My Twitter Feed

13 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

“Ριγμένες” οι επιχειρήσεις του Κιλκίς -

Τρίτη, 12 Ιανουαρίου, 2021

Υγειονομικοί: Εμβόλιο μόνο το 33%! -

Τρίτη, 12 Ιανουαρίου, 2021

Μονοψήφιοι αριθμοί κρουσμάτων -

Τρίτη, 12 Ιανουαρίου, 2021

Αδειάζει από ασθενείς covid το ΓΝΚ -

Τρίτη, 12 Ιανουαρίου, 2021

Νέα οχήματα στο Δήμο Παιονίας -

Τρίτη, 12 Ιανουαρίου, 2021

Χωρίς δομή Αναφοράς το Κιλκίς -

Τρίτη, 12 Ιανουαρίου, 2021

Ανδρίτσος: Ανακρίβειες ΠΟΕΔΗΝ -

Τρίτη, 12 Ιανουαρίου, 2021

Πάντα ανησυχία από τα κρούσματα -

Δευτέρα, 11 Ιανουαρίου, 2021

Τέλος εποχής για την ΑΝΚΙ

Μπορείτε να φανταστείτε την Αναπτυξιακή Κιλκίς (ΑΝΚΙ) χωρίς τον Παύλο Πασσαλίδη; Κι όμως, ο άνθρωπος που από την ίδρυση της εταιρείας το 1991 διετέλεσε πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου και γενικός διευθυντής της μέχρι σήμερα, παραιτήθηκε πια λόγω συνταξιοδότησης.

Τη θέση του κ. Πασσαλίδη στη Γενική Διεύθυνση παίρνει τώρα, έπειτα από ομόφωνη απόφαση του ΔΣ, ο συντονιστής του προγράμματος LEADER, Παναγιώτης Κωνσταντινίδης.

Στη σχετική ανακοίνωση της ΑΝΚΙ αναφέρονται τα εξής:

“Ένας μεγάλος και ιστορικός κύκλος έκλεισε στην Αναπτυξιακή Κιλκίς με την παραίτηση λόγω συνταξιοδότησης, του Παύλου Πασσαλίδη, πρωτεργάτη της ίδρυσης της εταιρείας το 1991, ο οποίος διετέλεσε Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου και Γενικός Διευθυντής, αφήνοντας επί 27 συναπτά έτη το στίγμα του στην εταιρεία αλλά και στα τοπικά δρώμενα με όραμα, ευρωπαϊκή κουλτούρα, πρωτοποριακές ιδέες, πλούσιο έργο και καθολική αποδοχή.

Τη σκυτάλη στη Γενική Διεύθυνση παίρνει, με ομόφωνη απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου, ο Συντονιστής του προγράμματος LEADER, Παναγιώτης Κωνσταντινίδης, ανοίγοντας ένα νέο ελπιδοφόρο κεφάλαιο για την εταιρεία και τη συμβολή της στην τοπική ανάπτυξη με σχέδιο, συνέργειες, καινοτομία, ποιότητα και μετρήσιμα αποτελέσματα.”

Σχολιάστε