατζηαράπης από τον Ευρωπό (την απονομή έκανε ο επίτιμος γραμματέας της ΕΠΣΚ Οδ. Πιπερίδης) και ο Μίλτος Εσκιόγλου από το Ν. Γυναικόκαστρο (την απονομή έκανε ο περ. σύμβουλος Π. Θωμαίδης).

Από τους διαιτητές τιμήθηκε για την πολύχρονη και επιτυχημένη πορεία του ο Χρήστος Πεντζερετζής (από τον διοικητή της Πυροσβεστικής κ. Μαυρόπουλο), από τους προπονητές ο

Γιώργος Νασιόπουλος (την απονομή έκανε ο αντιπρόεδρος της ΕΠΣΚ Χ. Δαμιανίδης), ενώ από τους παρατηρητές τιμήθηκε ο Απόστολος Τσιλιφίκας (την απονομή έκανε ο γεν. γραμματέας της ΕΠΣΚ Σάββας Αντωνιάδης).

Εκτός των προαναφερθέντων, στην γιορτή παρέστησαν ο πρόεδρος της επιτροπής διαιτησίας Π. Κωτούλας, ο πρόεδρος του Συνδέσμου Διαιτητών Κ. Ευθυμίου και ο παρατηρητής Μ. Παπατριανταφύλλου.

Την γιορτή παρουσίασε για πέμπτη συνεχή χρονιά ο δημοσιογράφος Χρήστος Καναρόπουλος και το πρόγραμμα ολοκληρώθηκε με δεξίωση προς τιμήν των προσκεκλημένων.

Σχολιάστε