My Twitter Feed

3 Φεβρουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Ο Βιεϊρίνια στον ΣΦ ΠΑΟΚ Κιλκίς -

Τετάρτη, 3 Φεβρουαρίου, 2021

Καλείται συνεταιριστική τράπεζα -

Τετάρτη, 3 Φεβρουαρίου, 2021

Ναι αλλά γινόμαστε …Χόλυγουντ! -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Έχει Ευζώνους και η Ευρυτανία; -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Παίρνουμε πάλι την ανηφόρα; -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Ποιοι εκλέχτηκαν στη νέα ΝΕ Κιλκίς -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

“Υποβάθμιση και της Γουμένισσας” -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Κοιτάμε Μπροστά χωρίς απόβλητα -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Σ. Καζαντζίδης: Μήνυμα νίκης

Την πεποίθηση ότι η ΝΔ θα κόψει πρώτη το νήμα των εκλογών εξέφρασε ο υποψήφιος βουλευτής του κόμματος στο ν. Κιλκίς Σούλης Καζαντζίδης κατά τη διάρκεια της κεντρικής πολιτικής ομιλίας που πραγματοποίησε την Πέμπτη 22 Ιανουαρίου στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα του Συνεδριακού Κέντρου Κιλκίς.

soulis_kazantzidis4Πλήθος κόσμου ανταποκρίθηκε στην πρόσκληση του κ. Καζαντζίδη αποδεικνύοντας στην πράξη ότι ο νομός θέλει και έχει ανάγκη από νέους πολιτικούς που μπορούν με αξιόπιστο λόγο και πρακτική να πάνε πολλά βήματα μπροστά τον τόπο.

Στην πρώτη πολιτική του εμφάνιση  ο κ. Σούλης Καζαντζίδης εδραιώθηκε στη συνείδηση των ψηφοφόρων και φίλων της παράταξης της ΝΔ ως ένα πολλά υποσχόμενο στέλεχος με δυναμική που μπορεί να κάνει την ποιοτική διαφορά.

Την πολιτική προσπάθεια του υποψηφίου βουλευτή της ΝΔ εμψύχωσαν με την παρουσία τους οι Δήμαρχοι Κιλκίς Δημήτρης Σισμανίδης και Παιονίας Χρήστος Γκουντενούδης, οι περιφερειακοί σύμβουλοι Ανδρέας Βεργίδης, Παύλος Θωμαϊδης, Κώστας Γιαννόπουλος, οι αντιδήμαρχοι Κιλκίς Θεόδωρος Βαφειάδης, Μάκης Πεντζερετζής, Δημήτρης Τσαντάκης, Άκης Πιπερίδης, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κιλκίς Ιωάννης Τσογγίδης, ο κ. Κώστας Μπρέφας ως εκπρόσωπος του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Α. Τζιτζικώστα. Ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ ΝΔ Κιλκίς Τριαντάφυλλος  Πέτρογλου, πρόεδροι τοπικών κομματικών οργανώσεων, πολλοί δημοτικοί σύμβουλοι, οι π. Δήμαρχοι Τάσος Αμανατίδης και Γ.ιώργος Γαβριηλίδης και πολλοί άλλοι.

soulis_kazantzidis8Ο κ. Καζαντζίδης τόνισε στην ομιλία του τα εξής:

‘’Τα λόγια είναι πολύ φτωχά για να περιγράψουν, για να εκφράσουν τα συναισθήματά μου αυτή τη στιγμή, που είμαι περιτριγυρισμένος από έμπιστους, παλιούς αλλά και νέους καλούς φίλους.

Σας ευχαριστώ από τα βάθη της ψυχής μου που είστε εδώ και με στηρίζετε και νιώθω πράγματι ευγνωμοσύνη γιατί ο Θεός μου έχει χαρίσει ανθρώπους σαν και εσάς, φίλους, συναγωνιστές, αληθινούς συμμαχητές.

Σας καλωσορίζω με χαρά και με αισιοδοξία στην κεντρική πολιτική μου εκδήλωση. Επέλεξα την πόλη μου, το Κιλκίς για να επικοινωνήσω μαζί σας και όπως συνηθίζω, στις κατ΄ ιδίαν και στις κοινές μας συναντήσεις, να σας μιλήσω με τη γλώσσα της αλήθειας και της ειλικρίνειας.

