My Twitter Feed

4 Φεβρουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Διαμαρτυρία για επίσκεψη Στεφανή -

Πέμπτη, 4 Φεβρουαρίου, 2021

Ήρεμα νερά ενόψει 3ου κύματος -

Πέμπτη, 4 Φεβρουαρίου, 2021

Έμποροι: Θέλουμε μαγαζιά ανοιχτά -

Πέμπτη, 4 Φεβρουαρίου, 2021

Επίσκεψη Στεφανή για το ΠΚΕΕΥΕ -

Πέμπτη, 4 Φεβρουαρίου, 2021

“Στη ΝΔ κάποιοι τρώνε δικούς της” -

Τετάρτη, 3 Φεβρουαρίου, 2021

Ο Βιεϊρίνια στον ΣΦ ΠΑΟΚ Κιλκίς -

Τετάρτη, 3 Φεβρουαρίου, 2021

Καλείται συνεταιριστική τράπεζα -

Τετάρτη, 3 Φεβρουαρίου, 2021

Ναι αλλά γινόμαστε …Χόλυγουντ! -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Σ. Συμεωνίδου: Κατεβαίνω κι εγώ

symeonidou-gountenoudis-papageorgopoulos

Συμεωνίδου: Τι νόμιζες Παπαγεωργόπουλε, ότι ο Γκουντενούδης θα παίζει μπάλα μόνος του!

Η Σόνια Συμεωνίδου σε συνέντευξή της στο ΡΑΔΙΟ ΕΠΙΛΟΓΕΣ 102,8 (στην εκπομπή του Γ. Παπαγεωργόπουλου) ανακοίνωσε ότι θα είναι υποψήφια δήμαρχος Παιονίας, επικεφαλής συνδυασμού, ο οποίος δεν θα επιδιώξει να λάβει το χρίσμα της ΝΔ, στην οποία ανήκει, ή κάποιου άλλου κόμματος.

Ως γνωστόν, η κ. Συμεωνίδου είχε εκδηλώσει το ενδιαφέρον της να είναι υποψήφια και στις εκλογές του 2010, αλλά όπως είπε στη σημερινή της συνέντευξη το ασυμβίβαστο του επαγγέλματος του φαρμακοποιού και της ιδιότητας του υποψηφίου δημάρχου, που ίσχυε τότε, δεν επέτρεψε την κάθοδό της. Παράλληλα, είπε ότι της έχουν γίνει κατά καιρούς προτάσεις για να κατέβει στις εκλογές της Περιφερειακής Αυτοδιοίκησης (απ` τον κ. Τζιτζικώστα) ή σε εθνικές εκλογές (απ` τη ΝΔ) αλλά ξεκαθάρισε ότι την ενδιαφέρει μονάχα η Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Η κ. Συμεωνίδου ήταν ιδιαίτερα επικριτική απέναντι στη σημερινή δημοτική αρχή και στον δήμαρχο Θ. Λαπόρδα, κάνοντας λόγο γι` ανίσχυρο και άβουλο δήμο.

Η Σ. Συμεωνίδου διετέλεσε νομαρχιακή σύμβουλος το διάστημα 1994 – 2002, επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας στον πρώην Δήμο Αξιούπολης το 2002 – 2006 και δήμαρχος στον ίδιο δήμο την τετραετία 2006 – 2010.

 

Σχόλια
3 Σχόλια to “Σ. Συμεωνίδου: Κατεβαίνω κι εγώ”
  1. Ο/Η ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΙΠΕ λέει:

    ΟΠΩΣ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΑΝΙΠΟΜΩΝΕΙ ΝΑ ΔΕΙ ΤΗΝ ΝΤΟΡΟΥΛΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΑΝΙΠΟΜΩΝΟΥΣΑΜΑΙ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ Η Κ. ΣΟΝΙΑ ΣΥΜΕΩΝΙΔΟΥ????ΚΡΙΣΗ ΕΧΟΥΜΑΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΕΧΕΙ ,,ΕΧΕΙ ΝΑ ΤΡΕΛΑΝΕΙ ΣΤΟ ΤΑΞΙΜΩ ΚΟΣΜΟΟΟΟΟ.ΤΙ ΝΑ ΚΑΤΑΙΒΕΙ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ?? ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΕ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΞΙΟΥΠΟΛΗΣ ΤΑ ΕΚΑΝΕ ΜΑΝΤΑΡΑ…Η ΜΙΟΨΗΦΕΙΑ ΕΙΧΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ.ΑΥΤΑ ΞΕΧΑΣΤΙΚΑΝ???Ο ΠΑΥΛΑΚΗΣ Ο ΠΑΣΑΛΙΔΗΣ ΟΤΑΝ ΤΑ ΒΡΟΝΤΗΞΕ ΚΑΙ ΕΦΥΓΕ ΕΙΧΕ ΓΡΑΨΕΙ ΕΝΑ ΑΡΘΡΟ ΣΤΟΝ ΜΑΧΗΤΗ ΚΑΙ ΤΙ ΔΕΝ ΤΗΣ ΚΑΤΑΛΟΓΙΖΕ??ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟΥ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΜΗΝΥΣΗ.ΑΛΛΑ ΜΟΥΓΓΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΕ ΔΙΚΑΙΟ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ.ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΒΙΩΝΕΙ ΣΗΜΕΡΑ Η ΑΞΙΟΥΠΟΛΗ 80%ΕΥΘΗΝΕΤΑΙ Η Κ.ΣΟΝΙΑ .ΓΙΑ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ, ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΗΜΕΤΑΙΡΟΥΣ, ΕΛΕΙΨΗ ΣΤΟΧΩΝ.ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΕΧΟΥΜΑΙ ΜΝΗΜΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΑΙ ΠΑΘΕΙ ΑΛΣΧΑΙΜΕΡ,ΚΑΙ ΑΝ ΠΑΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΝΕΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΝΟΜΟ Κ. ΣΥΜΕΩΝΙΔΟΥ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ 5%ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

    • Ο/Η Axioypolitis λέει:

      ποιος….ποιος???? Ο Πασαλιδης….αυτός ειναι ο πρώτος για την κατάρρευση των πλατιών τότε στην Αξιουπολη και οχι μόνο… ευτυχώς που υπάρχουν και τα βίντεο των συμβουλίων.

  2. Ο/Η Ενας Προεδρος λέει:

    Για Δημαρχος δεν κανει.Ηαληθεια να λεγεται,αλλα για ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ειναι οτι πρεπει…μηπως πρεπει να το ξανα σκευτει?????

Σχολιάστε