My Twitter Feed

12 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Αδειάζει από ασθενείς covid το ΓΝΚ -

Τρίτη, 12 Ιανουαρίου, 2021

Νέα οχήματα στο Δήμο Παιονίας -

Τρίτη, 12 Ιανουαρίου, 2021

Χωρίς δομή Αναφοράς το Κιλκίς -

Τρίτη, 12 Ιανουαρίου, 2021

Ανδρίτσος: Ανακρίβειες ΠΟΕΔΗΝ -

Τρίτη, 12 Ιανουαρίου, 2021

Πάντα ανησυχία από τα κρούσματα -

Δευτέρα, 11 Ιανουαρίου, 2021

“Εγκληματικό άνοιγμα σχολείων” -

Δευτέρα, 11 Ιανουαρίου, 2021

ΠΟΕΔΗΝ: Απαράδεκτη κατάσταση -

Κυριακή, 10 Ιανουαρίου, 2021

Το ΓΝΚ και η διασπορά του ιού -

Κυριακή, 10 Ιανουαρίου, 2021

Σύσκεψη για πολιτική προστασία

Υπό την προεδρία του δημάρχου Κιλκίς, Δημήτρη Σισμανίδη, συνεδρίασε την Παρασκευή 16 Νοεμβρίου το Συντονιστικό Τοπικό Όργανο με αντικείμενο τη λήψη μέτρων για την πολιτική προστασία ενόψει της χειμερινής περιόδου.

Κατά τη σύσκεψη εξετάστηκαν ζητήματα οργάνωσης και συντονισμού των εμπλεκόμενων υπηρεσιών και φορέων ενώ έγινε αναφορά στα ξεχωριστά για την κάθε καιρική περίπτωση (χιονόπτωση, παγετός, πλημμύρες, πυρκαγιά κ.α.) μνημόνια ενεργειών που έχουν εκπονηθεί σχετικά με την αντιμετώπιση του κάθε φαινομένου.

Καταγράφηκαν τα διαθέσιμα μέσα πολιτικής προστασίας τα οποία έχουν ενισχυθεί από πλευράς Δήμου Κιλκίς καθώς προσφάτως ανανεώθηκε ο στόλος των οχημάτων του.

Όπως τονίστηκε από τον αντιδήμαρχο Πολιτικής Προστασίας και Πρασίνου, Χριστόφορο Πιπερίδη, ο μηχανισμός του δήμου και η τεχνική του εργαλειοθήκη του έχουν υψηλή ετοιμότητα και με τη συνεργασία των αρμόδιων φορέων μπορούν να ανταπεξέλθουν αποτελεσματικά στα όποια καιρικά φαινόμενα εκδηλωθούν στη διοικητική ζώνη ευθύνης του Δήμου Κιλκίς.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν εκπρόσωποι από την αποκεντρωμένη διοίκηση Μακεδονίας – Θράκης, την Περιφερειακή Ενότητα Κιλκίς, την αστυνομική διεύθυνση Κιλκίς, την πυροσβεστική υπηρεσία Κιλκίς, από την 71η Α/Μ ταξιαρχία ”Πόντος” και από το Δήμο Κιλκίς ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων Ανέστης Πογέλης, η διευθύντρια τεχνικών υπηρεσιών του Δήμου Κυριακή Στράντζαλη και υπηρεσιακά στελέχη.

Δελτίο τύπου από Δήμο Κιλκίς

Σχολιάστε