Γιατί προτιμώ να είμαι χρήσιμος για την Πατρίδα και τον τόπο μου παρά ευχάριστος.

Γιατί σήμερα περισσότερο ίσως από ποτέ άλλοτε, σε μια εποχή όπου παραδοσιακές αρχές και αξίες καταρρέουν με πάταγο, σε μια εποχή όπου το εγώ και το στενό προσωπικό συμφέρον καταπίνουν τη συλλογικότητα του εμείς, όπου  η αλήθεια μπερδεύεται με ένα όμορφο φαινομενικά αλλά με ένα χοντροκομμένο και αδύναμο ψέμα, σε μια εποχή που οι νάνοι και τα ανθρωπάκια της πολιτικής εμφανίζονται αυτάρεσκα ως σωτήρες και ως γνήσιοι αναμορφωτές του τόπου,  είναι προδήλως αναγκαίο, σήμερα, να ορίσουμε και να διαμορφώσουμε μια νέα πολιτική ηθική που ξεκινά από τον εαυτό μας και ανακλά στους εκπροσώπους μας στο Κοινοβούλιο, στην Περιφερειακή και Τοπική Αυτοδιοίκηση και γενικότερα σε αιρετές θεσμικές θέσεις.

soulis_kazantzidis6Είναι καιρός αγαπητές φίλες και αγαπητοί φίλοι να ξαναζυγίσουμε τα πράγματα, να μετρήσουμε τις δικές μας αξίες και αντιλήψεις για τη ζωή και με βάση αυτές να κάνουμε και τις πολιτικές μας επιλογές.

Η πολιτική δεν είναι μια γενική και αόριστη ιδέα, είναι γνώση, δημοκρατικός διάλογος, είναι αντιληπτική ικανότητα, είναι ρήξη και σύγκρουση και ως εφαρμοσμένη πρακτική, αξιοποίηση δυνατοτήτων, διεκδίκηση, μαχητική παρέμβαση, ολοκληρωμένη πράξη με κύριο πρόταγμα το καλό και το συμφέρον της Πατρίδας μου και του τόπου μου.

Αυτή την πολιτική υπηρετώ με τις θέσεις που εκφράζω. Αυτή την πολιτική υπερασπίζομαι ως ενεργός πολίτης από όποια θέση ευθύνης μου έχει ανατεθεί. Χωρίς υποχωρήσεις, χωρίς να υπολογίζω το προσωπικό κόστος.

Κάποιοι θεωρούν ότι πρέπει να τα έχεις καλά με όλους και να στρογγυλεύεις ενίοτε τον πολιτικό σου λόγο αν θέλεις να επιβιώσεις στην πολιτική και κομματική κονίστρα.

soulis_kazantzidis9Διαφωνώ. Η δική μου άποψη έχει μια άλλη προσλαμβάνουσα, έχει έναν πιο δυναμικό χαρακτήρα. Και θα σας αναφέρω ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα που αύξησε θετικά τη δημοφιλία του νομού μας μέσω  και εμού. Το φθινόπωρο του 2006 δέχθηκα ένα μεγάλο σοκ όταν ως εκπαιδευτικός διάβασα το βιβλίο ιστορίας της έκτης δημοτικού που θα δίδασκα στους μαθητές μου. Το εγχειρίδιο αυτό υποστήριζε μέσω της γνωστής εθνομηδενίστριας – πανεπιστημιακής καθηγήτριας Μαρίας Ρεπούση ότι δεν υπήρξε καταστροφή στη Σμύρνη το ’22 αλλά ένας απλός ‘’συνωστισμός’’ των χιλιάδων κατοίκων τους που έσπευσαν στο λιμάνι για να σωθούν. Δε θα μπορούσα με τίποτε να δεχθώ αυτά τα κατάφωρα ψεύδη και αντέδρασα. Με άρθρα μου στον ημερήσιο τοπικό τύπο αλλά και σε εφημερίδες με πανελλήνια κυκλοφορία, με συχνές παρεμβάσεις μου σε τηλεοπτικά κανάλια καυτηρίασα την προσπάθεια ακρωτηριασμού της ελληνικής ιστορίας, την απόπειρα αποεθνοποίησης και αποχριστιανοποίησης του ελληνισμού στο όνομα μιας δήθεν νεωτερικότητας και διαπολιτισμικής ανοχής.

