My Twitter Feed

2 Φεβρουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Κορονοϊός: Η ύφεση συνεχίζεται… -

Δευτέρα, 1 Φεβρουαρίου, 2021

Με ένα κλικ περιήγηση στο “Κήπο” -

Δευτέρα, 1 Φεβρουαρίου, 2021

Διασωληνωμένος ο Εμμανουήλ -

Δευτέρα, 1 Φεβρουαρίου, 2021

Κ. Κιλτίδης με θλίψη και θυμηδία! -

Δευτέρα, 1 Φεβρουαρίου, 2021

ΚΚΕ: Όχι στη μονάδα αποβλήτων -

Δευτέρα, 1 Φεβρουαρίου, 2021

Ξεκινούν εμβόλια και για τους 75+ -

Κυριακή, 31 Ιανουαρίου, 2021

Ιδρύθηκε το Σχολείο 2ης Ευκαιρίας -

Κυριακή, 31 Ιανουαρίου, 2021

“Κίτρινοι” σε καθεστώς επιτήρησης -

Παρασκευή, 29 Ιανουαρίου, 2021

Σύσκεψη για πλημμύρες Αρτζάν

SONY DSCΑπό τον Δήμο Παιονίας λάβαμε το ακόλουθο δελτίο τύπου:

Σύσκεψη πραγματοποιήθηκε στην έδρα του Δήμου Παιονίας στο Πολύκαστρο, την Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου προκειμένου να γίνει συζήτηση εντοπισμού για την επίλυση των προβλημάτων που έχουν προκύψει από τις πρόσφατες πλημμύρες στην περιοχή με πρωτοβουλία του Δημάρχου κ. Γκουντενούδη.

Στη σύσκεψη παραβρέθηκαν εκτός του Δημάρχου , ο Αντιδήμαρχος Τ.Ε. κ. Αδαμόπουλος, ο Δ/ντης Τ.Υ. του δήμου Μπερμπερίδης Στυλιανός, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Παπαδόπουλος Ιωάννης , οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Φράγκος Γεώργιος και Μπαβέλης Δημήτριος, η Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Αγαθοπούλου Ειρήνη, από τις Τ.Υ. της  Π.Κ.Μ  Ανταβαλίδου Δέσποινα προϊσταμένη των εγγείων βελτιώσεων, από την Π.Ε. Κιλκίς ο περιφερειακός Σύμβουλος Θωμαϊδης Παύλος , ο αναπληρωτής Δ/ντης Τ.Υ. της Π.Ε. Κωνσταντινίδης Στυλιανός, ο προϊστάμενος υποδομών κ. Γρηγοριάδης, ο υπάλληλος της Δ/νσης   Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Κομπατσιάρης – πρώην στέλεχος της ΧΕΒ, ο πρόεδρος του ΤΟΕΒ Αρτζάν – Αματόβου Καραβαλάκης Νίκος, οι πρόεδροι Τ.Κ. Βαφειοχωρίου , Άσπρου και Αξιοχωρίου, ο πρώην πρόεδρος Βαφειοχωρίου κ. Αγγελάκης και αγρότες της πληγείσης περιοχής.

Το αποτέλεσμα της σύσκεψης ήταν η προσπάθεια συντονισμού , όντως, ώστε να μην υπάρξουν στο μέλλον τέτοιου είδους καταστροφές, με τη δημιουργία ενός ενιαίου ΤΟΕΒ Αρτζάν – Αματόβου, κατόπιν βέβαια γενικής συνέλευσης – συμφωνίας όλων των ΤΟΕΒ της περιοχής (Βαφειοχώρι, Άσπρος, Λιμνότοπος, Αξιοχώρι).

Σχολιάστε