My Twitter Feed

10 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Το Κιλκίς έχασε και τον Θ. Παυλίδη -

Κυριακή, 10 Ιανουαρίου, 2021

Απολογισμός με κριτική για όλα -

Σάββατο, 9 Ιανουαρίου, 2021

Έφυγε από τον ιό κι ο Δημ. Ταταρίδης -

Σάββατο, 9 Ιανουαρίου, 2021

Μικρός ο αριθμός των κρουσμάτων -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

19 στήλες θερμομέτρησης σε Κιλκίς -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

Παιονία: Αναλυτικά το έργο-μαμούθ -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

Εμβολιασμοί για άνω των 85 ετών -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

Ιός: Παραμένει σε υψηλά επίπεδα -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

Σύσκεψη για εν εξελίξει έργα

Ειδική σύσκεψη για εν εξελίξει έργα υποδομής στον νομό πραγματοποιήθηκε σήμερα Δευτέρα 6 Μαρτίου, στην αίθουσα συσκέψεων της Περιφερειακής Ενότητας, μετά από αίτημα του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Θεόδωρου Παραστατίδη.

Κύριο αντικείμενο της σύσκεψης ήταν η πρόοδος των δύο μεγάλων οδικών έργων του νομού, δηλαδή του τμήματος «Κόμβος Μαυρονερίου – Είσοδος Κιλκίς» και του τμήματος «Νέα Σάντα – Κόμβος Ασσήρου», σε σχέση με την εξέλιξη αλλά και τις δυσκολίες που εμφανίζονται κατά την εκτέλεσή τους, όπως π.χ. η εμπλοκή με τη μετατόπιση του Δικτύου Φυσικού Αερίου από την ΔΕΠΑ, καθώς και το πρόβλημα με την ανάγκη χρήσης λίγων τετραγωνικών μέτρων από εν λειτουργία στρατόπεδο. Προβλήματα, που ανέκυψαν αιφνιδίως και παρά τις προηγηθείσες ρυθμίσεις.

Επί των θεμάτων αυτών ο κ. Παραστατίδης δεσμεύθηκε να παρέμβει στις αρμόδιες αρχές προς άρση των εμποδίων και συμφωνήθηκε ότι σε τρεις περίπου μήνες, όποτε και θα έχει γίνει σαφής η πορεία των έργων, να συγκληθεί νέα σύσκεψη με το ίδιο αντικείμενο.

Εξ` άλλου, από πλευράς Περιφερειακής Ενότητας ετέθησαν υπόψη του βουλευτή τα ζητήματα της αποπεράτωσης του Γηροκομείου για το οποίο έχουν διασφαλισθεί τα σχετικά κονδύλια, καθώς της εξασφάλισης τμήματος του στρατοπέδου «Καμπάνη», προκειμένου να δρομολογηθεί η κατασκευή του περιφερειακού δρόμου στην πλευρά του Λόφου Αγίου Γεωργίου.

Τέλος, και ενόψει της μεταφοράς του Τμήματος ΤΕΙ στο νέο κτίριο, ζητήθηκε η διερεύνηση εξοικονόμησης κονδυλίων για την κατασκευή ειδικού κόμβου που να εξυπηρετεί τόσο την ασφαλή πρόσβαση στο νέο κτίριο ΤΕΙ, όσο και την ασφαλή σύνδεση των γειτονικών Εργατικών Κατοικιών με τον διερχόμενο οδικό άξονα Κιλκίς-Πολύκαστρο.

Στο ίδιο πνεύμα συζητήθηκε και η κατασκευή του κόμβου στην είσοδο Κιλκίς από Θεσσαλονίκη.

Στη σύσκεψη ήταν παρόντες, ο αντιπεριφερειάρχης Ανδρέας Βεργίδης, ο περιφερειακός σύμβουλος Παύλος Θωμαΐδης, υπηρεσιακοί παράγοντες από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και την Περιφερειακή Ενότητα Κιλκίς, επιβλέποντες των δύο έργων καθώς και οι ανάδοχοί τους.

Σχόλια
One Response to “Σύσκεψη για εν εξελίξει έργα”
  1. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Η ΠΑΡΑΚΑΜΨΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΓΙΑ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ ΚΟΜΒΟΣ ΜΑΥΡΟΝΕΡΙΟΥ ΤΗ ΣΚΕΦΤΗΚΑΝ ΚΑΛΑ;;;ΣΤΕΝΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΜΕ ΣΤΡΟΦΕΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ ΧΩΡΙΣ ΦΩΤΙΣΜΟ.ΣΚΕΤΗ ΚΑΡΜΑΝΙΟΛΑ.ΑΣ ΕΥΧΗΘΟΥΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΘΡΗΝΗΣΟΥΜΕ ΘΥΜΑΤΑ.

Σχολιάστε