Ο αγώνας που δώσαμε με άξιους εκπαιδευτικούς όπως ο Δημήτρης Νατσιός, με εφημερίδες όπως ο ‘’Ελεύθερος Τύπος’’ το ‘’Παρόν’’ είχε πραγματικό αντίκρισμα αφού αποσύρθηκε το ανθελληνικό συγγραφικό κατασκεύασμα της κας Ρεπούση.

Με αυτόν τον τρόπο αντιλαμβάνομαι εγώ την πολιτική: με δυναμισμό, με διαρκή αγώνα, με καθαρότητα σκέψης και πρακτικής, με το πολιτικό επιχείρημα της αλήθειας  για να πάμε μπροστά την Πατρίδα και τον τόπο μας.

Στον καμβά της σημερινής πολιτικής ζωής του τόπου μας, εντυπώνονται φίλες και φίλοι μεγάλα επιτεύγματα για την ελληνική κοινωνία αλλά και μεγάλες τραγωδίες.

soulis_kazantzidis1Τα περισσότερα κατά βάση επιτεύγματα, οι μεγάλες διαρθρωτικές αλλαγές που έφεραν ευημερία και σταθερότητα στην Πατρίδα μας, φέρουν την υπογραφή της κεντροδεξιάς παράταξης. Η ΝΔ και ο μεγάλος ιστορικός της ηγέτης ο Κωνσταντίνος Καραμανλής έβαλαν τη χώρα στην ευρωπαϊκή οικογένεια και θεμελίωσαν τις προοπτικές μιας πολύμορφης ανάπτυξης. Η ένταξη της χώρας στην Ευρώπη ισχυροποίησε το κύρος της Πατρίδας μας. Η Ελλάδα έχτισε την οικονομική της ανάπτυξη με κανόνες, με πρόγραμμα, με σχέδιο, αναβάθμισε αισθητά τη θέση της στη Βαλκανική και έγινε ο μεγάλος πρωταγωνιστής των εξελίξεων στο χώρο αυτό.

Θα μπορούσα να πω πολλά για την καθοριστική συμβολή της παράταξής μας στην οικοδόμηση της σύγχρονης Ελλάδας. Δε θα το κάνω για την οικονομία του χρόνου αλλά και γιατί θέλω να αναφερθώ στις οδυνηρές στιγμές που βίωσε η χώρα μας τα τελευταία χρόνια.

Το υψηλό δημόσιο χρέος και τα μεγάλα ελλείμματα οδήγησαν τη χώρα μας σε μνημόνια και σε σκληρές πολιτικές λιτότητας. Το 2012 η ΝΔ και ο Πρωθυπουργός μας Αντώνης Σαμαράς πήραν στα χέρια τους μια βόμβα που ήταν έτοιμη να σκάσει. Η κυβέρνηση αυτή αναγκάστηκε να πάρει σκληρά και άδικα  πολλές φορές μέτρα για το σύνολο της ελληνικής κοινωνίας.  Συγχρόνως έπρεπε να βάλει εμπρός το κλειδί για μια σειρά μεταρρυθμιστικών προτάσεων και μέτρων που θα  εξυγίαναν τα δημοσιονομικά, θα νοικοκύρευαν τα οικονομικά για να μπούμε επιτέλους, όπως κάθε ευρωπαϊκή χώρα, σε μια σειρά.

Μετά από τόσους σκοπέλους σε ένα δύσκολο αλλά και εχθρικό ορισμένες φορές περιβάλλον, με την εθνική αξιοπιστία της χώρας να βρίσκεται στο ναδίρ, η περιπέτειά μας φθάνει στο τέλος της.  Η κατάσταση έχει βελτιωθεί. Έχουν μπει τα θεμέλια της οικονομικής ανάπτυξης και της σταθερότητας, η ανεργία πέφτει σταδιακά ενώ δημιουργείται ένα ασφαλές επενδυτικό περιβάλλον το οποίο και θα διασφαλίσει νέες θέσεις απασχόλησης.

