My Twitter Feed

5 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Ο χρόνος άλλαξε, ο κορονοϊός όχι! -

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, 2021

Επαναξιολογούνται οι διοικητές; -

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, 2021

Παραμένει αναβαθμισμένος -

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, 2021

Καταγγελίες υγειονομικών Κιλκίς -

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, 2021

Εμβολιασμοί στα νοσοκομεία μας -

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, 2021

ΣΥΡΙΖΑ: Ανησυχία για τα σχολεία -

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, 2021

“Μέτρα πριν το άνοιγμα σχολείων” -

Κυριακή, 3 Ιανουαρίου, 2021

ΑΚΕ: Διαφοροποίηση στο ΣΕΝΚ -

Κυριακή, 3 Ιανουαρίου, 2021

Σύσκεψη για τους δασικούς χάρτες

Ο υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης και βουλευτής Κιλκίς, Γιώργος Γεωργαντάς, συναντήθηκε χθες Τετάρτη με τον υφυπουργό Περιβάλλοντος Νικόλαο Ταγαρά, προκειμένου να συζητήσουν ζητήματα που ανέκυψαν στην ΠΕ Κιλκίς κατά τη διαδικασία ανάρτησης των κτηματολογικών στοιχείων και της εν εξελίξει αναμόρφωσης των  δασικών χαρτών.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν εκπρόσωποι του Ελληνικού Κτηματολογίου καθώς και ο ανάδοχος του έργου της κτηματογράφησης για το Κιλκίς.

Συμφωνήθηκε ότι δεν πρέπει να γίνονται   εσφαλμένες ερμηνείες της κείμενης νομοθεσίας, οι οποίες έχουν ως αποτέλεσμα την άσκοπη ταλαιπωρία των δικαιούχων, όταν το δικαίωμα τους είναι απολύτως ξεκάθαρο με βάση προηγηθείσες διοικητικές πράξεις.

Αποφασίστηκε να τεθεί σε απόλυτη προτεραιότητα η εξέταση όλων των δυνατοτήτων που υπάρχουν και να δοθούν άμεσα οι σχετικές κατευθύνσεις, προκειμένου να παταχθούν οι γραφειοκρατικές διαδικασίες, που προσθέτουν άσκοπο φόρτο και ανασφάλεια στους πολίτες.

Τις επόμενες ημέρες, θα πραγματοποιηθεί ενημερωτική συνάντηση με τους αρμοδίους φορείς, στο Κιλκίς, προκειμένου να διευκρινιστούν με επίσημο τρόπο τα όποια ζητήματα έχουν ανακύψει και παράλληλα να γίνουν γνωστές οι κατευθύνσεις που θα δώσει το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας.

Σχολιάστε