Τα δύσκολα έχουν περάσει. Η κυβέρνηση και ο Πρωθυπουργός εγγυώνται ότι το 2015 είναι έτος ανάκαμψης, είναι η χρονιά της ανάπτυξης. Εγγυώνται ότι δε θα μειωθούν άλλο μισθοί και συντάξεις, ότι θα μειωθούν οι φορολογικοί συντελεστές αλλά και ο ΕΝΦΙΑ, οι πόροι του οποίου θα αποδοθούν στους δήμους της χώρας.

Λέμε την αλήθεια και εγγυόμαστε πολύ συγκεκριμένα πράγματα. Δεν είμαστε ούτε δημαγωγοί, ούτε κάνουμε φτηνό και ανέξοδο λαϊκισμό.

Ξέρω και ξέρουμε όλοι μας ότι το τίμημα ήταν βαρύ, ότι όλα αυτά τα χρόνια ο κόσμος μάτωσε, ότι η ελληνική κοινωνία δέχθηκε σοβαρό πλήγμα, όμως όλες αυτές οι αιματηρές θυσίες δεν πήγαν χαμένες. Και δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να πάνε χαμένες.

Σας ζητώ λοιπόν να προστατέψετε τους κόπους και τις θυσίες σας. Να εμπιστευτείτε και πάλι τη ΝΔ υπερψηφίζοντάς την, την ερχόμενη Κυριακή.

 Να δώσετε την ευκαιρία στην Πατρίδα μας  ώστε να συνεχιστούν όλες οι αναγκαίες μεταρρυθμιστικές προσπάθειες που θα την οδηγήσουν με ασφάλεια στην οικονομική και αναπτυξιακή ευημερία.

Η ΝΔ λέει την αλήθεια. Λέμε την αλήθεια με κίνδυνο να παρεξηγηθούμε. Κάποιοι αθεράπευτοι λαϊκιστές μας κατηγορούν για εκφοβισμό. Είναι οι αριστεροί της ανευθυνότητας, της οχλοκρατίας. Έχουν παραδοσιακά στο DNA τους τη διάσπαση, ψεύδονται ασύστολα, έχουν επιδοθεί σε μια ακατάσχετη υποσχεσιολογία χωρίς να αντιλαμβάνονται την κρισιμότητα των στιγμών.

Αφηγούνται το δικό τους παραμύθι, έχουν αυτοαναγορευθεί σε νέους Χάρι Πότερ και με ψευτοπαλικαρισμούς και λεονταρισμούς βρυχώνται, λέγοντας ότι θα σώσουν την τιμή της χώρας. Ο πολιτικός τους λόγος θυμίζει έντονα τη Βαβέλ. Έχουν πολυγλωσσία. Από τη μια δηλώνουν ότι είναι προσδεμένοι στο άρμα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, από την άλλη περιφρονούν τους ευρωπαϊκούς θεσμούς και τα συμφωνηθέντα και εγγυώνται ένα άδηλο και αόριστο μέλλον, πασπαλισμένο με δημαγωγική ελπίδα. Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά έχουν γίνει αλλαζόνες και επιχειρούν να φιμώσουν την άλλη άποψη. Οι δήθεν δημοκράτες που αλλάζουν πρόσωπο κατά πως τους συμφέρει. Και εκεί που υπερασπίζονταν την απλή αναλογική, αποσύρουν τις διακηρύξεις τους και δέχονται το μπόνους των 50 εδρών στην περίπτωση που ο ΣΥΡΙΖ βγει πρώτο κόμμα. Αυτή είναι η πολιτική συνέπειά τους, αυτός είναι ο υπεύθυνος κατά τα λοιπά λόγος τους, αυτή δυστυχώς είναι η πρακτική τους.

Σπέρνουν ανέμους αλλά να γνωρίζουν ότι στο τέλος θα θερίσουν θύελλες.

Ο λαός, οι πολίτες του νομού μας θα στείλουν ηχηρό το μήνυμά τους την ερχόμενη Κυριακή: Θα δώσουν ψήφο εμπιστοσύνης στη ΝΔ, στην ασφάλεια, στην οικονομική ανάπτυξη και σταθερότητα και θα καταδικάσουν το λαϊκισμό, τον παρωχημένο λόγο, τις απαρχαιωμένες και κακοφτιασιδωμένες αριστερές πρακτικές, τη συγκινησιοκρατία του δήθεν και του τίποτα.

Συμπατριώτες και Συμπατριώτισσες,

Φίλοι και Φίλες,

Στέκομαι εδώ σε αυτό το βήμα καταθέτοντας την υποψηφιότητα μου με τη Νέα Δημοκρατία και τον Αντώνη Σαμαρά για το Νομό του Κιλκίς.

Πως θα μπορούσε βέβαια να είναι αλλιώς;  Όταν μας ενώνουν τόσα πολλά! Όταν η ιδιαίτερή μας πατρίδα ζητά τις ενέργειες όλων μας ώστε να καταφέρει να κερδίσει το χαμένο χρόνο. Όταν τα όνειρα μας για ένα καλύτερο Κιλκίς δεν αποτελούν ένα τελολογικό εύρημα αλλά μια καθημερινή πραγματικότητα αφού εδώ είναι το σπίτι μου, εδώ είναι η οικογένεια μου, εδώ είναι οι φίλοι μου, οι πρώτες θύμησες μου, το παρόν και το μέλλον μου.

Ανταποκρίθηκα στο κάλεσμα της Νέας Δημοκρατίας και του Αντώνη Σαμαρά να μετέχω στο ψηφοδέλτιο του νομού μας.

 Και η απόφαση αυτή δεν έχει ως σκοπό να εξυπηρετήσει το θυμικό μου. Αποδέχομαι το κάλεσμα για να μπορέσω να υπηρετήσω τον τόπο μας και την κοινωνία του Κιλκίς. Για να μπορέσω να φανώ αντάξιος της εμπιστοσύνης σας. Για να μπορέσει το Κιλκίς να αποκτήσει μια πολιτική αντιπροσώπευση που δεν θα το περιορίζει σε ρόλο κομπάρσου αλλά θα το καθιστά διεκδικητή μιας Ελλάδας καλύτερης, που δεν τελειώνει στις ακριτικές περιοχές μας αλλά ξεκινά από αυτές.

Φίλοι και Φίλες

Δεν είμαι επαγγελματίας πολιτικός αν και ήμουν πάντα παρών στις πολιτικές προκλήσεις του τόπου μας.  Είναι τιμή μου που είμαι εκπαιδευτικός, είναι τιμή μου που η Πολιτεία μου εμπιστεύεται το μέλλον. Πολιτεύομαι με βάση τη σύνεση, το νηφάλιο λόγο, την ορθολογική σκέψη.

Πολιτεύομαι με βάση το ισχυρό πολιτικό επιχείρημα της αλήθειας και δηλώνω παρών στα δύσκολα. Γιατί γεννήθηκα αγωνιστής, γιατί δεν εφησυχάζω, ούτε επαναπαύομαι στις σκιερές δάφνες του βολέματος και της μακάριας δόξας.

Γιατί έχω την τόλμη αλλά και τη δύναμη να διεκδικήσω και να πετύχω πράγματα για τον τόπο μου, για το νομό μου.

Από θεσμικές θέσεις ευθύνης ως μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ και ως μέλος του Πολιτικού Σχεδιασμού, τα τελευταία τέσσερα χρόνια έχω παλέψει για έργα ζωτικής σημασίας για το νομό μας.. Οι όποιες παρεμβάσεις μου δεν έτυχαν ευρείας δημοσιότητας για λόγους σεβασμού και πολιτικής δεοντολογίας.

Η δύσκολη κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει ο τόπος επιβάλει από όλους μας υπερβάσεις.  Επιβάλει την είσοδο ανθρώπων στη Βουλή που γνωρίζουν τι σημαίνει αγώνας, που δεν είναι πορφυρογέννητοι, που ότι έχουν καταφέρει στη ζωή τους το έχουν καταφέρει με τις δικές τους προσπάθειες και την αγάπη της οικογένειας τους και όχι με υπόγειες συμμαχίες ή με γονικές παροχές.

 Μα πάνω από όλα η Ελληνική Βουλή χρειάζεται ανθρώπους που να αντιλαμβάνονται τη διεθνή πραγματικότητα, που έχουν συγκεκριμένη πολιτική πρόταση, που έχουν τη διάθεση αλλά και την ικανότητα να παλέψουν για μια Ελλάδα πολύ διαφορετική από αυτή που ζούμε σήμερα.

Η ψήφος σας στο πρόσωπο μου αποτελεί ψήφο στο Κιλκίς και στην υποχρέωση που έχουμε στους πολίτες του Νομού μας για σημαντικά βήματα προόδου. Η ψήφος σας στο πρόσωπο μου δεν αποτελεί μια άχρωμη πολιτική επιλογή αλλά μια επιλογή ουσίας που αναδεικνύει πρώτα και κύρια το Κιλκίς και τους ανθρώπους του.  Η κάθοδος μου στην πολιτική δεν έχει ως στόχο και σκοπό να εξυπηρετήσει τη Μεγάλη Κεντροδεξιά Παράταξη αλλά το Κιλκίς και τους ανθρώπους της μέσα από τις τάξεις της Νέας Δημοκρατίας.

Συμπατριώτες και Συμπατριώτισσες.

Σας κοιτώ στα μάτια και ζητώ ξεκάθαρα την ψήφο σας γνωρίζοντας το πόσο δύσπιστοι έχουμε όλοι γίνει – δικαίως – στα μεγάλα λόγια.  Γι’ αυτό και εγώ επιλέγω να μιλήσω συγκεκριμένα για τον τόπο μας, για τα προβλήματα του Κιλκίς μας, για τις προοπτικές αυτές που ο νομός μας έχει ώστε να γίνει καλύτερος.  Επιλέγω να θέσω μια ξεκάθαρη τοπική υποψηφιότητα με στόχο να μπω στη Βουλή για να ακουστεί η φωνή του Κιλκίς δυνατά και ξεκάθαρα και όχι για να πολιτικολογήσω άνευ ουσίας και περιεχομένου.  Δεν είναι η εποχή για να έχουμε αυτού του είδους την πολυτέλεια, ούτε ασφαλώς είναι η εποχή της ασάφειας και της υποσχεσιολογίας.  Οι συνθήκες απαιτούν από όλους μας να είμαστε συγκεκριμένοι και μεθοδικοί.

Ζητώ λοιπόν τη ψήφο σας και δεσμεύομαι για τα ακόλουθα ρεαλιστικά ζητήματα:

1.Το Κιλκίς να αναπτύξει και να οργανώσει την αγροτική του παραγωγή με σύγχρονες δομές και προοπτικές που θα στηρίζονται στην ευρωπαϊκή τεχνογνωσία και στους κανόνες της Κοινής Αγροτικής Πολιτικής.

2.Το Κιλκίς να καταστεί εμπορικός και οδικός κόμβος σύνδεσης της Ελλάδας με τα δυτικά Βαλκάνια. Για την υλοποίηση αυτής της διαδικασίας χρειάζεται η απορρόφηση κοινοτικών κονδυλίων σε δεύτερο χρόνο αλλά χρειάζεται κυρίως μια βροντερή φωνή μέσα στο κοινοβούλιο που θα δίνει μάχες για τον τόπο και τους ανθρώπους του δίχως εξαιρέσεις και αδόκιμους χρωματισμούς.

3.Το Κιλκίς να αναπτύξει το χειμερινό τουρισμό σε επίπεδο τέτοιο ώστε να μπορεί να παραχθεί πρωτογενής πλούτος που θα διαχέεται στο σύνολο της κοινωνίας

4.Ο νομός μας μπορεί και πρέπει να καταστεί πρωτεργάτης στο ρόλο του Ποντιακού και Καπαδοκικού ελληνικού στοιχείου.  Δεν παρελθοντολογούμε. Αντιθέτως το Κιλκίς μπορεί να αναδειχθεί σε οργανωτικό πόλο μεταξύ των ομογενών μας και του ελληνικού κράτους. Γι’ αυτό χρειάζεται ένας βουλευτής στο εσωτερικό του Κοινοβουλίου που να μπορεί να αποτιμήσει ορθολογικά το σημαντικό ρόλο του Κιλκίς ως παράγοντας εξωστρέφειας, πολιτιστικής πρωτοπορίας και πολιτισμικής συγκρότησης.

5.Να δημιουργήσουμε νέες θέσεις εργασίας. Πως μπορεί να γίνει αυτό;  1ον Με τον τουρισμό,  2ον με τον εκσυγχρονισμό της γεωργίας και της κτηνοτροφίας με άνοιγμα αγορών εξαγωγής των προϊόντων του τόπου μας, 3ον με τη θεσμοθέτηση ανάδειξης του Κιλκίς σε χώρο λειτουργίας  Νεοφυών επιχειρήσεων με ειδικό φορολογικό καθεστώς που θα ενθαρρύνει την αθρόα συμμετοχή και εγγραφή νέων επιχειρηματιών από όλη την Ελλάδα στο επιχειρηματικό μητρώο του νομού μας. 4ον Με τη δημιουργία πρότυπου κέντρου ενεργειακής αξιοποίησης των αποβλήτων του νομού στα ευρωπαϊκά πρότυπα, και εκ παραλλήλου την αξιοποίηση των υδάτινων όγκων του νομού ώστε να ενισχύονται οι οικολογικές λειτουργίες και ταυτόχρονα να ικανοποιούνται οι αστικές και περιαστικές ανάγκες.

Στόχος μου είναι  νομός Κιλκίς να πρωτοτυπήσει και μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα να καταστεί μοντέλο ενεργειακής ανάπτυξης για την Ελλάδα και τα Δυτικά Βαλκάνια

Φίλοι και φίλες,

Δεν έχω τη διάθεση να καταφύγω σε μια παροχολογία που όχι μόνο δεν έχει το παραμικρό αντίκρισμα αλλά προσβάλει και τη νοημοσύνη σας.  Είμαι οπαδός του δόγματος ότι θα καταφέρουμε να βγούμε από το τέλμα με σκληρή δουλειά και δημιουργικότητα.  Σας περιέγραψα αδρομερώς κάποιες σκέψεις μου για το πώς αντιλαμβάνομαι την αναπτυξιακή προοπτική του τόπου μας τα επόμενα χρόνια. Πιστεύω, με τη βοήθεια και στήριξή σας, ότι σε αυτή την προσπάθεια πρέπει να είμαστε όλοι μαζί. Με όρεξη για δουλειά, με όραμα και ρεαλισμό. Σας ζητώ να με εμπιστευτείτε, να αναδείξετε τις υγιείς πολιτικές δυνάμεις του τόπου στην επόμενη Βουλή, με κυβέρνηση τη ΝΔ.

Σας ζητώ να αντισταθείτε στις σειρήνες της άκρατης παρωχολογίας, να σκεφτείτε ψύχραιμα και να αποφασίσετε ποιους θα στηρίξετε με γνώμονα τη λογική και με ευθυκρισία.

Οι πολίτες, ο λαός δεν είναι άμοιρος των ευθυνών του για τις πολιτικές του αποφάσεις, για τις πολιτικές του επιλογές.

 Μια φωνή από πολύ μακριά, που έβλεπε όμως το μέλλον που ερχόταν γρήγορα, ο Τζώρτζ Όργουελ έλεγε ότι ένας λαός που εκλέγει κλέφτες και απατεώνες δεν είναι θύμα, είναι συνεργός τους.

Η ψήφος είναι πράξη ευθύνης, πράξη σοβαρότητας.

Ζητώ την ψήφο σας και δεσμεύομαι να σας εκπροσωπήσω επάξια, δεσμεύομαι να κάνω περήφανο τον τόπο μου, και κάθε πολίτη ξεχωριστά.

   Ζητώ την ψήφο σας αλλά κυρίως ζητώ την εμπιστοσύνη σας για να αναλάβω πρωτοβουλίες στην Αθήνα και στο εξωτερικό εκπροσωπώντας σας για ένα καλύτερο αύριο.

  Δώστε μου τη δύναμη να κάνουμε το νομός Κιλκίς δυνατό και υπερήφανο.

Στις 25 Ιανουαρίου η απόφασή μας είναι μία: ψηφίζουμε Νέα Δημοκρατία, στηρίζουμε νέους και άξιους ανθρώπους,  δίνουμε προοπτική στον ν. Κιλκίς.

Σας ευχαριστώ   – Καλή Δύναμη και καλή ψήφο την Κυριακή.

Δελτίο τύπου από Σ. Καζαντζίδη

Σχολιάστε